Assistentie en medische bagage

Assistentie en medische bagage

Terug naar Extra producten & services Assistentie en medische bagage

Bij Corendon (Dutch) Airlines vervoeren we gratis uw rollator, rolstoel of scootmobiel. Daarnaast bieden we u ook de mogelijkheid kosteloos extra medische bagage mee te nemen, op vertoon van een medische verklaring. Ook kunnen we, indien nodig, assistentie op de luchthaven voor u aanvragen.

Vliegt u met een andere luchtvaartmaatschappij? Dan kunt u het ook bij ons aanmelden en geven wij het door aan de desbetreffende luchtvaartmaatschappij.

Assistentie op de luchthaven

Indien u slecht ter been of slechtziend bent, is het mogelijk om begeleiding aan te vragen op de luchthavens. De luchthaven verzorgt voor u de juiste begeleiding naar het vliegtuig. Het is niet altijd mogelijk om uw eigen rolstoel mee te nemen tot aan de gate. Bij de check-in en/of de gate regelen wij dan een vervangende rolstoel voor u.

Assistentie op de luchthaven kunt u telefonisch aanvragen via ons Contact Center.

Vervoer rolstoelen en scootmobielen

Rolstoelen en scootmobielen worden in het ruim van het vliegtuig vervoerd. Als u een rolstoel of scootmobiel meeneemt, kunt u dit vooraf telefonisch aangeven, het liefst direct bij boeking. Daarvoor hebben we van u nodig:

  • Merk/type rolstoel/scootmobiel
  • Inklapbaar en/of elektrisch
  • Breedte, lengte, hoogte en gewicht. Let op: de rolstoel/scootmobiel mag ingeklapt niet hoger zijn dan 85cm.

Voor het meenemen van een scootmobiel dient u een medische verklaring te kunnen tonen. Voor meer informatie over de medische verklaring verwijzen we u naar de Veelgestelde Vragen.

Reist u met een rollator? Dan kunt u deze meenemen tot aan de gate op de luchthaven van vertrek. Bij aankomst op de luchthaven ontvangt u de rollator bij de bagageband voor speciale bagage.

Medische bagage

Naast de door u geboekte ruimbagage, mag u kosteloos extra medische bagage meenemen, zoals noodzakelijke medicatie en/of medische apparatuur. De medische bagage dient u uiterlijk 48uur voor vertrek per e-mail door te geven aan bagage@coredon.nl onder vermelding van uw reserveringsnummer.

Meer informatie over medische bagage.

 
Verzekeringen en Visa   Parkeren   Vlucht   Bestemming
Voor vertrek Luchthaven Uw vlucht Op de bestemming

Prijsdetails
Prijs per persoon vanaf 0,00
Administratiekosten (per boeking) 0,00
Calamiteitenfonds (per boeking) 0,00