Meivakantie Mallorca

Meivakantie Mallorca

Wie al eens in de meivakantie op reis is gegaan, is waarschijnlijk verkocht. De temperaturen zijn heerlijk en vaak net iets beter te doen dan wanneer het hoog zomer is. Ook zijn de prijzen wat aangenamer en is het een stuk minder druk op de bestemming. Dan is de keuze gauw gemaakt! Misschien twijfel je over de bestemming, want er is genoeg keus. Een aanrader is Mallorca, aangezien het alles biedt wat je tijdens een vakantie zoekt. Zon, zee strand en een prachtige natuur. Kijk eens bij ons ruime assortiment en je zal ongetwijfeld de vakantie van je leven vinden!

Geniet van de zon in de meivakantie

Mallorca is het grootste eiland van de eilandengroep de Balearen en staat bekend om zijn levendige badplaatsen met lange boulevards, prachtige natuur en pittoreske dorpjes. Het weer en klimaat op Mallorca is heerlijk. In de zomer stijgen de temperaturen tot boven de 35 graden vanwege het aangename Middellandse Zeeklimaat. In het voor- en najaar is het zacht met gemiddeld 23 graden. De beste reistijd voor een vakantie Mallorca is mei, juni en september. De goudgele stranden lopen langzaam af, wat ideaal is voor gezinnen met kleine kinderen. Het blauwe water van de Middellandse Zee heeft al een aangename temperatuur in mei en zorgt voor veel plezier met diverse watersportmogelijkheden. Pak je snorkel en duik naar de felgekleurde visjes of roetsj op een banaan over de golven. Maar een vakantie op Mallorca heeft meer te bieden dan zon, zee en strand; zoals prachtige bezienswaardigheden en heerlijke wijnen. Je kunt ook goed shoppen in hoofdstad Playa de Palma en er zijn tal van leuke excursies te doen. Geniet van de heerlijke tapas en kom bij in een van de mooie hotels die Corendon aanbiedt. Met slechts 2,5 uur vliegen en geen tijdsverschil is het een ideale vakantiebestemming!

Goedkope meivakantie naar Mallorca met Corendon

Heb je na de bovenstaande beschrijving zin gekregen om te genieten onder de Spaanse zon? Kies dan je favoriete accommodatie uit en boek je reis naar deze zonnige bestemming. Een heerlijk vooruitzicht om je meivakantie Mallorca in de planning te hebben!

Voor de door u gekozen criteria hebben we helaas geen mogelijkheden. Tip: u kunt een of meerdere criteria verwijderen om toch mogelijkheden te vinden.