Geen verborgen kosten bij Corendon

Geen verborgen kosten bij Corendon

Geen verborgen kosten bij Corendon

Zorgeloos je vakantie boeken doe je bij Corendon. Veilig en zonder verborgen kosten, helder en transparant. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je precies weet waar je aan toe bent. Niet alleen op vakantie, maar ook al bij het kiezen en boeken van je vakantie.

Daarom zorgen wij ervoor dat;

Zo kun je op basis van de juiste informatie bij ons gemakkelijk de juiste vakantie uitkiezen. Dat is zorgeloos boeken bij Corendon, zonder verborgen kosten.


Duidelijke prijzen

Wil je gemakkelijk de prijs van je favoriete vakantie bekijken of prijzen van verschillende vakanties met elkaar vergelijken? Corendon biedt je per gekozen vakantie een duidelijk prijsoverzicht, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Heb je een reis uitgekozen? Vul dan je reisgezelschap en reisvoorkeuren (luchthaven van vertrek, verzorgingstype en vertrekdatum) in. Op basis van deze door jou ingevulde gegevens verschijnen daarna de prijzen in de prijstabel; per persoon, per reisduur en per vertrekdatum. Inclusief luchthavenbelasting. Exclusief administratiekosten (€25,- per boeking) en je bijdrage aan het Calamiteitenfonds (€2,50 per boeking). Voor jouw gemak vermelden we dit natuurlijk ook onder de prijstabel. Daar geven we ook aan dat bij sommige luchtvaartmaatschappijen ruimbagage niet inbegrepen is. We verwijzen je naar een handig overzicht zodat je direct ziet welke bagagevoorwaarden van toepassing zijn op de door jou gekozen vluchten.

Alle kosten overzichtelijk op een rij

Wanneer je in de prijstabel een keuze hebt gemaakt voor een reismogelijkheid, komt de kassabon in beeld. Rechts in het scherm laten wij je vanaf dat moment een duidelijk totaalplaatje zien van al je geselecteerde reisonderdelen, de bijbehorende kosten en de totale reissom. Je ziet precies op welke accommodatie, kamertype, vluchten en reisdata de prijs gebaseerd is. Tijdens elke stap die volgt in het boekingsproces en na alle extra’s die je daarna selecteert, wordt je kassabon geüpdatet.

Boek je reis tegen de laagste vanafprijs

Corendon biedt vakanties aan tegen scherpe prijzen. De prijzen per vakantie kunnen per vertrekdatum verschillend zijn. Bij elke vakantie zie je altijd de laagste vanafprijs per persoon staan. Wil je weten wanneer je deze reis tegen deze laagste prijs kunt boeken? Klik dan op de vanafprijs en je ziet direct de prijstabel in beeld met de eerst beschikbare vertrekdatum waarop deze prijs van toepassing is. Onder de algemene vanafprijs laten we je ook graag de vanafprijzen voor de eerstkomende maanden zien. Ook hier kun je op klikken om te achterhalen voor welke eerste datum deze prijs geldig is. Boven deze prijstabel zie je elke keer op welk reisgezelschap en reisvoorkeuren de prijs gebaseerd is.

Duidelijk overzicht van bijkomende kosten

Wij begrijpen dat je wilt weten waar je aan toe bent als je een vakantie boekt. Daarom geven wij graag duidelijk aan wat de (eventueel) bijkomende kosten zijn. Zo staat onder de prijstabel dat administratiekosten en de bijdrage aan het calamiteitenfonds per boeking worden gerekend en niet inbegrepen zijn bij de per persoonsprijs in de prijstabel. Daarnaast benoemen we dat bij sommige luchtvaartmaatschappijen betaald moet worden voor het meenemen van ruimbagage. We verwijzen je naar onze bagagepagina waarop je direct kunt zien welke bagagevoorwaarden van toepassing zijn op de door jou gekozen vluchten.

Ook de beschrijvingen van hotels gebruiken we om informatie te geven over eventueel bijkomende kosten. Zo vermelden we bijvoorbeeld hier informatie over toeristenbelastingen die voor sommige bestemmingen van toepassing zijn. Bij rondreizen zetten we duidelijk in de beschrijving welke kosten wel en niet inbegrepen zijn.

Overzichtelijke kosten als je je kamer of verzorging wilt upgraden

Wil je in een luxer kamertype verblijven of je verzorgingstype upgraden? Bij veel hotels is dit mogelijk en zetten we onder de prijstabel de mogelijkheden voor je op een rij. Je ziet duidelijk welk kamertype geselecteerd is waarop de prijs in je kassabon gebaseerd is. Wil je een ander kamertype? Dan zie je achter deze kamertypes precies staan wat de extra kosten per persoon zijn om dit kamertype te boeken. Natuurlijk wanneer je een duurder kamertype hebt geselecteerd, zie je ook het bedrag bij goedkopere kamertypes staan dat je daar per persoon minder zou betalen. Wel zo duidelijk. Ditzelfde geldt voor de verzorgingstypes. Ook daar gaan we uit van het geselecteerde verzorgingstype en geven we van de andere verzorgingstypes aan hoeveel je meer of minder zou betalen.

Kies zelf welke extra’s je wilt bijboeken

Wanneer je een reis boekt wil je zelf kiezen wat je wel of niet bijboekt. Dat is logisch. Daarom zorgen we ervoor dat niets standaard aangevinkt staat. We laten de keuze graag aan jou over. In het boekingsproces krijg je een duidelijk overzicht van bij te boeken extra’s. Denk bijvoorbeeld aan een reis- en annuleringsverzekering, bagage, excursie, luchthavenparking of een (privé)transfer. Van elke extra worden de bijkomende kosten duidelijk vermeld. Kies je ervoor het bij te boeken? Dan verschijnt dit direct na het aanvinken in je kassabon. Kies je er niet voor? Ook helemaal prima. De keuze is aan jou.

Terug naar boven