Verenigde Arabische Emiraten/ Dubai/ Bingoreizen Dubai
Bingo Dubai 4*
Logies en ontbijt - Hotel
Bingo Dubai 4*
Bingo Dubai 4*
Bingo Dubai 4*
Bingo Dubai 4*
Bingo Dubai 4*
  • Dé manier om voordelig naar Dubai te gaan
  • U verneemt ter plaatse de accommodatie
  • Verblijf op basis van Logies en Ontbijt
  • Meer lezen

Bingo Dubai 4*

Boek nu de supervoordelige BINGO 4* Logies & Ontbijt vakantie naar de meest luxe bestemming ter wereld, Dubai! De manier om voordelig op vakantie te gaan. U kunt nu voor honderden euro’s voordeliger in een 4-sterren Logies & Ontbijt accommodatie bij Dubai verblijven. Voordeliger op vakantie kan echt niet!

Houdt u ook wel van een verrassing? Wilt u vooral genieten van zon, zee, strand en luxe? Maakt de plaats van bestemming u niet zoveel uit ? Zoekt u een vakantie voor een zeer scherpe prijs? Boek dan nu snel uw BINGO reis!

De Bingo formule:

Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan naar Dubai. Waarom? Accommodaties willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het appartement als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen.

Corendon koopt deze extra voordelige kamers op waardoor u kunt profiteren van de allerlaagste prijs.

U boekt tegen een super lage prijs een Bingo Dubai en u verneemt ter plaatse waar u zult verblijven. Het kan dus zijn dat u in hetzelfde appartement of hotelkamer verblijft als uw buurman, maar u honderden euro’s voordeliger uit bent. U heeft namelijk voor de Bingo formule gekozen!

Algemeen: Bingo Dubai

Bij de meeste mensen denken bij Dubai aan luxe hotels, overdadige winkelcentra en het enige 7-sterrenhotel op aarde: Burj al Arab. Maar wist u dat Dubai ook een perfecte bestemming is voor een zon-, zee- en strandvakantie? Voor wie op zoek is naar pracht en praal en parelwitte zandstranden is een vakantie Dubai een absolute aanrader en mooi te combineren met een bezoek aan Dubai zelf natuurlijk. U verneemt bij aankomst waar u verblijft echter is dit te allen tijde een 4-sterren accommodatie.

Ligging: Bingo Dubai

De 4* Bingo appartementen en/of hotelkamers liggen verspreid over Dubai, maar over het algemeen nabij Dubai Stad, Jumeirah of Ras al-Khaimah. Bij aankomst op de luchthaven verneemt u de naam van uw accommodatie en wordt uw transfer verzorgd. De Bingo appartementen en/of hotelkamers zijn appartementen en/of hotels waar Corendon mee samenwerkt en staan in onze brochures en/of op onze website. In sommige gevallen kunt u in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website staat.

Let op:

Ter plaatse kan het voorkomen dat bij sommige accommodaties een borg wordt gevraagd.

Verzorging: Bingo Dubai

De verzorging is op basis van Logies & Ontbijt.

Let op: in de Bingo Dubai wordt geen alcohol geschonken.

Bijzonderheden:

Indien u in Dubai verblijft, dient u bij het uitchecken een toeristenbelasting te betalen; de zogenaamde Tourism Dirham. De hoogte van de belasting is afhankelijk van het aantal sterren van uw accommodatie en varieert tussen 7 en 20 AED per kamer per nacht (10 AED is ca. € 2, -).

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Vluchtinformatie Dubai

Er wordt 3 x per week gevlogen naar de luchthaven van Dubai vanaf Amsterdam. De vluchten worden uitgevoerd door Transavia. De vluchtduur naar Dubai bedraagt circa 6 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven van Dubai naar:

Dubai Stad: ca. 40 minuten

Jumeirah: ca. 60 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info