Turkije/ Turkse Riviera/ Side/ Titreyengol
Linda Hotel
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 01:10
  • apr , 21°C
  • 5-sterrenhotel!
  • Schitterend privéstrand
  • Animatie voor jong en oud
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Meer lezen
8.6
Aanrader97 beoordelingen

Linda Hotel

Het populaire hotel Linda gaat tegenwoordig verder als 5-sterren hotel...en dat is niet voor niets!

Het hotel ligt vlak bij de oever van het meertje Titreyengöl in Side en is al jaren favoriet onder Nederlandse vakantiegangers. Het schitterende privéstrand van hotel Linda bevindt zich op ongeveer 600 meter. Hotel Linda wordt door velen met name geroemd om haar goede service, het gevarieerde eten, de kindvriendelijkheid en de afwisselende animatieprogramma’s. Kortom: hotel Linda is voor jong en oud een ideale accommodatie en de vijfde ster is zeker verdiend!

Ligging: Linda Hotel nabij Side

Hotel Linda ligt op ca. 600 meter van het kiezelstrand van Titreyengöl en ca. 5 kilometer van het historische centrum van Side. Het openbaar vervoer tref je voor het complex aan. Van 01-05 t/m 31-10 biedt het hotel een shuttleservice aan naar het strand.

Faciliteiten: Linda Hotel

Hotel Linda ligt in een grote verzorgde groene tuin. Het hotel beschikt over 239 kamers in een gebouw met 4 verdiepingen en 2 liften, receptie en fraai ingerichte lobby met diverse zitjes en een televisiekamer.
Eten kun je in het buffetrestaurant en je kunt in de zomerperiode dineren in het à-la-carterestaurant (vooraf reserveren). Drankjes zijn verkrijgbaar bij diverse bars (lobby, pool en strand).
In de tuin ligt het animatiebad met 2 glijbanen (van mei t/m oktober, op vaste tijden en weersafhankelijk), een apart kinder- en het relaxbad. Ligbedden en parasols gratis bij het zwembad en op het strand. Het hotel biedt een handdoekenservice (met borg).
Verder beschikt hotel Linda over een discotheek, diverse winkels, kapsalon, doktersservice, internetcafé en wifi (alle tegen betaling). Voor de kleintjes is een miniclub (4-12 jaar, 6 dagen per week), minidisco en speeltuintje.

Hotelkamer:

Je ruime standaardkamer (1-3 personen) is voorzien van een telefoon, satelliet televisie, minibar (tegen betaling), airconditioning (centraal), kluisje (tegen betaling), wifi (tegen betaling) en een balkon. Badkamer met douche, toilet en föhn.

De quadkamer (zo gehete family bunkbed, 2 volw. + 2 kind.) is een standaardkamer met een stapelbed voor de kinderen. Familiekamers (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind) bestaan uit 2 ruimtes.

Voordeelkamers (2 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Tennis (gratis, avondverlichting tegen betaling), biljart (tegen betaling), volleybal, basketbal, fitness, darts, aerobics, boccia en tafeltennis. Diverse watersporten op het strand (tegen betaling). In Hotel Linda kun je heerlijk ontspannen in het Turks bad of de sauna (gratis). Ook de massages en schoonheidsbehandelingen zijn beslist aan te raden (tegen betaling). Het animatieteam van Linda verzorgt 6 dagen per week een gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2018: Hotel Linda

Je verblijft in hotel Linda op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30), lunch (12.30-14.00) en diner (19.00-21.00), alle in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (16.00-16.45), diverse snacks (12.00-15.30), ijs (15.30-16.15) en nachtsnack (23.00-24.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 24.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: import drankjes, drankjes in de discotheek, (fris)drank in fles, roomservice, verse vruchtensappen en Turkse koffie.

Verzorging Winter 2017-2018: Hotel Linda

Je verblijft in hotel Linda op basis van All Inclusive: Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30, beperkt buffet), lunch (12.30-14.00) en diner (18.30-20.30), alle in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (16.00-16.45) en middernachtsoep (23.00-23.45). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.00 uur. Tegen betaling: importdrankjes, ijs, drankjes in de discotheek, drinken in fles, verse vruchtensappen en Turkse koffie.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Type
  • 4Kids
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Linda Hotel

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.6 Aanrader

Gebaseerd op:
97 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.4
  • Ligging 8.3
  • Service 8.8
  • Prijs/kwaliteit 8.7
  • Eten 8.7
  • Kamers 8.6
  • Kindvriendelijk 8.4
  • Wifi kwaliteit 6.3
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Almere, Nederland
8.5
Over Titreyengol:

Leuke bestemming met diverse mogelijkheden. Van hotel naar strand tien minuten wandelen over boulevard met winkeltjes.

Over Linda Hotel:

Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Kluis en WiFi moeten extra betaald worden. Inloopdouche vonden wij fijn. Bedden goed. Overwegend meer Russen dan Duitsers en Hollanders.Vlotte en vriendelijke bediening. Maaltijden gevarieerd, warm en smakelijk. Beperkte animatie. Guests relations niet proactief. Talenkennis personeel is erg beperkt. Toiletten zeer schoon en regelmatig onderhouden.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Zuidland, Nederland
8.0
Over Titreyengol:

Mooie omgeving om lekker tot rust te komen in een mooie groene omgeving en om lekker te wandelen rond het meer..

Over Linda Hotel:

Hotel Linda is een mooi hotel met goede service en zeer vriendelijk personeel. Ook het eten is prima verzorgd.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 5
Zwijndrecht, Nederland
8.0
Over Titreyengol:

Ik vond Side erg mooi . Ook een stuk cultuur met mooie ruïne,s en mooie stranden

Over Linda Hotel:

Hotel Linda resort is een prachtig resort. Het ontbreekt je aan niets. Een fijn familie hotel Heerlijk buffet met een ruim assortiment Mooie kamers en vooral schoon En bovendien fijn personeel

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Vlissingen, Nederland
9.7
Over Titreyengol:

Voor ons was de bestemming geweldig. Prachtige omgeving om in te wandelen. Op loopafstand van Side (over strand) en Manavgat. Strand op loopafstand van het hotel. Verzorgde schone omgeving en strand.

Over Linda Hotel:

Het is een prima hotel. Zeker gezien de prijs/kwaliteit. Goed verzorgd, onderhouden en schoon.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Nieuwegein, Nederland
7.3
Over Titreyengol:

genoten vriendelijk personeel eten goedkamer zeer goed en schoon

Over Linda Hotel:

goed verzorgd ook op strand kamers zeer goed onderhouden

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 5
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Joure, Nederland
9.7
Over Titreyengol:

Mooi strand Mooie omgeving en uitstapjes naar andere steden bijvoorbeeld Side zijn zo gemaakt met de bus

Over Linda Hotel:

Prima hotel Voor volwassenen maar ook zeker voor de kinderen Erg genoten- goed en lekker eten en zeker ook afwisseling hierin Ook op het strand werd er heerlijk eten verzorgd Hier en daar wel gehorig op de kamers En wat hebben de kids genoten van de show die op 1 van de avonden werd gegeven. Elke dag vroegen ze weer of er showtime was. Dus het heeft zeker indruk gemaakt! Een aanrader dit hotel en hoewel ik graag meer van de wereld zie en ontdek zou ik hier in de toekomst zeker wel weer een keer heen gaan! Enig minpuntje is dat je moet betalen voor de WiFi pluspunt daarvan is dat wanneer je het niet doet het ook heerlijk rustig is zonder je mobiel Elk nadeel heb zijn voordeel??

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 4
Spanbroek, Nederland
7.7
Over Titreyengol:

Wij zijn voor de derde keer terug bij Linda hotel nu was het helemaal gerenoveerd. Zag er keurig uit mooie schone kamers. Het eten was ook goed beter als voor heen. Alleen de drankjes schenken ze in warme glazen die uit de vaatwasser komen dat zal nog een verbeter punt kunnen zijn. Vriendelijk personeel en ook gewoon vrouwen ipv alleen maar mannen.

Over Linda Hotel:

Wij zijn voor de derde keer terug bij Linda hotel nu was het helemaal gerenoveerd. Zag er keurig uit mooie schone kamers. Het eten was ook goed beter als voor heen. Alleen de drankjes schenken ze in warme glazen die uit de vaatwasser komen dat zal nog een verbeter punt kunnen zijn. Vriendelijk personeel en ook gewoon vrouwen ipv alleen maar mannen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 6
  • Wifi kwaliteit 6
Waalwijk, Nederland
8.8
Over Titreyengol:

fijne ligging een zeer vriendelijke personeel ,heel goed eten en uitgebreid

Over Linda Hotel:

wij hadden een kleine kamer maar wordt goed onderhouden! helaas veel lawaai van mensen met kinderen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 5
Leidschendam, Nederland
8.7
Over Titreyengol:

Mooie omgeving, je kan overal heen met taxi of dolmus

Over Linda Hotel:

Prima hotel, mooie kamerscherm, heerlijk eten, prachtige zwembaden.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Amsterdam, Nederland
8.5
Over Titreyengol:

Strand was prima, bootreis gemaakt bij baba uit het dorp , markt geweest in Manavgat en naar de hammam, Side was ook leuk . Alleen jammer : weinig winkels rondom hotel naar het strand toe. Vroeger was het er gezellig nu is dat weg. We hebben ook het meer erachter rondgelopen.

Over Linda Hotel:

Fantastisch hotel is Linda. Het eten is super goed, erg lekker en verzorgd zoals ook de hotelkamer. Mensen zijn er vriendelijk en netjes.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €19,-
kinderen €10,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van je hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Ter plaatse krijg je een korte uitleg waarna je plaatsneemt op de quad. Na een leuke tocht van circa 45 minuten is er een korte pauze waarna de weg vervolgd wordt. Drie kwartier later stoppen we voor een verkoelende duik. De quad safari duurt in totaal circa 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel en zwemspullen
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €32,-
kinderen €16,-

Manavgat Boottocht & Markt

Tijdens deze excursie bezoeken we de Manavgat weekmarkt, waar de lokale bevolking vooral groente en fruit koopt. Ook kunt u hier verschillende specerijen en theesoorten kopen. Maar natuurlijk ook T-Shirts, spijkerbroeken, badpakjes, etc. Verder bezoeken we een door de staat gesubsidieerde juwelier waar u de kans krijgt om te slenteren en eventueel inkopen te doen. Hierna maken we een boottocht tot aan de zee, waar de rivier uitmondt. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om een duikje te nemen. U geniet van een lunch en verfrissende drankjes.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zonnecrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks! Het badhuis speelt een belangrijke rol in het alledaagse leven van de Turken. Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Voor elke bevolkingsgroep, elke wijk, waren er openbare badhuizen (de zogenaamde 'Hamam') voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van de reinheid. Een bezoek aan een hamam is dan ook een echte Turkse ervaring waar u kunt genieten van en heerlijke scrub en schuim-/oliemassage. U kunt een duikje nemen in het zwembad of een stoombad nemen. Natuurlijk is er de mogelijkheid om extra behandelingen (exclusief) te nemen. Na afloop voelt u zich als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Boottocht

Wilt u zich ontspannen en genieten van de prachtige kustlijn en daarmee uw vakantieomgeving zien vanaf de waterzijde, dan is deze boottocht ideaal voor u! Varend over de blauw-groene golven met een uitzicht op de indrukwekkende bergen, zult u wensen dat deze dag niet zal eindigen. De boot meert aan bij een prachtige baai, waar u lekker kunt gaan zwemmen, van de boot afduiken of kunt genieten van de vele vissoorten die dichtbij de boot zullen komen! De lunch wordt aan boord geserveerd en bestaat meestal uit vis of kip.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: All Inclusive
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zwemspullen en zonnecreme
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €52,-
kinderen €26,-

Perge & Aspendos

Een van de meest interessante culturele excursies die u zeker niet moet missen, met als bijzondere bezienswaardigheid het best bewaarde Romeinse Amfitheater van de westerse wereld, 'Aspendos'. Na een bezoek aan het theater zetten we de tocht voort langs de kust naar de indrukwekkende antieke Romeinse handelstad Pamphilia oftewel Perge. U zult versteld staan van de hoeveelheid overblijfselen in Perge. Zeker de moeite waard als u van cultuur en geschiedenis houdt.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Side - Titreyengol

Linda Hotel

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info