Turkije/ Turkse Riviera/ Side/ Colakli
Crystal Palace Resort
Ultra All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:50
  • jul , 34°C
  • Absolute topper van de Crystal keten
  • Direct aan het zandstrand gelegen
  • Uitgebreid Ultra All Inclusive concept
  • Volop faciliteiten voor kinderen
  • Meer lezen
8.8
Aanrader37 beoordelingen

Crystal Palace Resort

Het Crystal Palace Resort is een schitterend hotel van de Crystal-keten met een zeer uitgebreide Ultra All Inclusive formule. Mede dankzij de mooie zwembaden, ruime comfortabele kamers en uitgebreide keuze aan sport-, ontspannings- en animatiemogelijkheden is dit hotel zeer geschikt voor families en kinderen. Je zult een heerlijke vakantie beleven in het Crystal Palace Resort! Leuk weetje: dit resort heeft veel maatregelen getroffen om het verwarmen van de aarde tegen te gaan. Een fijne én duurzame vakantie dus!

Ligging: Crystal Palace Resort in Colakli

Crystal Palace Resort in Çolakli is direct aan het zandstrand gelegen en op ca. 12 km van het gezellige en authentieke centrum van Side. Manavgat is gelegen op ca. 17 km.

Faciliteiten: Crystal Palace Resort

Het luxe resort telt 509 kamers, verdeeld over 5 gebouwen met 4 verdiepingen en 5 liften. Bij binnenkomst vind je er een 24-uursreceptie waar het personeel je graag te woord staat en een mooie lobby met zitjes.
Heerlijk bereide maaltijden kun je nuttigen in het buffetrestaurant of in de 5 à-la-carterestaurants (vooraf reserveren). Per verblijf mag je 1 keer gratis eten in 4 à-la-carterestaurants (vanaf 7 jaar, reservering noodzakelijk). Snacks en drankjes kun je krijgen in verschillende bars.
In de tuin ligt het zwembad met apart kinderbad en 4 glijbanen. De ligbedden en parasols staan bij het zwembad en op het strand gratis tot je beschikking. Je kunt gratis gebruikmaken van de badhanddoekenservice. Tevens is er een binnenbad (niet verwarmd tussen 16-04 en 14-11). Ook de kids worden niet vergeten. Er is een miniclub (4-12 jaar), een teenageclub (12-18 jaar), minidisco en een speeltuintje.
Verdere faciliteiten die Crystal Palace Resort aanbiedt zijn: kapsalon, diverse winkeltjes, doktersservice, wasservice, gameroom en internetcafé (alle tegen betaling). Wifi is gratis beschikbaar door het hele hotel.

Hotelkamer:

De comfortabele standaardkamers (1-3 personen) van Crystal Palace Resort zijn voorzien van centrale airconditioning, satelliettelevisie, telefoon, minibar (gratis), kluisje (gratis), wifi (gratis) en koffie-/theezetfaciliteiten. De badkamer is voorzien van douche, toilet en föhn. Balkon met zitje.

Tegen een toeslag kun je een standaardkamer met zijzeezicht of zeezicht (1-3 personen) boeken.

De juniorsuite met zijzeezicht (2 personen) beschikken over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, echter ruimer.

De familiekamers (3-4 personen) bestaan uit 2 aparte ruimtes.

Voordeelkamers (2 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

In Crystal Palace Resort kun je gratis gebruikmaken van aerobics, basketbal, beachvolleybal, tennis (materiaal tegen betaling), tafeltennis, fitness, boccia, darts en minigolf, sauna en hamam. Tegen betaling: bowlen, massages en behandelingen in het Spa Center, watersporten aan het strand en de gameroom. Het animatieteam zorgt dagelijks voor vermaak en vertier.

Verzorging Zomer 2019: Crystal Palace Resort

Je verblijft in Crystal Palace Resort op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.00), in buffetvorm. Diverse snacks (12.00-16.00), koffie/thee, cake en koekjes (11.00-18.00), ijs (12.30-16.30) en nachtsnack (23.00-01.00). Per verblijf kun je 1 maal dineren in 1 van de 4 à-la-carterestaurants (vooraf reserveren). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes 24 uur per dag inbegrepen bij de daarvoor geopende bar(s) en import drankjes van 10.00 tot 00.00 uur. Tegen betaling: roomservice, verse vruchtensappen, (fris)drank in fles, het vis à-la-carterestaurant (vooraf reserveren) en import drankjes tussen 00.00 en 10.00 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Nachtportier
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Crystal Palace Resort

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.8 Aanrader

Gebaseerd op:
37 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.8
  • Ligging 8.7
  • Service 8.9
  • Prijs/kwaliteit 8.6
  • Eten 8.6
  • Kamers 9.1
  • Kindvriendelijk 8.7
  • Wifi kwaliteit 7.8
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Zundert, Nederland
8.5
Over Colakli:

Mooie hotel, mooie ligging, dicht bij de winkels ( slechts 5 minuten lopen), zeer mooi breed strand met zonneschermen.

Over Crystal Palace Resort:

Prima hotel, maar wij hebben wel een paar minpunten waarvan wij vinden dat daar eens naar gekeken mag worden. Eten is goed maar voor ultra AI hadden we wel iets mee verwacht, eten a la carte restaurants van goede kwaliteit maar moeilijk te boeken ( er staat in de pc in de lobby deze geeft aan dat het restaurant vol zit en als je dan gaat eten zijn de helft van de tafels maar bezet, dit vind ik toch wel raar. Veel te weinig bedden aan het zwembad. Je moet echt om half 7 eruit als je een plekje wilt hebben. Dat vind ik geen vakantie en dus hebben wij de hele vakantie op het strand gelegen, hier was wel altijd plaats. Verder de junior club: dit vinden wij niet het vermelden waard. Wij hadden een dochter van 15 jaar bij en voor haar was er NIETS te doen. Wij hadden dit hotel juist uitgezocht vanwege de junior club, was wel een beetje jammer dus. Hier zijn de hotels in Lara wel veel beter in, die doen wel wat voor de jongeren.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 10
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 8
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Berkel-enschot, Nederland
8.8
Over Colakli:

Zandstrand, verder in de buurt niet veel te beleven alleen een bazaar. Maar is voor zo'n all-inclusive vakantie niet echt belangrijk.

Over Crystal Palace Resort:

Prima hotel. Onze familiekamer was groot genoeg met tussendeur en een ruim tweepersoonsbed en twee losse bedden. Matrassen waren prima in orde. Een laminaatvloer in plaats van tapijt, prima tegen de stof. Fijn zwembad en vlakbij zee. Het eten is als basis steeds hetzelfde maar elke dag heeft wel een thema (Turks, Orientaals, Internationaal, Mexicaans) waar bij extra gerechten worden aangeboden. Mis de grill niet die buiten staat. Ligbedden worden zoals bij alle hotels lijkt het van te voren gereserveerd. Maar zo vroeg zelfs dat ik als vroege vogel nog wel eens misgreep bij ons favo plekje, 07:00 uur ontbijten was ik meestal de eerste maar de ligbedden waren bezet. Maar gelukkig is aan zee altijd plek. Laatste dag konden we de koffers in een aparte kamer neerzetten en konden nog (zonder meerprijs) van het zwembad en de lunch genieten. Ook van de patisserie hebben we nog gebruik van gemaakt. Douchen en omkleden na afloop bij de spa . Goede service dus.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 9
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Oosterhout nb, Nederland
10.0
Over Colakli:

Het was er in een woord gewoon geweldig en weten zeker dat we de juiste keuze gemaakt hebben

Over Crystal Palace Resort:

Crystal palace is een supermooi hotel we zijn al zes keer in Turkije op vakantie geweest maar hadden nog nooit zo'n luxe en mooi en perfect hotel gehad als dit hotel .Heerlijk eten alles superschoon en vooral heel veel aardige en vriendelijk peroneel .

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Oldenzaal, Nederland
7.0
Over Colakli:

prachtig hotel. direct aan het strand. Prima. min puntje: het personeel in het restaurant probeert je een fles wijn te verkopen, wil je dit niet, wordt er niet meer vriendelijk tegen je gedaan. Het geleur met fotoshoots en massages die ze proberen te verkopen wordt je echt flauw van. Personeel probeert geld te wisselen bij de gasten! Slechte zaak!!!!

Over Crystal Palace Resort:

Prima hotel. Alleen het eten smaakt allemaal hetzelfde. Het was voor ons de tweede keer en het was beduidend slechter als 2 jaar geleden, jammer! We gaan hier daarom niet meer naar toe.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 6
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Waalwijk, Nederland
9.0
Over Colakli:

Side is een leuke plaats. Bij het hotel zijn ook veel winkels

Over Crystal Palace Resort:

Wij waren erg tevreden het is een mooi,schoon hotel. Het eten was lekker en gevarieerd keuze genoeg.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers -
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit -
Uitgeest, Nederland
9.3
Over Colakli:

Het ligt aan een mooi zandstrand. Bazaar met leuke winkeltjes op loop afstand. Verkopers niet al op dringerig en somige winkels hadden gewoon vaste prijzen.

Over Crystal Palace Resort:

Voor het eerst all in, wat een luxe en verwennerij. Mooi schoon en fris hotel met heel vriendelijk personeel. Het is over het algemeen duits ingesteld. Weinig russen gezien. Animatie voor jong en oud. Ik durf dit resort echt aan te raden. Bedden waren goed, airco op kamer was zelf in te stellen. De eerste paar dagen was het rustig, geen probleem met een ligbed, laatste dagen werd het drukker toen moesten wij nood gedwongen mee doen met het bekende handdoek leggen. Wij hebben een top week gehad en komen zeker een keer terug

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Landen, Belgie
9.0
Over Colakli:

Side is mooi en gezellig. Vlakbij het hotel is er een zeer grote bazaar die wij helaas pas de voorlaatste dag ontdekt hebben

Over Crystal Palace Resort:

Heel kindvriendelijk, mooie kamers met prachtig zicht, leuk zwembad met toffe glijbanen voor de kinderen. Het werd wel wat druk vanaf de 2de week van juli.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit -
Egmond aan den hoef, Nederland
8.3
Over Colakli:

We vonden Crystal Palace Resort echt een prachtig hotel met een erg mooi zwembad en strand. We zijn ook naar de markt geweest. Jammer dat er geen stad vlakbij ligt. Maar een geweldig resort.

Over Crystal Palace Resort:

Het Crystal Palace Resort heeft bij ons een diepe indruk achter gelaten. Prachtig Resort beschikt over alles wat je kan wensen. Heerlijke hammam en de al la carte restaurants zijn zeker aan te raden! In het Crystal Palace hotel zijn vooral veel jonge gezinnen.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Rotterdam, Nederland
8.5
Over Colakli:

Crystal palace resort ligt op een uurtje rijden van vliegveld Antalya , het heeft een prima ligging 20 minuten van de markt in manavgat en 20 minuten naar de oude havenstad in Side , allemaal heel goed te doen.

Over Crystal Palace Resort:

Prima accommodatie , mooie kamers met balkon , mooi zwembad , direct gelegen aan een mooi zandstrand , heerlijk eten , vriendelijk personeel , we hebben een heerlijke vakantie gehad , we gaan deze accommodatie zeker nog eens boeken .

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Steenwijk, Nederland
9.8
Over Colakli:

strand was erg goed , veel winkeltjes in de omgeving ,prachtige vakantie gehad

Over Crystal Palace Resort:

erg mooie kamers , geweldig personeel,mede dank aan ismail restaurants allemaal goed tot zeer goed enig minpuntje is en blijft handdoenkje leggen,

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -

Excursies tijdens uw verblijf in Crystal Palace Resort

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €19,-
kinderen €10,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Crystal Palace Resort

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Crystal Palace Resort

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van je hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Ter plaatse krijg je een korte uitleg waarna je plaatsneemt op de quad. Na een leuke tocht van circa 45 minuten is er een korte pauze waarna de weg vervolgd wordt. Drie kwartier later stoppen we voor een verkoelende duik. De quad safari duurt in totaal circa 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel en zwemspullen
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Crystal Palace Resort

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €32,-
kinderen €16,-

Manavgat Boottocht & Markt

Tijdens deze excursie bezoeken we de Manavgat weekmarkt, waar de lokale bevolking vooral groente en fruit koopt. Ook kunt u hier verschillende specerijen en theesoorten kopen. Maar natuurlijk ook T-Shirts, spijkerbroeken, badpakjes, etc. Verder bezoeken we een door de staat gesubsidieerde juwelier waar u de kans krijgt om te slenteren en eventueel inkopen te doen. Hierna maken we een boottocht tot aan de zee, waar de rivier uitmondt. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om een duikje te nemen. U geniet van een lunch en verfrissende drankjes.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zonnecrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Crystal Palace Resort

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks! Het badhuis speelt een belangrijke rol in het alledaagse leven van de Turken. Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Voor elke bevolkingsgroep, elke wijk, waren er openbare badhuizen (de zogenaamde 'Hamam') voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van de reinheid. Een bezoek aan een hamam is dan ook een echte Turkse ervaring waar u kunt genieten van en heerlijke scrub en schuim-/oliemassage. U kunt een duikje nemen in het zwembad of een stoombad nemen. Natuurlijk is er de mogelijkheid om extra behandelingen (exclusief) te nemen. Na afloop voelt u zich als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Crystal Palace Resort

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Boottocht

Wilt u zich ontspannen en genieten van de prachtige kustlijn en daarmee uw vakantieomgeving zien vanaf de waterzijde, dan is deze boottocht ideaal voor u! Varend over de blauw-groene golven met een uitzicht op de indrukwekkende bergen, zult u wensen dat deze dag niet zal eindigen. De boot meert aan bij een prachtige baai, waar u lekker kunt gaan zwemmen, van de boot afduiken of kunt genieten van de vele vissoorten die dichtbij de boot zullen komen! De lunch wordt aan boord geserveerd en bestaat meestal uit vis of kip.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: All Inclusive
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zwemspullen en zonnecreme
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Crystal Palace Resort

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €52,-
kinderen €26,-

Perge & Aspendos

Een van de meest interessante culturele excursies die u zeker niet moet missen, met als bijzondere bezienswaardigheid het best bewaarde Romeinse Amfitheater van de westerse wereld, 'Aspendos'. Na een bezoek aan het theater zetten we de tocht voort langs de kust naar de indrukwekkende antieke Romeinse handelstad Pamphilia oftewel Perge. U zult versteld staan van de hoeveelheid overblijfselen in Perge. Zeker de moeite waard als u van cultuur en geschiedenis houdt.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Crystal Palace Resort

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Crystal Palace Resort

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Side - Colakli

Crystal Palace Resort

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info