Turkije/ Turkse Riviera/ Alanya/ Alanya-Centrum
Primera Hotel
Logies en ontbijt - Hotel
  • 03:45
  • 02:00
  • dec , 17°C
Primera Hotel
Primera Hotel
Primera Hotel
Primera Hotel
Primera Hotel
  • In het centrum van Alanya
  • Zwembad met glijbaan
  • Kleinschalig hotel
  • Meer lezen
7.7
Goed31 beoordelingen

Primera Hotel

Primera Hotel ligt in het gezellige centrum van Alanya en op korte afstand van het strand. Het hotel biedt comfortabele kamers, vriendelijk personeel en volop faciliteiten voor jong en oud. Primera Hotel is een heerlijk adres voor een fijne vakantie tegen een betaalbare reissom.

Ligging: Primera Hotel in Alanya

Het Primera Hotel ligt direct in het centrum van Alanya en op ongeveer 600 meter van het openbare strand en circa 850 meter van het Kleopatra zandstrand.

Faciliteiten: Primera Hotel

Het 3-sterren Primera Hotel telt 100 kamers verdeeld over één gebouw met 4 verdiepingen. In de lobby met zitjes tref je de 24-uurs receptie en een lift. Buiten ligt een zwembad met een glijbaan (op vaste tijden geopend) en een apart kinderbad (zwembaden zijn gesloten in de winterperiode). Rondom het zwembad staan de ligbedden en parasols voor je klaar. Op het strand zijn de ligbedden en parasols tegen betaling. In het buffetrestaurant worden heerlijke maaltijden geserveerd en bij de bar kun je terecht voor een heerlijk drankje. Verder biedt Primera Hotel een wasservice, internetcafé, kapsalon, winkeltjes en een doktersservice (alle tegen betaling). In de lobby kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er een speeltuintje.

Hotelkamer:

De standaardkamer (1-3 personen) in Primera Hotel is ruim en verzorgd ingericht en beschikt over airconditioning, satelliet televisie, kluisje (tegen betaling), telefoon, minibar, wifi (gratis) en een balkon met zitje. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn.

De quadkamer (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind, alleen in de zomerperiode) bestaat uit 1 ruimte met extra bedden.

De familiekamers (min. 4 pers. en max. 4 volw. + 1 kind) bestaan uit 2 ruimtes.

Voordeelkamers (2 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Je kunt tijdens je verblijf gratis gebruikmaken van darts, tafeltennis en beachvolleybal. Biljart, tafelvoetbal, de sauna, het Turks bad en massages zijn tegen betaling. Één maal per week organiseert het hotel een leuke avond.

Verzorging Zomer 2018: Primera Hotel

Je verblijft in Primera Hotel op basis van All Inclusive: ontbijt (08.00-10.00), lunch (12.30-14.00) en diner (19.00-21.00), alle in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (16.00-17.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, Turkse koffie, verse vruchtensappen, cocktails, snacks, ijs en alles na 23.00 uur.

Verzorging Winter 2017-2018: Primera Hotel

Je verblijft in Primera Hotel op basis van Logies & Ontbijt. Tegen een toeslag kun je Halfpension (ontbijt en diner) of All Inclusive boeken.
All Inclusive volgens de volgende formule: ontbijt (08.00-10.00), lunch (12.00-13.30) en diner (18.00-20.00). Koffie/thee en koekjes (15.00-16.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale (non-)alcoholische drankjes van 10.00 tot 22.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, cocktails, ijs, Turkse koffie, verse vruchtensappen en alle consumpties na 22.00 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Nachtportier
  • Kluisjes
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad/douche
  • Airco
  • Haardroger
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Kinderspeelplaats
  • Family
Wellness
  • Sauna
Zwembaden
  • Zonneterras
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon/terras

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Primera Hotel

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

7.7 Goed

Gebaseerd op:
31 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 7.5
  • Ligging 8.1
  • Service 8.0
  • Prijs/kwaliteit 8.0
  • Eten 7.2
  • Kamers 7.4
  • Kindvriendelijk 6.5
  • Wifi kwaliteit 3.8
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Melick, Nederland
9.0
Over Alanya-Centrum:

Alanya is een fijne stad. Veel winkels, reataurants en het kleopatrastrand is fijn. Wij zaten bij strandtent 8. Heerlijk eten, leuk personeel. We hebben gegeten bij restaurant Cubana. Echt een aanrader. Heerlijk eten en gezellige bediening. We hebben een drankje gedaan bij Panderosa bar. Ook een gezellige plek. Wij hebben daar niet gegeten maar dat moet ook erg goed zijn.

Over Primera Hotel:

Prima hotel. Wij hadden een grote kamer maar een wat kleiner balkon. Dit was voor ons prima. Het eten was op zich goed, alleen wat weinig variatie. Het is 1,6 kilometer lopen naar het Kleopatra stand, dwars door de stad. Voor ons pima te doen. Voor €4,- kun je een taxi pakken.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Velp, Nederland
7.5
Over Alanya-Centrum:

Alanya is mijn favoriet. Ben er al vaker geweest. Van alles te doen en te beleven.

Over Primera Hotel:

Het hotel is een prima hotel met goed eten, vriendelijke mensen en een prima servies niets op antemerken voor een drie sterren hotel.Bij een probleem word je gelijk geholpen volgend jaar gaan wij er weer naartoe.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 7
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Sumar, Nederland
6.3
Over Alanya-Centrum:

Niks mis mee alanya leuke stad. Hotel oke behalve eten. Wel vaak s nachts lawaai

Over Primera Hotel:

Hotel verders goed behalve eten. Zoals al beschrevenverders vaak s nachts lawaai.

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 8
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 2
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Gorredijk, Nederland
4.0
Over Alanya-Centrum:

Kamers waren gehorig putjes stinken slecht onderhouden eten vreselijkheden reisleiding mee in bus op heen een terugreis van en naar vliegveld slechte transferbus kapotte stoelen chauffeur reed als een gek als iemand moest plassen moest hij of zij zich melden bij de chauffeur mijn zwangere vriendin moest plassen dus vroeg ik de chauffeur of hij gauw kon stoppen na inmiddels 3 tankstations voorbij te zijn gereden toch maar eens gevraagd bij chauffeur gaf hij aan pas over 20 minuten te willen stoppen nadat ik hem heb duidelijk gemaakt dat ze zwanger is en het niet kan ophouden dat ze dan maar in de bus moest gaan plassen stopte hij 2 stations verder na aankomst hotel kwam een dag later iemand van Corendon Ramazan. Die heeft een andere kamer geregeld maar wilde niet voor ons doen betreft het slechte eten hierdoor waren wij genootzaakt 2 maal per dag ergens anders te gaan eten terwijl All inclusive hadden dit bracht wel extra kosten mee wat niet de bedoeling was zo slecht nooit mee gemaakt

Over Primera Hotel:

Kamers waren gehorig putjes stinken slecht onderhouden eten vreselijkheden reisleiding mee in bus op heen een terugreis van en naar vliegveld slechte transferbus kapotte stoelen chauffeur reed als een gek als iemand moest plassen moest hij of zij zich melden bij de chauffeur mijn zwangere vriendin moest plassen dus vroeg ik de chauffeur of hij gauw kon stoppen na inmiddels 3 tankstations voorbij te zijn gereden toch maar eens gevraagd bij chauffeur gaf hij aan pas over 20 minuten te willen stoppen nadat ik hem heb duidelijk gemaakt dat ze zwanger is en het niet kan ophouden dat ze dan maar in de bus moest gaan plassen stopte hij 2 stations verder na aankomst hotel kwam een dag later iemand van Corendon Ramazan. Die heeft een andere kamer geregeld maar wilde niet voor ons doen betreft het slechte eten hierdoor waren wij genootzaakt 2 maal per dag ergens anders te gaan eten terwijl All inclusive hadden dit bracht wel extra kosten mee wat niet de bedoeling was zo slecht nooit mee gemaakt

  • Algemene indruk 4
  • Ligging 8
  • Service 2
  • Prijs/kwaliteit 4
  • Eten 2
  • Kamers 4
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2
Zoetermeer, Nederland
7.7
Over Alanya-Centrum:

Leuke plek, gezellige mensen en geweldig weer. Wel erg toeristisch .

Over Primera Hotel:

Goed hotel. Aardige mensen. Faciliteiten waren prima

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 7
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Goirle, Nederland
8.2
Over Alanya-Centrum:

Jachthaven en Bazaar op 15 min. loop afstand. Cleopatra strand op 25 min. loop afstand. Gratis bus naar Havana Beach Club (dit is een zeer mooie plek om te zijn aan het Cleopatra strand).

Over Primera Hotel:

Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Vriendelijk personeel. Vanaf het balkon uitzicht over de bergen en het centrum van Oba (in de verte). Echter wel zeer kleine 2 persoonskamers.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 5
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 1
Almere, Nederland
5.4
Over Alanya-Centrum:

Mooi besteming gast vrij niet duur mooi weer lekker warm

Over Primera Hotel:

Was op goede locatie vijf minuten naar centrum was niet slecht

  • Algemene indruk 4
  • Ligging 6
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 8
  • Kamers 4
  • Kindvriendelijk 2
  • Wifi kwaliteit 2
Leiden, Nederland
9.3
Over Alanya-Centrum:

Zoals ik al zei is de ligging van het hotel perfect. Precies in het centrum van Alanya, en 's avonds geen last van geluid vanuit de stad. Het strand is niet op loopafstand dus dat hoort wel aangepast te worden in de omschrijving, maar voor 15 lira heb je een taxi naar het strand. Strand is overigens prachtig net zoals Havana Beach (gratis bus vanuit het hotel). Hotelmedewekers zijn heel aardig en het eten is ook gewoon te eten. Wij komen zeker nog een keer terug.

Over Primera Hotel:

Wij hebben echt genoten van het hotel, voor deze prijs mogen wij niet klagen. Wifi is alleen 0,0% maar dat geeft niet want je bent toch op vakantie, alleen heb je het wel nodig op sommige momenten.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2
Sappemeer, Nederland
6.9
Over Alanya-Centrum:

Wij hebben ons prima vermaakt .alles was lopend prima te doen en taxi is ook niet duur .gezellige sfeer wel wat opdringerig maar als je gewoon vriendelijk nee zegt niks aan het handje

Over Primera Hotel:

Ik vind het eten wat saai en werd ook niet aangevuld op is op beetje jammer .na 4 dagen zijn we dus buiten de deur gaan eten ..en ik miste een Turkse avond en jammer ze spraken moeizaam Engels

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk 6
  • Wifi kwaliteit 2
Leeuwarden, Nederland
6.7
Over Alanya-Centrum:

Jammer van de warme avonden/nachten. Verder genoeg te ondernemen. centrum, strand, uitgaan

Over Primera Hotel:

Vieze kamer, niet goed schoon vloer plakte en bedden werden 1e keer niet verschoond maar alleen opnieuw opgemaakt.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 8
  • Kamers 4
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6

Excursies tijdens uw verblijf in Primera Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Bij deze excursie maakt u op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke mensen van het achterland van Antalya. U rijdt met de jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maakt u kennis met het leven in de diverse dorpen we zullen doorkruisen. Een dag vol met verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van uw hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Hier krijgt u een kleine info. Daarna mag u uw pakjes aantrekken en plaatsnemen op de quads. Na een tocht van 45 minuten heeft u een kleine pauze en na weer 45 minuten een kleine pauze om af te koelen in het water. Tocht duurt totaal 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera en zwemspullen om af te koelen.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Manavgat Boottocht & Markt

Tijdens deze excursie bezoeken we de Manavgat weekmarkt, waar de lokale bevolking vooral groente en fruit koopt. Ook kunt u hier verschillende specerijen en theesoorten kopen. Maar natuurlijk ook T-Shirts, spijkerbroeken, badpakjes, etc. Verder bezoeken we een door de staat gesubsidieerde juwelier waar u de kans krijgt om te slenteren en eventueel inkopen te doen. Hierna maken we een boottocht tot aan de zee, waar de rivier uitmondt. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om een duikje te nemen. U geniet van een lunch en verfrissende drankjes.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zonnecrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks! Het badhuis speelt een belangrijke rol in het alledaagse leven van de Turken. Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Voor elke bevolkingsgroep, elke wijk, waren er openbare badhuizen (de zogenaamde 'Hamam') voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van de reinheid. Een bezoek aan een hamam is dan ook een echte Turkse ervaring waar u kunt genieten van en heerlijke scrub en schuim-/oliemassage. U kunt een duikje nemen in het zwembad of een stoombad nemen. Natuurlijk is er de mogelijkheid om extra behandelingen (exclusief) te nemen. Na afloop voelt u zich als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Boottocht

Wilt u zich ontspannen en genieten van de prachtige kustlijn en daarmee uw vakantieomgeving zien vanaf de waterzijde, dan is deze boottocht ideaal voor u! Varend over de blauw-groene golven met een uitzicht op de indrukwekkende bergen, zult u wensen dat deze dag niet zal eindigen. De boot meert aan bij een prachtige baai, waar u lekker kunt gaan zwemmen, van de boot afduiken of kunt genieten van de vele vissoorten die dichtbij de boot zullen komen! De lunch wordt aan boord geserveerd en bestaat meestal uit vis of kip.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: All Inclusive
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zwemspullen en zonnecreme
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €52,-
kinderen €26,-

Perge & Aspendos

Een van de meest interessante culturele excursies die u zeker niet moet missen, met als bijzondere bezienswaardigheid het best bewaarde Romeinse Amfitheater van de westerse wereld, 'Aspendos'. Na een bezoek aan het theater zetten we de tocht voort langs de kust naar de indrukwekkende antieke Romeinse handelstad Pamphilia oftewel Perge. U zult versteld staan van de hoeveelheid overblijfselen in Perge. Zeker de moeite waard als u van cultuur en geschiedenis houdt.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Rafting

Nadat we op onze bestemming "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte zijn aangekomen, zult u door het ervaren personeel ter plaatse de nodige informatie en uitleg krijgen over het raften. ledereen krijgt een zwemvest aangemeten en het avontuur kan beginnen! Tussendoor zult u zeker trek krijgen en daar is ook voor gezorgd. Een heerlijke maaltijd staat op u te wachten. Deze excursie is ook geschikt voor niet-avonturiërs.

Kinderen tot 9 jaar zijn niet toegestaan.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Iets wat u misschien altijd al had willen ondernemen, is nu mogelijk. Een introductiecursus duiken voor beginners, onder begeleiding van een professionele duikinstructeur. U begint met instructie in ondiep zee of in een zwembad.

Na de lunch mag u onder begeleiding afdalen tot een diepte van ongeveer 10 meter. U zult verbaast zijn over de schoonheid van de onderwaterwereld en genieten van de helderheid van de zee.

Mocht u de smaak te pakken hebben, dan kunt u ook een PADI cursus volgen een brevet halen om overal op de wereld te mogen duiken. Uiteraard kunnen liefhebbers in plaats van duiken ook snorkelen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zwemspullen en geld voor
drankjes .
Vereisten: minimum leeftijd van 12 en goede gezondheid. Niet geschikt voor astma en bronchitis patiënten
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Alanya - Alanya-Centrum

Primera Hotel

Vluchtinformatie Antalya Airport

U vlliegt op Antalya Airport voor deze badplaats. Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Alanya: ca. 110 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info