Eten & drinken

Eten & drinken

Terug naar Extra producten & services Eten & drinken

Vliegt u met Corendon (Dutch) Airlines? Dan kunt u voor de meeste vluchten vooraf een maaltijd reserveren. Maar ook tijdens de vlucht komen wij langs met een uitgebreid Food & Drink- assortiment tegen betaling.

Maaltijd reserveren

Op vluchten langer dan 3 uur kunt u vooraf een maaltijd reserveren. U heeft de keuze uit o.a. een (luxe) ontbijt, een lekkere Indonesische rijstmaaltijd of sushi! Ook voor kinderen hebben we een heerlijke kidsmaaltijd. De pre-order maaltijden zijn alleen te reserveren indien u vliegt met Corendon Dutch Airlines.

Bekijk hier alvast de menukaart

Food & Drink service

Afhankelijk van de vluchtduur komen we één of meerdere keren langs met een uitgebreid assortiment. Probeer het broodje kroket eens, met een lekker drankje erbij. Of wat dacht u van een appeltaartje met een cappuccino? Aan boord kunt u cash betalen (euro’s) of met uw creditcard.

Bekijk het Food & Drink assortiment

Overige luchtvaartmaatschappijen

De andere chartermaatschappijen waarmee wij vliegen bieden op alle vluchten een à la carte service aan. Dit is een cateringservice, tegen betaling, waarbij het cabinepersoneel langskomt met een uitgebreid assortiment aan koude en/of warme snacks, maaltijden en (fris)dranken.

Indien u met Air Berlin, KLM of Emirates vliegt, is de catering tijdens uw vlucht inbegrepen. Voor meer informatie hieronder verwijzen we u naar de website van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij.

 
Verzekeringen en Visa   Parkeren   Vlucht   Bestemming
Voor vertrek Luchthaven Uw vlucht Op de bestemming

Prijsdetails
Prijs per persoon vanaf 0,00
Administratiekosten (per boeking) 0,00
Calamiteitenfonds (per boeking) 0,00