Inchecken

Inchecken

Terug naar Extra producten & services Inchecken

Online inchecken

De meeste luchtvaartmaatschappijen bieden de mogelijkheid om online in te checken.

 • Corendon Airlines en Corendon Dutch Airlines
  Indien u vliegt met Corendon Airlines of Corendon Dutch Airlines kunt u vanaf 48 uur tot 5 uur voor vertrek online inchecken en uw boardingpass uitprinten via Fly Corendon. Het is helaas niet mogelijk om online in te checken voor vluchten met een tussenlanding.

  Online inchecken bij Corendon

  Selfservice bagage drop-off Schiphol Amsterdam Airport

  Corendon automatiseert het inchecken van bagage, ideaal als u online heeft ingecheckt. Wanneer u ruimbagage meeneemt, kunt u deze inleveren bij de selfservice bagage drop-off punten. Hier vindt u grote, witte machines met een klep aan de voorzijde. Op het apparaat volgt u simpelweg de instructies op het scherm. Print uw bagagelabel en bevestig het aan uw bagage. Uw koffers vinden via de bagagekelder automatisch de weg naar het vliegtuig.

  Naast de selfservice bagage drop-off kunt u uw bagage ook afgeven bij de Corendon check-in balie op de luchthaven. De mogelijkheid bestaat dat u hiervoor even in de rij moet staan.

 • Transavia
  Bij Transavia kunt u vanaf 30 uur tot 4 uur voor vertrek online inchecken met uw 7-cijferig reserveringsnummer van Corendon. Voor online inchecken bij Transavia klik hier.
 • KLM

  Reist u met KLM, dan ontvangt u na boeking uw KLM boekingscode die u terug kunt vinden in uw Mijn Corendon account. Per boeking ontvangt u één code voor de heen- en terugvlucht. Met deze code kunt u online inchecken vanaf 30 uur tot 1 uur voor vertrek. Voor online inchecken bij KLM klik hier.

 • Overige luchtvaartmaatschappijen
  Voor vluchten met andere luchtvaartmaatschappijen verwijzen wij u naar de website van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij voor de actuele informatie.


Inchecken op de luchthaven

Inchecken op de luchthaven is ook mogelijk. Op Schiphol kunt u vanaf 3 uur voor vertrek inchecken bij de Corendon balies in Vertrekhal 3 bij vluchten met Corendon (Dutch) Airlines. Of maak gebruik van de “Self-service-check-in-palen” op Schiphol, waarmee u snel kunt inchecken, uw boardingpass krijgt en een bagagelabel. Daarna kunt u de bagage afgeven bij de Drop-off balies.

Wij raden u aan om minimaal 2,5 uur voor vertrek op de luchthaven aanwezig te zijn. Zo bent u ruim op tijd voor het inchecken, bagage afgeven en de security controle. Dit geldt ook voor de regionale luchthavens Eindhoven, Rotterdam, Maastricht en Brussel Zaventem.

Vliegt u met een andere luchtvaartmaatschappij? Dan kunt u op de vertrekborden op Schiphol zien in welke vertrekhal u kunt inchecken en uw bagage kunt afgeven. Bij veel luchtvaartmaatschappijen kunt u ook gebruik maken van de “Self-service-check-in-palen”.

 
Verzekeringen en Visa   Parkeren   Vlucht   Bestemming
Voor vertrek Luchthaven Uw vlucht Op de bestemming