Corendon trotse sponsor veldrijden team Corendon-Circus

Corendon trotse sponsor veldrijden team Corendon-Circus

In 2019 is Corendon opnieuw trotse hoofdsponsor van het Corendon-Circus Cycling Team, met onder andere topveldrijder Mathieu van der Poel in de ploeg. Al enkele jaren ondersteunt Corendon met veel plezier dit succesvolle Belgische team met Nederlander Mathieu van der Poel als één van de belangrijkste elites van het team. Hij is namelijk de best presterende veldrijder van het afgelopen jaar en daar zijn we trots op. De keuze was dan ook makkelijk gemaakt om opnieuw hoofdsponsor te worden van dit gouden wielerteam.

Benieuwd naar het Corendon-Circus veldritseizoen 2019? Wij houden je graag op de hoogte.

Volg het nieuws
 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je het spectaculaire veldrijden zelf in het echt meemaken?

Check de veldritkalender
 

Wil je alvast een spannend voorproefje zien van alle disciplines van wielerteam Corendon-Circus?

Bekijk alle video's

Mathieu van der Poel best presterende veldrijder van het afgelopen jaar

De resultaten van de afgelopen jaren van team Corendon Circus liegen er niet om. Zeker Mathieu van der Poel zette mooie titels op zijn naam. Van twee keer Europees kampioen junioren en twee keer Wereldkampioen junioren tot drie keer Nederlands kampioen elite en een keer wereldkampioen elite. Mathieu van der Poel is niet alleen actief in veldrijden, hij beoefent en is succesvol in 3 disciplines. Ook mountainbiken en wielrennen op de weg zijn op zijn lijf geschreven.

Corendon Circus - ploeg met passie

Sinds 2009 is de wielerploeg actief in veldrijden, dit geldt voor de maanden september tot en met februari. Ook in de zomer rijden onze wielrenners met passie door. Van mei tot en met augustus staat namelijk een uitgebreid weg- en mountainbikeprogramma in de agenda. Het hele jaar door rijden de wielrenners van Corendon Circus met volle inzet en grijpen regelmatig naar mooie titels. Wat denk je bijvoorbeeld van de Europese veldrittitels van Ceylin Alvarado en Mathieu van der Poel of de mooie overwinning van Ben Turner op de jaarmarktcross in Niel?

Veldrijden; populair in België én Nederland

Veldrijden is één van de populairste sporten in Vlaanderen en ook in Nederland wordt de interesse naar deze fantastische sport al groter. En dat is niet voor niets. Op een voornamelijk onverhard parcours geven onze topveldrijders alles wat ze hebben en dit met resultaten waar je ‘u’ tegen zegt. Zand, modder, gras met soms een stukje asfalt… Niets is het Corendon-Circus Cycling Team teveel. Een superspannend spektakel om naar te kijken. Wil jij dit zelf een keer meegemaakt hebben? Houd dan de veldritkalender van Corendon-Circus goed in de gaten.

Waarom Corendon graag het veldrijden sponsort

Maar wat heeft Corendon met veldrijden? Natuurlijk zijn we onder de indruk van de successen van onze topper Mathieu van der Poel en zijn teamgenoten. En stiekem zitten we met z’n allen op het puntje van onze stoel bij alle veldritwedstrijden. Maar Corendon heeft een nog veel belangrijkere reden tot sponsoring van Corendon Circus. Corendon hecht namelijk veel waarde aan een gezonde levensstijl en vindt naast ontspannen vakantie vieren, sport daar ook één van de belangrijkste onderdelen van. Wij verbinden graag onze naam aan deze populaire topsport, om de voorbeeldfunctie die onze toppers in het veldrijden hebben, een nóg groter bereik te geven. Met onze eretitel van hoofdsponsor hebben wij de perfecte combinatie van genieten van de sport en het maatschappelijke doel om jongeren én ouderen aan te zetten tot sporten. Aanstekelijk toch?