Meivakantie Italië

Meivakantie Italië

Ciao Bella Italia! Wat is er heerlijker dan in de meivakantie naar een van de Italiaanse eilanden op vakantie te gaan? Het zonnetje schijnt, de temperatuur is aangenaam en er is heerlijk eten in overvloed. Na een gure winter zijn dit de ideale ingrediënten voor een geslaagde vakantie. Corendon biedt scherp geprijsde reizen aan naar Sicilië en Sardinië. Bekijk ons uitgebreide aanbod en boek een reis naar Italië.

Geniet van de zon in de meivakantie

Sicilië is het grootste Italiaanse eiland. De fijnproevers onder ons zullen zich hier thuis voelen, omdat alle ingrediënten hier vers te verkrijgen zijn. Sicilië is bovendien de belangrijkste wijnstreek van Italië zodat iedereen die van wijn houdt zich hier zeker niet zal vervelen. Ook aan bezienswaardigheden is er geen gebrek. Schilderachtige dorpjes, mooie wandelpaden en natuurlijk: de Etna. Deze vulkaan, die nog altijd actief is, is een bezoekje meer dan waard. Het mooie Sicilië heeft fantastische stranden. Met al die lange, brede zandstranden komen zon- , zee- en strandliefhebbers dan ook zeker aan hun trekken. De kust van Sicilië is grillig met vooral in het oosten vele prachtige goudgele zandstranden en indrukwekkende rotspartijen. Het landschap wordt verder gekenmerkt door glooiende heuvels, rijk aan olijven en bloeiende planten, en een bergachtig binnenland.

Op Sardinië wisselen de cultuurschatten zich af met culinaire hoogtepunten en natuurschoon. Het is hier echter rustiger dan op Sicilië. Bovendien heeft het fascinerende kuststroken en ben je overal binnen een mum van tijd in het groene en nog ongerepte platteland, te midden van een heuvellandschap met karakteristieke Romaanse kerkjes en pittoreske dorpjes. Op Sardinië kan het allemaal: de natuur in, op Capo Caccia de zon in de zee zien zakken, luieren aan het strand, verdwalen in de wirwar van straatjes in middeleeuwse steden als Bosa, historische bouwwerken bezichtigen of je culinair laten verwennen in een van de vele restaurantjes. Ben je al overtuigd van een meivakantie Italië?

Goedkope meivakantie naar Italië met Corendon

Heb je na de bovenstaande beschrijving zin gekregen om in 2020 weg te gaan? Kies dan je favoriete bestemming uit en boek je reis naar een van de Italiaanse eilanden. Een heerlijk vooruitzicht om je meivakantie naar Italië in de planning te hebben!

Voor de door u gekozen criteria hebben we helaas geen mogelijkheden. Tip: u kunt een of meerdere criteria verwijderen om toch mogelijkheden te vinden.