Meivakantie Tenerife

Meivakantie Tenerife

Zodra de zomervakantie voorbij is, gaat men vaak al nadenken over de plannen voor het volgende jaar. Vond je het wat te warm in de zomer? En was het toch ook wel erg druk overal? Ga dan eens in de meivakantie lekker weg. Bijvoorbeeld naar Tenerife! Het weer is dan zeer aangenaam, de zon schijnt volop en je hebt genoeg plek op het strand om je handdoekje neer te leggen. Ook wel eens fijn om die rust te ervaren en alvast in het voorseizoen de nodige vitamine D op te doen. Boek nu je meivakantie naar Tenerife en kom heerlijk tot rust!

Boek je reis naar Tenerife in de meivakantie

Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden, welke gelegen zijn voor de kust van Afrika. Dit fijne eiland is gezegend met een subtropisch klimaat, wat resulteert in prachtig lenteweer, het hele jaar door. Tenerife zit vol contrasten en biedt voor ieder wat wils: werk aan je kleurtje op de uitgestrekte stranden, bewonder schitterende natuurparken en bezoek zeker ook de hoogste berg van Spanje: Pico del Teide. Het eiland heeft een vulkanische oorsprong en tijdens wandelingen door de natuur merk je pas hoe veelzijdig het landschap is. Van een fascinerend maanlandschap van lavavelden en uiteenlopende rotsformaties tot genieten van spectaculaire vergezichten. Omdat het eiland op te delen is in twee gedeeltes, kun je je vakantie heel divers maken. In het noorden van het eiland is het verrassend groen, met vruchtbare valleien en ontelbare palm- en citrusbomen. Er valt hier over het algemeen ook meer neerslag, de reden dat het in dit gedeelte zo groen is. Het zuiden van het eiland is een stuk droger, hier vind je ook de stranden en populaire badplaatsen. Bijvoorbeeld het altijd toeristische Playa de las Américas. De stad telt meerdere zandstranden en vooral heel veel hotels, appartementen, winkels, restaurants en bars. Playa de las Américas is populair bij jong, oud en alles daar tussenin. Ook leuk om te doen: shoppen in de hoofdstad Santa Cruz de Tenerife. Er is genoeg te doen!

Goedkope meivakantie naar Tenerife met Corendon

Corendon biedt scherp geprijsde accommodaties aan op Tenerife. Kies iets uit dat je aanspreekt en boek je reis naar dit bijzondere eiland. Dan kan de voorpret voor je meivakantie Tenerife beginnen!

Voor de door u gekozen criteria hebben we helaas geen mogelijkheden. Tip: u kunt een of meerdere criteria verwijderen om toch mogelijkheden te vinden.