Turkije/ Turkse Riviera/ Side/ Titreyengol
Linda Hotel
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 01:10
  • jul , 34°C
  • 5-sterrenhotel!
  • Schitterend privéstrand
  • Animatie voor jong en oud
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Meer lezen
8.8
Aanrader140 beoordelingen

Linda Hotel

Het populaire hotel Linda gaat tegenwoordig verder als 5-sterren hotel...en dat is niet voor niets!

Het hotel ligt vlak bij de oever van het meertje Titreyengöl in Side en is al jaren favoriet onder Nederlandse vakantiegangers. Het schitterende privéstrand van hotel Linda bevindt zich op ongeveer 600 meter. Hotel Linda wordt door velen met name geroemd om haar goede service, het gevarieerde eten, de kindvriendelijkheid en de afwisselende animatieprogramma’s. Kortom: hotel Linda is voor jong en oud een ideale accommodatie en de vijfde ster is zeker verdiend!

Ligging: Linda Hotel nabij Side

Hotel Linda ligt op ca. 600 meter van het kiezelstrand van Titreyengöl en ca. 5 kilometer van het historische centrum van Side. Het openbaar vervoer tref je voor het complex aan.

Faciliteiten: Linda Hotel

Hotel Linda ligt in een grote verzorgde groene tuin. Het hotel beschikt over 239 kamers in een gebouw met 4 verdiepingen en 2 liften, 24-uursreceptie en fraai ingerichte lobby met diverse zitjes en een televisiekamer.
Eten kun je in het buffetrestaurant en je kunt in de zomerperiode dineren in 2 à-la-carterestaurants (vooraf reserveren). Drankjes zijn verkrijgbaar bij diverse bars, waaronder een lobby bar, beach en snackbar).
In de tuin ligt het animatiebad met 2 glijbanen (van mei t/m oktober, op vaste tijden en weersafhankelijk), een apart kinder- en het relaxbad. In de winterperiode kun je gebruikmaken van het binnenzwembad. Ligbedden en parasols gratis bij het zwembad en op het strand. Het hotel biedt een badhanddoekenservice (met borg).
Verder beschikt hotel Linda over een discotheek, diverse winkels, kapsalon en doktersservice (alle tegen betaling). In de lobby kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kleintjes is in de zomerperiode 2019 en de winterperiode 2019-2020 Nederlandse sprekende animatie bij de miniclub (4-12 jaar), minidisco en een speeltuintje.

Hotelkamer:

Je ruime standaardkamer (1-3 personen) is voorzien van een telefoon, satelliet televisie, minibar (tegen betaling), airconditioning (centraal), kluisje (tegen betaling), wifi (tegen betaling) en een balkon. Badkamer met douche, toilet en föhn.

De comfort kamer (2 personen) beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, echter met als extra's bij aankomst op kamer een fruitmandje en wijn, wifi en kluisje gratis en een gratis 15 minuten rugmassage en een gezichtsmasker (ter plaatse reserveren).

De familiekamer met stapelbed (zo gehete family bunkbed, 2 volw. + 2 kind.) is een standaardkamer met een stapelbed voor de kinderen. Familiekamers (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind) bestaan uit 2 ruimtes. Je kunt in de zomerperiode ook kiezen voor een familiekamer private pool (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind), deze bestaat uit 2 ruimtes en bieden direct toegang tot een gezamenlijk ondiep zwembad.

Voordeelkamers (2-3 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Tennis (gratis, avondverlichting tegen betaling), biljart (tegen betaling), volleybal, basketbal, fitness, darts, aerobics, boccia en tafeltennis. Diverse watersporten op het strand (tegen betaling). In Hotel Linda kun je heerlijk ontspannen in het Turks bad, de sauna (toegang gratis). Ook de massages en schoonheidsbehandelingen zijn beslist aan te raden (tegen betaling). Het animatieteam van Linda verzorgt 6 dagen per week een gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2019: Hotel Linda

Je verblijft in hotel Linda op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30), lunch (12.30-14.00) en diner (19.00-21.00), alle in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (16.00-16.45), diverse snacks (12.00-16.00), ijs (15.00-15.45) en nachtsnack (23.00-00.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 00.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: import drankjes, drankjes in de discotheek, (fris)drank in fles, roomservice, verse vruchtensappen en Turkse koffie.

Verzorging Winter 2019-2020: Hotel Linda

Je verblijft in hotel Linda op basis van All Inclusive: Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30, beperkt buffet), lunch (12.30-14.00) en diner (18.30-20.30), alle in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (15.30-16.15) en middernachtsoep (23.00-00.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, drankjes in de discotheek, drinken in fles, verse vruchtensappen, Turkse koffie en alle drankjes na 23.00 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Type
  • 4Kids
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Linda Hotel

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.8 Aanrader

Gebaseerd op:
140 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.7
  • Ligging 8.5
  • Service 9.1
  • Prijs/kwaliteit 9.1
  • Eten 8.7
  • Kamers 8.7
  • Kindvriendelijk 8.5
  • Wifi kwaliteit 7.2
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Lanaken, Belgie
9.3
Over Titreyengol:

Hotel Linda resort ligt heel centraal in een mooie groene omgeving we zijn naar de markt in Manavgat geweest en dat is prima te doen met de dolmus Side ligt ook vlakbij...Het strand is een kleine 10 minuten lopen maar het hotel heeft ook een shuttle service.

Over Linda Hotel:

Hotel Linda resort is ons heel goed bevallen. schone kamer lekker eten zoveel keus als je hier niet iets naar je gading vind super zwembaden animatie altijd wel genoeg te beleven vriendelijk personeel! Super vakantie gehad!!!!

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Bakel, Nederland
9.5
Over Titreyengol:

Rustig gelegen hotel. De omliggende plaatsen zijn gemakkelijk te bereiken per openbaar vervoer. Er zijn ook leuke excursies te doen. In de directe omgeving komt binnenkort een nieuw winkelcentrum dat het winkelen een stuk aantrekkelijker zal maken. Het strand is op loopafstand gemakkelijk te bereiken. Prima locatie.

Over Linda Hotel:

Wij hebben bewust gekozen voor een kleiner hotel en niet voor de gigantische hotel paleizen. En dat is ons zeer goed bevallen. Hotel Linda is een gezellig hotel, het is er zuiver en netjes. In de meeste All inclusive hotels moet je zelf je drankjes halen maar hier wordt je aan je tafeltje of zwembad bediend. Het personeel is zeer vriendelijk en geeft je het gevoel dat je er welkom bent, echt goed ! De maaltijden zijn afwisselend en uitgebreid en er is voor iedereen wel iets lekkers te eten. Ook de gala-diners zijn fantastisch, ze doen echt alles om je een fijn vakantiegevoel te geven. De gratis Wifi in de lobby mag overigens wel beter. Alles bijeengenomen: een uitstekend hotel voor een goede prijs.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Westende, Belgie
9.2
Over Titreyengol:

Rustige ligging. Klein winkelcentrum in de buurt. Op wandelafstand van privéstrand

Over Linda Hotel:

Nette kamers, vriendelijk personeel en lekker eten in Hotel Linda. Zeker een aanrader

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Tiel, Nederland
9.3
Over Titreyengol:

Manavgat en Side is goed te doen met dolmus Titreyengul ook winkels

Over Linda Hotel:

Hotel is qua prijs een top hotel Strand is 15 min lopen. Ook kun je met busje van Linda gaan Schoon service is top

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Maastricht, Nederland
8.0
Over Titreyengol:

het is een mooie omgeving om vakantie te houden mooi strand

Over Linda Hotel:

het is een goed hotel goed te eten schonen kamers en douche

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Andijk, Nederland
10.0
Over Titreyengol:

Goede locatie, vlakbij het strand en op 5 minuten rijden van Manavgat en 10 minuten rijden van Side centrum.

Over Linda Hotel:

Ons verblijf in hotel Linda was top. Goede kamers, lekker eten, aardig personeel, leuk animatie team, eigen privé strand.. wij komen zeker terug!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Dordrecht, Nederland
9.1
Over Titreyengol:

Hotel Linda ligt wat afgelegen van Side, maar door de vele mogelijkheden met de dolmus is dat geen enkel probleem. Rondom het hotel word volop gebouwd aan een waterpark en nieuwe winkels. De omgeving is mooi en er is voor iedereen wat te doen. Baba boat is zeker een aanrader voor excursies. Wij hebben een boot tocht gemaakt en zijn mee geweest op bussafari en op excursie om te raften. Het strand is op loop afstand. Zoals gezegd met de Dolmus zit je zo in Side, Kumkoy of andere plaatsjes. Wij betaalden 1750 lira voor 5 personen. Daar kan je niet voor lopen. Een aanrader is ook de markt in Manavgat op maandag en donderdag. Wij hebben alweer geboekt voor september.

Over Linda Hotel:

Hotel Linda is een heerlijk hotel, wij hebben een fantastische vakantie gehad ( gezin met drie meiden 19, 18 en 16 jaar) De kamers zijn ruim en schoon. Personeel is zeer vriendelijk en doet er alles aan om het naar je zin te maken. Er word veel aan animatie gedaan. De keuze is aan jezelf om daar gebruik van te maken. 1 keer in de twee weken op woensdag is er een feestavond, dan word er extra uit gepakt! Twee zwembaden, waarvan één met animatie en glijbanen en één waar rust heerst. Bij ons was het niet nodig om " handdoek" te leggen, een groot pluspunt. Rondom het hotel genoeg andere zitjes om iets te drinken of te relaxen, van terras tot intiem huisje tot hangmat. Eten is uit gebreid en naar ons idee voor iedereen wel iets te eten. Ook is er eten aan het strand en de drankjes daar zijn ook inbegrepen. In het restaurant is alles heel netjes. Wi-Fi keuze tussen gratis (in de Lobby) of betaald (overal). Handdoeken service met 10 euro borg per handdoek. Wij komen september terug!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 6
  • Wifi kwaliteit 8
Sassenheim, Nederland
8.7
Over Titreyengol:

Prima lokatie.fijn hotel vriendelijk personeel en goede service bediening en schoonmaaksters

Over Linda Hotel:

Prima hotel en verder alles naar wens en we komen graag weer terug

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Wijchen, Nederland
7.7
Over Titreyengol:

Prima hotel. In de buurt winkels nog niet klaar helaas. Mooi strand.

Over Linda Hotel:

Eerste avond vast in de lift. Stroomstoring. Word je niet blij van . Kamer begane grond gevraagd. Invalide kamer . Niet erg handig. Lage wastafel doucheslang laag alles liep vol met water. Mogen ze wel iets aan doen. Maar goed we zaten beneden. Met boeken al gevraagd. Zo laag mogelijk. Werd 4e verdieping.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 6
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2
Barendrecht, Nederland
9.0
Over Titreyengol:

Fijne bestemming met goede uitvals mogelijkheden om wat meer te zien

Over Linda Hotel:

Één heel fijn hotel met zeer schone kamers, goed eten en zeer vriendelijk personeel

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 6
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €19,-
kinderen €10,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van je hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Ter plaatse krijg je een korte uitleg waarna je plaatsneemt op de quad. Na een leuke tocht van circa 45 minuten is er een korte pauze waarna de weg vervolgd wordt. Drie kwartier later stoppen we voor een verkoelende duik. De quad safari duurt in totaal circa 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel en zwemspullen
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €32,-
kinderen €16,-

Manavgat Boottocht & Markt

Tijdens deze excursie bezoeken we de Manavgat weekmarkt, waar de lokale bevolking vooral groente en fruit koopt. Ook kunt u hier verschillende specerijen en theesoorten kopen. Maar natuurlijk ook T-Shirts, spijkerbroeken, badpakjes, etc. Verder bezoeken we een door de staat gesubsidieerde juwelier waar u de kans krijgt om te slenteren en eventueel inkopen te doen. Hierna maken we een boottocht tot aan de zee, waar de rivier uitmondt. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om een duikje te nemen. U geniet van een lunch en verfrissende drankjes.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zonnecrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks! Het badhuis speelt een belangrijke rol in het alledaagse leven van de Turken. Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Voor elke bevolkingsgroep, elke wijk, waren er openbare badhuizen (de zogenaamde 'Hamam') voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van de reinheid. Een bezoek aan een hamam is dan ook een echte Turkse ervaring waar u kunt genieten van en heerlijke scrub en schuim-/oliemassage. U kunt een duikje nemen in het zwembad of een stoombad nemen. Natuurlijk is er de mogelijkheid om extra behandelingen (exclusief) te nemen. Na afloop voelt u zich als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Boottocht

Wilt u zich ontspannen en genieten van de prachtige kustlijn en daarmee uw vakantieomgeving zien vanaf de waterzijde, dan is deze boottocht ideaal voor u! Varend over de blauw-groene golven met een uitzicht op de indrukwekkende bergen, zult u wensen dat deze dag niet zal eindigen. De boot meert aan bij een prachtige baai, waar u lekker kunt gaan zwemmen, van de boot afduiken of kunt genieten van de vele vissoorten die dichtbij de boot zullen komen! De lunch wordt aan boord geserveerd en bestaat meestal uit vis of kip.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: All Inclusive
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zwemspullen en zonnecreme
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €52,-
kinderen €26,-

Perge & Aspendos

Een van de meest interessante culturele excursies die u zeker niet moet missen, met als bijzondere bezienswaardigheid het best bewaarde Romeinse Amfitheater van de westerse wereld, 'Aspendos'. Na een bezoek aan het theater zetten we de tocht voort langs de kust naar de indrukwekkende antieke Romeinse handelstad Pamphilia oftewel Perge. U zult versteld staan van de hoeveelheid overblijfselen in Perge. Zeker de moeite waard als u van cultuur en geschiedenis houdt.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Side - Titreyengol

Linda Hotel

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info