Laagste Prijs Garantie

Laagste Prijs Garantie

Laagste Prijs Garantie

Indien u uw reis bij een concurrent tegenkomt tegen een lagere prijs, dan krijgt u van ons het verschil retour, met een bonus van 20 euro! Om van deze garantie gebruik te maken, dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen: Het moet gaan om een volledig verzorgde vakantie, een zogenaamde pakketreis. Een zelf samengestelde vakantie met losse tickets en een losse hotelboeking komt niet in aanmerking;

  • De reis moet inhoudelijk precies hetzelfde zijn. Dit wil zeggen dat u moet kunnen vliegen via dezelfde luchthavens, met dezelfde luchtvaartmaatschappij en op dezelfde data. Het betreft hetzelfde kamertype in hetzelfde hotel tegen dezelfde boekingsvoorwaarden. Als u bijvoorbeeld bij ons een 4-sterren All-Inclusive reis heeft geboekt, moet dit ook van toepassing zijn op de andere reis.
  • De prijs van de reis die u elders ziet moet de normale basis- of brochureprijs zijn en dient beschikbaar/boekbaar te zijn. Speciale aanbiedingen worden bij de beoordeling of de garantie van toepassing, niet in aanmerking genomen.
  • Zodra u de totale reissom heeft voldaan, kunt u geen aanspraak meer maken op de laatste prijsgarantie.
  • De reis die u elders ziet, moet onder dezelfde boekingsvoorwaarden boekbaar zijn (ANVR en SGR). De laagste prijsgarantie is niet toepasbaar op het aanbod van buitenlandse aanbieders.
  • De laagste prijsgarantie is eenmalig toepasbaar per boeking, binnen 5 werkdagen na de boeking.
  • Deze actie is niet geldig bij vertrek in de vakantieperiodes.
  • Artiestenreizen komen niet in aanmerkingen voor de laagste prijsgarantie.
  • Wanneer een laagste prijsgarantie aanvraag akkoord is gekomen, is deze boeking definitief. U kunt nadat de de laagste prijsgarantie akkoord is gekomen, geen optie verkrijgen voor deze reservering.
  • Na goedkeuring van de laagste prijsgarantie, is het niet mogelijk om nog verdere kortingen te laten verwerken.

Indien de betreffende reis aan bovenstaande voorwaarden voldoet, dan dient u binnen 5 werkdagen nadat u op Corendon.nl uw reis heeft geboekt, ons ervan te berichten dat u aanspraak wilt maken op de Laagste Prijs Garantie.

Daarna dient u ons uiterlijk de werkdag volgend op de dag van uw boeking het alternatieve reisaanbod toe te sturen onder vermelding van de beschikbaarheid en de prijs. De datum van uw e-mail of poststempel is hierbij doorslaggevend.