Meivakantie Canarische Eilanden

Meivakantie Canarische Eilanden

Dat de meivakantie steeds populairder wordt, komt ongetwijfeld door de vele aanbiedingen, fijne weersomstandigheden en het feit dat het minder druk is dan in het hoogseizoen. Waar je in Europa in de wintermaanden meer met kou dan met zon te maken hebt, kun je op de Canarische Eilanden het hele jaar terecht voor aangename temperaturen. Zeker in de lente is het zeer goed vertoeven op deze eilandengroep in de Atlantische Oceaan. Bekijk het uitgebreide aanbod van Corendon en kies een fijn verblijf voor je meivakantie naar de Canarische Eilanden.

Geniet van de zon in de meivakantie

Vanwege de ligging en het subtropisch klimaat zijn de eilanden Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura en Tenerife favoriete vakantiebestemmingen bij veel toeristen. Je bent het hele jaar verzekerd van mooi weer! Niet voor niets is de eilandengroep een favoriete (winter)zonbestemming. Op veel plaatsen is het tijdens de wintermaanden het grootste deel van de tijd aangenaam met temperaturen die gemiddeld tussen de 17 en 20 graden liggen. In juli en augustus ligt de gemiddelde temperatuur rond de 27 graden. De zeewatertemperatuur ligt het hele jaar gemiddeld rond de 20 graden. Met ongeveer 4,5 uur vliegen heb je prachtige stranden, vele watersportmogelijkheden en de relaxte Spaanse sfeer binnen handbereik. Gran Canaria heeft bijvoorbeeld een bergachtig binnenland en zeer bruisende badplaatsen. Het is ook het meest bezochte eiland. Lanzarote staat bekend om het maanachtige landschap dat door de eeuwen heen gevormd is door vulkanen. Op Fuerteventura kun je als watersportliefhebber je hart ophalen. Daarnaast zijn de pittoreske dorpjes in het binnenland zeker een bezoek waard. Tenerife heeft de hoogste berg van heel Spanje, El Teide, en een prachtig nationaal park om te ontdekken. Alle eilanden hebben fijne stranden en mooi weer als overeenkomst, dus boek je meivakantie naar een van de eilanden en geniet van een fijn verblijf!

Goedkope meivakantie naar de Canarische Eilanden met Corendon

Heb je na de bovenstaande beschrijving zin gekregen om in 2020 weg te gaan? Kies dan je favoriete bestemming uit en boek je reis naar een van de Spaanse eilanden. Een heerlijk vooruitzicht om een meivakantie Canarische Eilanden in het vooruitzicht te hebben!

Voor de door u gekozen criteria hebben we helaas geen mogelijkheden. Tip: u kunt een of meerdere criteria verwijderen om toch mogelijkheden te vinden.