Stoelreservering

Stoelreservering

Terug naar Extra producten & services Stoelreservering

Het vooraf reserveren van een stoel is bij de meeste luchtvaartmaatschappijen mogelijk tegen betaling. De kosten variëren per persoon per enkele reis, per stoelkeuze en per luchtvaartmaatschappij.

Corendon Airlines en Corendon Dutch Airlines

Wilt u voor- of juist achterin het vliegtuig zitten of gaat uw voorkeur uit naar een plaats aan het raam of het gangpad? Bij Corendon kunt u vanaf 6 weken tot 5 uur voor vertrek een stoel reserveren, m.u.v. vluchten met een tussenlanding (via vluchten). U heeft de keuze uit een “normale” stoel, een stoel op de eerste rij, voorin het vliegtuig of een stoel met extra beenruimte.

 width= Stoel reserveren bij Corendon

Transavia

Bij Transavia kunt u vanaf 6 weken tot 48 uur voor vertrek een stoel reserveren met uw 7-cijferig reserveringsnummer van Corendon. Klik hier om een stoel bij Transavia te reserveren.

KLM

Heeft u een reis naar Aruba, Bonaire, Curaçao, Bali of Sri Lanka geboekt, dan ontvangt u na boeking uw KLM boekingscodes zodra deze bij ons bekend zijn. Met deze code kunt u direct een stoel reserveren of wijzigen voor de heen-en terugvlucht. Ga naar de website van KLM om uw stoel te reserveren. Indien het niet lukt om een stoel online te reserveren, betekent dit dat KLM de nog beschikbare zitplaatsen uitsluitend tijdens online inchecken (vanaf 30 uur voor vertrek) of daarna op de luchthaven vrijgeeft.

Overige luchtvaartmaatschappijen

Voor vluchten met andere luchtvaartmaatschappijen verwijzen wij u voor de actuele informatie over het reserveren van stoelen naar de website van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij.

 
Verzekeringen en Visa   Parkeren   Vlucht   Bestemming
Voor vertrek Luchthaven Uw vlucht Op de bestemming