Meivakantie Gran Canaria

Meivakantie Gran Canaria

Wat is er fijner dan ‘s ochtends al een duik in het zwembad te nemen en daarna op je gemak te ontbijten in de zon? Met een kopje koffie de krant lezen en samen de activiteiten van de dag plannen. De koude en gure winter is voorbij en maakt plaats voor de lente. De meivakantie doorbrengen op Gran Canaria is een goed idee, daar schijnt de zon en is de temperatuur aangenaam. Perfect klimaat om de nodige vitamine D op te doen, maar ook de mogelijkheid te benutten om het eiland te ontdekken. En dat op maar ongeveer 4 uur vliegen! Boek gauw je vakantie en geniet van warme zonnestralen op Gran Canaria.

Boek je reis naar Gran Canaria in de meivakantie

Gran Canaria is een schitterend subtropisch vakantieparadijs met een landschap vol contrasten. Het is het op één na grootste eiland van de Canarische Eilanden. Met ruim 3,1 miljoen toeristen per jaar is het een populaire vakantiebestemming. Dit komt mede door de gunstige ligging in de Atlantische Oceaan, namelijk zo’n 200 kilometer voor de Afrikaanse kust. Daardoor ben je dus verzekerd van een heerlijk klimaat. Leg je handdoekje neer op een van de 160 (!) voornamelijk goudgele zandstranden en geniet van een dagje zonnebaden. De natuur op Gran Canaria is erg divers en de moeite waard om te ontdekken. Als je graag een fijne wandeling maakt, volg dan een van de vele wandelroutes in de bergen. Het brengt je door pittoreske dorpjes met vriendelijke ‘locals’ en je ziet prachtige panorama’s van een wisselend landschap. Daarnaast kun je diverse watersporten beoefenen zoals duiken, snorkelen, surfen, zeilen, vissen en waterskiën. Bezoek ook eens de vele verschillende plaatsen op het eiland, bijvoorbeeld Maspalomas, Puerto Rico, San Agustin en Playa del Ingles. Als je op zoek bent naar restaurants, bars, disco’s of pretparken dan ben je in die plaatsen op het juiste adres. Heb je al zin in de meivakantie Gran Canaria?

Goedkope meivakantie naar Gran Canaria met Corendon

Corendon biedt scherp geprijsde accommodaties aan op Gran Canaria. Kies iets uit dat je aanspreekt en boek je reis naar dit zonnige eiland. Dan kan de voorpret voor meivakantie Gran Canaria beginnen!

Voor de door u gekozen criteria hebben we helaas geen mogelijkheden. Tip: u kunt een of meerdere criteria verwijderen om toch mogelijkheden te vinden.