Meivakantie Griekenland

Meivakantie Griekenland

Een ideale periode om op vakantie te gaan, is in de meivakantie. Het hoogseizoen is nog niet begonnen, de prijzen zijn wat aantrekkelijker dan in de zomermaanden en het is toch al lekker weer op de bestemming. Kies bijvoorbeeld voor een meivakantie naar Griekenland. Het land staat bekend om zijn gastvrijheid, mooie stranden en heerlijke gyros. Alle ingrediënten zijn aanwezig om samen met het gezin of je partner te genieten. Heb je nog geen plannen voor de meivakantie? Kijk dan eens in ons uitgebreide aanbod en wie weet zit je in de meivakantie op een Grieks strand!

Kies voor zon tijdens de meivakantie

Bij Griekenland denk je aan ongerepte stranden, een helderblauwe zee en natuurlijk de rijke geschiedenis. En met maar liefst 300 dagen zon per jaar, is het niet voor niets een populaire vakantiebestemming onder veel toeristen. Met Corendon kun je naar 7 verschillende bestemmingen binnen Griekenland deze meivakantie, dus er zit ongetwijfeld een eiland bij die aan je wensen voldoet.

Kreta is bekend vanwege de vele badplaatsen waar de jongeren graag genieten van een drankje en een dansje. Kreta is ook erg geschikt voor toeristen die van een mooie natuur, prachtige stranden en culturele bezienswaardigheden houden. Op fietseiland Kos kun je overal met je stalen ros naartoe, wat maakt dat het eiland erg populair is bij de actievere vakantieganger. Wissel zonnebaden af met een fietstocht naar de havens en dorpjes en je hebt een goede combi van een doe- en luiervakantie. Corfu staat bekend om de groene bergen die het eiland sieren. Het heeft prachtige baaien en een bezoek aan het voormalig zomerhuis van keizerin Elizabeth, ook wel Sissi genoemd, is een echte aanrader. Lesbos is een waar paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers. Ontdek de hoofdstad Mytilini en loop door de schilderachtige straatjes. Op Rhodos kijk je je ogen uit in de vlindervallei waar je in de zomer omringd wordt door duizenden vlinders. Rhodos-Stad is ook een bezoekje waard voor diegene die van cultuur snuiven houdt. Samos staat bekend om de pittoreske plaatsjes en is nog relatief onontdekt door de vakantiemassa. Hierdoor waan je je nog op een ‘authentiek’ Grieks eiland. Zakynthos heeft een ongerepte natuur en prachtige kliffen en baaien waar je kunt genieten van de Griekse zon.

Goedkope meivakantie naar Griekenland met Corendon

Heb je na de bovenstaande beschrijving zin gekregen om je meivakantie in Griekenland door te brengen? Kies dan je favoriete bestemming uit en boek je reis naar een van de eilanden. Een heerlijk vooruitzicht om je meivakantie al gepland te hebben!

Voor de door u gekozen criteria hebben we helaas geen mogelijkheden. Tip: u kunt een of meerdere criteria verwijderen om toch mogelijkheden te vinden.