• Vrijdag 10 april 2020 is ons Contact Center tussen 16.00 - 17.00 uur niet bereikbaar. Excuses voor het ongemak.
Transfer

Transfer

Terug naar Extra producten & services
Transfer

Transfers

Door de toenemende vraag naar meer flexibiliteit in pakketreizen, heeft Corendon besloten om transfers vanaf 1 november 2019 niet meer standaard aan te bieden, maar optioneel te maken. Dit geldt voor boekingen gemaakt vanaf 7 augustus 2019 met vertrek vanaf 1 november 2019. Dit biedt jou de mogelijkheid om zelf een keuze te maken hoe je vanaf de luchthaven wilt afreizen naar je accommodatie en vice versa.

Bustransfer

Met een bustransfer word je via tussenstops bij verschillende accommodaties naar je vakantieadres gebracht. Bij aankomst op de luchthaven van je bestemming word je verwelkomd door de Corendon reisleiding die je naar de juiste transferbus verwijst. Je herkent de reisleiding aan het bordje van Corendon. Een transferhulp begeleidt je tijdens de transfer.

Eén dag voor vertrek wordt op het informatiebord of in het informatieboek bij de hotelreceptie aangegeven wanneer je bustransfer naar het vliegveld klaarstaat en de vluchttijd. Bij het ontbreken van deze informatie, verzoeken wij je contact op te nemen met de lokale agent.

Kosten bustransfer retour:

Reizigers vanaf 14 jaar: € 15,- p.p.

Kinderen t/m 13 jaar: € 7,50 p.p.

Baby’s tot 2 jaar: Gratis

Heb je een bustransfer geboekt, dan staat deze vermeld op de boekingsbevestiging, de factuur en de reisbescheiden.

Bustransfer bijboeken

Kies je voor een bustransfer, dan kun je deze in stap 2 van het boekingsproces als extra optie bijboeken. Dit kan tot maximaal 48 uur voor vertrek naar je vakantiebestemming

Let op: binnen 48 uur voor vertrek is het helaas niet mogelijk om een transfer bij te boeken. Wil je tóch gebruikmaken van een transfer, dan kan je dit bij aankomst op de bestemming, op basis van beschikbaarheid, alsnog via de Corendon reisleiding regelen en betalen. Voor vakanties op Curaçao is het niet mogelijk om een transfer ter plaatse te boeken.

Na boeking alsnog bustransfer bijboeken

Je kunt tot maximaal 48 uur voor vertrek telefonisch contact opnemen met het Contact Center via 023 751 06 06 om alsnog een bustransfer bij te boeken.

Let op: Binnen 48 uur voor vertrek is het helaas niet mogelijk om een bustransfer bij te boeken. Wil je tóch gebruikmaken van een bustransfer, dan kan je dit bij aankomst op de bestemming, op basis van beschikbaarheid, alsnog via de Corendon reisleiding regelen en betalen.

Kan ik na boeking van een bustransfer upgraden naar een privétransfer?

Ja, dit kan tot maximaal 48 uur voor vertrek via het Contact Center 023 751 06 06.

Privétransfer

Wil je graag met je eigen reisgezelschap rechtstreeks, zonder tussenstops, naar je accommodatie gebracht worden? Boek dan een privétransfer.

Meer info en kosten privétransfer