Bingoreizen Dubai

Verenigde Arabische Emiraten - Dubai - Bingoreizen Dubai

Voor de door u gekozen criteria hebben we helaas geen mogelijkheden. Tip: u kunt een of meerdere criteria verwijderen om toch mogelijkheden te vinden.

Bekijk onze 46 andere Verenigde Arabische Emiraten aanbiedingen

Extravagante bestemming met Arabisch verleden: Bingo vakantie Dubai

Nog nooit was vakantievieren zó leuk en voordelig! Wanneer u een Bingo vakantie boekt kiest u bij boeking de hotelcategorie en de bijbehorende verzorging. Ter plaatse laat u zich verrassen en verneemt u in welke accommodatie u gaat verblijven. Wij kopen uw accommodatie kort voor uw aankomst in waardoor wij u een super goedkope vakantie kunnen garanderen. De 4* Bingo appartementen en/of hotelkamers liggen verspreid over Dubai, maar over het algemeen nabij Dubai Stad, Jumeirah of Ras al-Khaimah en het betreft veelal een accommodaties die op deze website staan. Het kan ook om een accommodatie gaan die wij extra hebben ingekocht en die niet op deze website getoond wordt. Dankzij onze goede contacten met hoteliers en eigenaren van appartementen ter plaatse, kunt u uitzien naar een onbezorgde en ontspannen Bingo vakantie in Dubai.

Goedkope Bingo vakantie Dubai

Had u eerder al eens de kans om voor zo’n lage prijs af te reizen naar een mooie vakantiebestemming? Met de Bingo vakanties van Corendon heeft u nu de kans om goedkoop te genieten van een zonovergoten vakantie. Ter plaatse houdt u met uw voordelige reissom nog genoeg zakgeld over om lekker te shoppen en uit eten te gaan. Boek snel uw Bingo vakantie en verzeker u van een heerlijk verblijf in Dubai.

Bestemmingsinformatie

Weer Dubai

Dubai heeft een tropisch klimaat. Hoewel de zomers erg heet zijn met een gemiddelde dagtemperatuur van 40 graden, zijn de winters zacht met een gemiddelde temperatuur van 23 graden. Combineer dat met zeewatertemperaturen van 25 graden en een altijd schijnende zon en je hebt de ideale winterzonbestemming! De beste reistijd voor een vakantie Dubai is van oktober tot juni. Bekijk onze uitgebreide informatie over het klimaat in Dubai.

Bezienswaardigheden en activiteiten Dubai

Dubai staat garant voor zon, strand en watersportplezier langs de kilometerslange kustlijn met parelwitte zandstranden en wuivende palmbomen. Het Arabische verleden vindt u terug in de oude wijk Bastakiya met traditioneel gebouwde huizen met windtorens en kleine restaurantjes. Dubai is hét winkelwalhalla waar menig shoppershart sneller van gaat kloppen. Hier is alles te koop: van merkkleding en gouden sieraden in de winkelcentra tot specerijen en kitscherige souvenirs in een van de vele souks. Uw Bingo vakantie naar Dubai is dé uitgelezen kans om dit alles te ontdekken.

Hotel of appartement Bingo vakantie Dubai

Zelf bepalen of u in een hotel of appartement verblijft met de bijbehorende sterrenclassificatie en vervolgens bij aankomst aangenaam verrast worden? Met uw Bingo vakantie hoort u ter plaatse de naam en locatie van uw accommodatie en wordt de transfer voor u geregeld. Laat u zich ook verrassen door een goedkope Bingo vakantie naar Dubai?

Naar boven