Turkije/ Turkse Riviera/ Alanya/ Alanya-Centrum
Primera Hotel
Logies en ontbijt - Hotel
  • 03:45
  • 02:00
  • mei , 26°C
Primera Hotel
Primera Hotel
Primera Hotel
Primera Hotel
Primera Hotel
  • In het centrum van Alanya
  • Zwembad met glijbaan
  • Kleinschalig hotel
  • Meer lezen
8.1
Zeer goed30 beoordelingen

Primera Hotel

Primera Hotel ligt in het gezellige centrum van Alanya en op korte afstand van het strand. Het hotel biedt comfortabele kamers, vriendelijk personeel en volop faciliteiten voor jong en oud. Primera Hotel is een heerlijk adres voor een fijne vakantie tegen een betaalbare reissom.

Ligging: Primera Hotel in Alanya

Het Primera Hotel ligt direct in het centrum van Alanya en op ongeveer 600 meter van het openbare strand en circa 850 meter van het Kleopatra zandstrand.

Faciliteiten: Primera Hotel

Het 3-sterren Primera Hotel telt 105 kamers verdeeld over één gebouw met 4 verdiepingen. In de lobby met zitjes tref je de 24-uursreceptie en een lift. Buiten ligt een zwembad met een glijbaan (op vaste tijden geopend) en een apart kinderbad (zwembaden zijn gesloten in de winterperiode). Rondom het zwembad staan de ligbedden en parasols voor je klaar. Op het strand zijn de ligbedden en parasols tegen betaling. In het buffetrestaurant worden heerlijke maaltijden geserveerd en bij de bar kun je terecht voor een heerlijk drankje. Verder biedt Primera Hotel een wasservice, kapsalon, winkeltje en een doktersservice (alle tegen betaling). In de lobby kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er een speeltuintje.

Hotelkamer:

De standaardkamer (1-3 personen) in Primera Hotel is ruim en verzorgd ingericht en beschikt over airconditioning, satelliettelevisie, kluisje (tegen betaling), telefoon, minibar (tegen betaling), wifi (gratis) en een balkon met zitje. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn.

De quadkamer (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind, alleen in de zomerperiode) bestaat uit 1 ruimte met extra bedden.

De familiekamers (min. 4 pers. en max. 4 volw. + 1 kind) bestaan uit 2 ruimtes.

Voordeelkamers (2-3 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Je kunt tijdens je verblijf gratis gebruikmaken van darts, tafeltennis en beachvolleybal. Biljart, tafelvoetbal, de sauna, het Turks bad en massages zijn tegen betaling. Éénmaal per week organiseert het hotel een leuke avond.

Verzorging Zomer 2019: Primera Hotel

Je verblijft in Primera Hotel op basis van All Inclusive: ontbijt (08.00-10.00), lunch (12.30-14.00) en diner (19.00-21.00), alle in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (16.00-17.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, Turkse koffie, verse vruchtensappen, cocktails, snacks, ijs en alles na 23.00 uur.

Verzorging Winter 2019-2020: Primera Hotel

Je verblijft in Primera Hotel op basis van Logies & Ontbijt. Tegen een toeslag kun je Halfpension (ontbijt en diner) of All Inclusive boeken.
All Inclusive: ontbijt (08.00-10.00), lunch (12.30-14.00) en diner (19.00-21.00). Koffie/thee en koekjes (16.00-17.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 22.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, cocktails, ijs, Turkse koffie, speciale koffies, verse vruchtensappen en alle consumpties na 22.00 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Family
Wellness
  • Sauna
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Primera Hotel

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.1 Zeer goed

Gebaseerd op:
30 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.0
  • Ligging 8.5
  • Service 8.0
  • Prijs/kwaliteit 8.6
  • Eten 7.1
  • Kamers 8.2
  • Kindvriendelijk 8.3
  • Wifi kwaliteit 5.9
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Deventer, Nederland
9.0
Over Alanya-Centrum:

Nog steeds een plaats die voor altijd in ons hart zal zijn

Over Primera Hotel:

Goede accommodatie echt een familie hotel Tja die russen??????

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Rotterdam, Nederland
10.0
Over Alanya-Centrum:

Ligging goed is genoeg om te bleven in Alanya .Er is veel te doen in Alanya.

Over Primera Hotel:

Hotel Primera, kamer wordt elke schoongemaakt.Als is netjes .Raad iedereen aan om te verblijven

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Amsterdam, Nederland
10.0
Over Alanya-Centrum:

De ligging was erg mooi, dicht bij het centrum en dus alle winkeltjes. Helaas was de zee niet heel dichtbij, maar er was wel een taxiplaats dichtbij dus mocht je naar de zee willen, dan kan je gerust de taxi pakken.

Over Primera Hotel:

Het hotel was erg mooi, de kamer was netjes, het uitzicht was mooi en ondanks ik er geen gebruik van had gemaakt aangezien het winterseizoen was, zag het zwembad er ook mooi uit. Qua het eten was er niet super veel keus, maar het was wel ontzettend lekker. Typisch Turks eten, heerlijk dus.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Winschoten, Nederland
5.2
Over Alanya-Centrum:

Al jaren alanya fan dus wat moet ik hier van zeggen ? de stad is top Cleopatra strand daar moet je zijn en niet bij het oost strand verder dit hotel is toch wel 20 minuten lopen naar het Cleopatra strand ( strandtentje 1/2) wil je naar het centrum daar ben je toch in een dikke 6 minuten lopen mits je de juiste route neemt sta je binnen 6 minuten op ataturk straat waar het centrum begint

Over Primera Hotel:

kamer zijn dik in orde en ruim opgezet verder simpel ingericht maar gewoon GOED !!! airco zonder bijbetalen en koelkastje om toch even wat eigen drankjes voor op balkon dan wel in de nacht te bewaren, schoonmaak is perfect zelf onder de bedden maken ze hier schoon geen stof te vinden ( dit heb in wel eens anders mee gemaakt in turkye). Het eten wat moet ik daar van zeggen ja je blijft er door in leven maar daar houdt het dan echt wel op, ruim voor sluiting van warm eten wordt er al opgeruimd 15/30 minuten eerder dus je moet er op tijd bij zijn, dan de bar tijd is tijd en bestel je 5 min voor sluit even 2 biertjes omdat je of voor jezelf nog 1 wil na sluit dan zeggen ze nee max 1 ook als je met anderen bent en ze zien de anderen niet direct zitten zeggen ze laat die persoon zelf maar halen, dan nog bar/restaurant personeel er loopt 1 man rond die is na mijn idee de hele dag chagerijnig en kun je geen kant mee op.verder personeel algemeen gezien wel leuke n aardig en behulpzaam

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 5
  • Service 2
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 3
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 5
Duiven, Nederland
7.7
Over Alanya-Centrum:

Veel te doen in de omgeving en van alles aanwezig mooie omgeving en en goede strand met de shuttlebus vanaf het hotel die gratis was is het prima te doen alleen voor kleine kinderen is er weinig in het hotel. Is wel en aanrader voor mensen zonder kinderen.

Over Primera Hotel:

Prima. Redelijk goed eten en dicht bij de stad. Vriendelijke mensen heel behulpzaam.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 6
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Den Helder, Nederland
8.8
Over Alanya-Centrum:

Heerlijk vlak bij het centrum. Veel terrasjes in de buurt en veel gezelligheid. Veel winkels en de markt vlakbij.

Over Primera Hotel:

Fijn hotel. Lekker eten. Mooie kamer. Elke dag werd er schoongemaakt en nieuwe handdoeken. Klein maar heerlijk zwembad en altijd vrije stoelen genoeg eromheen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Sint Geertruid, Nederland
9.3
Over Alanya-Centrum:

Bestemming, locatie en hotel (inclusief eten) was helemaal naar verwachting.

Over Primera Hotel:

Erg fijne tijd gehad in dit hotel met veel pluspunten, wordt ook goed schoongemaakt. Lekker eten, wel relatief weinig variatie maar zolang het lekker is is dit voor ons prima. Corendon excursies hebben wij niet gedaan omdat we deze te duur vonden. Tov excursies die je in het centrum koopt is de prijs erg hoog!!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4
Zaandam, Nederland
7.7
Over Alanya-Centrum:

Ligt dicht bij 2 gezellige winkel boulevard. Strand dicht bij.

Over Primera Hotel:

Een vriendelijk klein hotel. Niet erg luxueus maar schoon en vriendelijk personeel. Eten is wat matig Maar voor de reissom die wij betaald hebben prima.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 6
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4
Gemert, Nederland
10.0
Over Alanya-Centrum:

Hotel personeel altijd vriendelijk en correct, en ook behulpzaam elke dag schone handdoeken, 1 keer had een reisgenoot bloed in de lakens die werden dan meteen vervangen. Dit geeft weer de professionele manier hoe je met gasten omgaat. Een woord wij hadden een super verblijf bij Primera. 4 sterren kwaliteit.....

Over Primera Hotel:

Een super hotel die 4 sterren waard is in plaats van de 3 sterren , en de kok 5 sterren, want het eten was super.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Siddeburen, Nederland
8.1
Over Alanya-Centrum:

Alanya is groot ,veel groen en enorm veel winkels. De zee en haven met de piratenboten , zijn prachtig. Alles heel voordelig i.v.m de goedkope Lira. De mensen zijn vriendelijk , en alles is heel goed ingesteld op toeristen. En alles gaat bijna dag en nacht door, ook de hele kleine winkeltjes. En op de bazaar goed onderhandelen voor de beste prijs! En schaam je niet!

Over Primera Hotel:

Prima keuze . Wij hadden een grote kamer , met keuken en koelkast! Bedden elke dag opgemaakt en nieuwe handdoeken. Op de slaapkamer airco en deze was heel stil.Vriendelijke behulpzame mensen in de lobby , eten en drinken goed. Je bent in Turkije ,dus andere cultuur en ander eten. Zwembad schoon en netjes .Ze doen er alles aan om je verblijf goed te laten verlopen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 7
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 5

Excursies tijdens uw verblijf in Primera Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Primera Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van uw hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Hier krijgt u een kleine info. Daarna mag u uw pakjes aantrekken en plaatsnemen op de quads. Na een tocht van 45 minuten heeft u een kleine pauze en na weer 45 minuten een kleine pauze om af te koelen in het water. Tocht duurt totaal 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera en zwemspullen om af te koelen.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Primera Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Manavgat Boottocht & Markt

Je bezoekt de Manavgat weekmarkt waar naast groente, fuit, verschillende specerijen en theesoorten, ook kleding wordt verkocht. Daarna rijden we door naar een juwelierszaak waar je op je gemak kunt rondkijken. Misschien is er wel een mooi sieraad van je gading bij? Vervolgens staat er een boottocht op het programma. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om een verkoelende duik te nemen. Voor de lunch en verfrissende drankjes wordt gezorgd.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: Fototoestel en/of videocamera, zonnebrandcrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Primera Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks! Het badhuis speelt een belangrijke rol in het alledaagse leven van de Turken. Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Voor elke bevolkingsgroep, elke wijk, waren er openbare badhuizen (de zogenaamde 'Hamam') voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van de reinheid. Een bezoek aan een hamam is dan ook een echte Turkse ervaring waar u kunt genieten van en heerlijke scrub en schuim-/oliemassage. U kunt een duikje nemen in het zwembad of een stoombad nemen. Natuurlijk is er de mogelijkheid om extra behandelingen (exclusief) te nemen. Na afloop voelt u zich als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Primera Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Boottocht

Wilt u zich ontspannen en genieten van de prachtige kustlijn en daarmee uw vakantieomgeving zien vanaf de waterzijde, dan is deze boottocht ideaal voor u! Varend over de blauw-groene golven met een uitzicht op de indrukwekkende bergen, zult u wensen dat deze dag niet zal eindigen. De boot meert aan bij een prachtige baai, waar u lekker kunt gaan zwemmen, van de boot afduiken of kunt genieten van de vele vissoorten die dichtbij de boot zullen komen! De lunch wordt aan boord geserveerd en bestaat meestal uit vis of kip.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: All Inclusive
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zwemspullen en zonnecreme
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Primera Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €52,-
kinderen €26,-

Perge & Aspendos

Een van de meest interessante culturele excursies die u zeker niet moet missen, met als bijzondere bezienswaardigheid het best bewaarde Romeinse Amfitheater van de westerse wereld, 'Aspendos'. Na een bezoek aan het theater zetten we de tocht voort langs de kust naar de indrukwekkende antieke Romeinse handelstad Pamphilia oftewel Perge. U zult versteld staan van de hoeveelheid overblijfselen in Perge. Zeker de moeite waard als u van cultuur en geschiedenis houdt.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Primera Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Primera Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Alanya - Alanya-Centrum

Primera Hotel

Vluchtinformatie Antalya Airport

U vliegt op Antalya Airport voor deze badplaats. Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Alanya: ca. 110 minuten

Vluchtinformatie Gazipasa Airport

U vliegt op Gazipasa Airport voor deze badplaats. Er wordt in het zomerseizoen op dinsdag en zaterdag gevlogen naar Alanya vanaf Eindhoven. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.50 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Alanya naar:

Alanya-Centrum: ca. 55 minuten

Incekum: ca. 75 minuten

Kestel: ca. 40 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info