• Het Contact Center is tijdens eerste en tweede paasdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Fijne Pasen!
Inchecken

Inchecken

Terug naar Extra producten & services Inchecken

Online inchecken

De meeste luchtvaartmaatschappijen bieden de mogelijkheid om online in te checken.

 • Corendon Airlines en Corendon Dutch Airlines
  Indien u vliegt met Corendon Airlines of Corendon Dutch Airlines kunt u vanaf 48 uur tot 5 uur voor vertrek online inchecken en uw boardingpass uitprinten via Fly Corendon. Het is helaas niet mogelijk om online in te checken voor vluchten met een tussenlanding. Let op! Wanneer u ruimbagage meeneemt, kunt u deze afgeven bij de Corendon bagage drop off balie op de luchthaven. Houdt u rekening met een eventuele wachtrij. Online inchecken bij Corendon

 • Transavia
  Bij Transavia kunt u vanaf 30 uur tot 4 uur voor vertrek online inchecken met uw 7-cijferig reserveringsnummer van Corendon. Voor online inchecken bij Transavia klik hier.
 • KLM
  Indien u een reis naar Aruba, Bonaire, Curaçao, Bali of Sri Lanka heeft geboekt, ontvangt u na boeking uw KLM boekingscodes zodra deze bij ons bekend zijn. Per boeking ontvangt u één code voor de heenvlucht en één code voor de terugvlucht. Met deze code kunt u online inchecken vanaf 30 uur tot 1 uur voor vertrek. Voor online inchecken bij KLM klik hier.
 • Overige luchtvaartmaatschappijen
  Voor vluchten met andere luchtvaartmaatschappijen verwijzen wij u naar de website van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij voor de actuele informatie.


Inchecken op de luchthaven

Inchecken op de luchthaven is ook mogelijk. Op Schiphol kunt u vanaf 3 uur voor vertrek inchecken bij de Corendon balies in Vertrekhal 3 bij vluchten met Corendon (Dutch) Airlines. Of maak gebruik van de “Self-service-check-in-palen” op Schiphol, waarmee u snel kunt inchecken, uw boardingpass krijgt en een bagagelabel. Daarna kunt u de bagage afgeven bij de Drop-off balies.

Wij raden u aan om minimaal 2,5 uur voor vertrek op de luchthaven aanwezig te zijn. Zo bent u ruim op tijd voor het inchecken, bagage afgeven en de security controle. Dit geldt ook voor de regionale luchthavens Eindhoven, Rotterdam, Maastricht en Brussel Zaventem.

Vliegt u met een andere luchtvaartmaatschappij? Dan kunt u op de vertrekborden op Schiphol zien in welke vertrekhal u kunt inchecken en uw bagage kunt afgeven. Bij veel luchtvaartmaatschappijen kunt u ook gebruik maken van de “Self-service-check-in-palen”.

 
Verzekeringen en Visa   Parkeren   Vlucht   Bestemming
Voor vertrek Luchthaven Uw vlucht Op de bestemming