Turkije/ Turkse Riviera/ Side/ Titreyengol
Linda Hotel
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 01:10
  • sep , 31°C
  • 5-sterrenhotel!
  • Schitterend privéstrand
  • Animatie voor jong en oud
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Meer lezen
8.6
Aanrader134 beoordelingen

Linda Hotel

Het populaire hotel Linda gaat tegenwoordig verder als 5-sterren hotel...en dat is niet voor niets!

Het hotel ligt vlak bij de oever van het meertje Titreyengöl in Side en is al jaren favoriet onder Nederlandse vakantiegangers. Het schitterende privéstrand van hotel Linda bevindt zich op ongeveer 600 meter. Hotel Linda wordt door velen met name geroemd om haar goede service, het gevarieerde eten, de kindvriendelijkheid en de afwisselende animatieprogramma’s. Kortom: hotel Linda is voor jong en oud een ideale accommodatie en de vijfde ster is zeker verdiend!

Ligging: Linda Hotel nabij Side

Hotel Linda ligt op ca. 600 meter van het kiezelstrand van Titreyengöl en ca. 5 kilometer van het historische centrum van Side. Het openbaar vervoer tref je voor het complex aan. Van 01-05 t/m 31-10 biedt het hotel een shuttleservice aan naar het strand.

Faciliteiten: Linda Hotel

Hotel Linda ligt in een grote verzorgde groene tuin. Het hotel beschikt over 239 kamers in een gebouw met 4 verdiepingen en 2 liften, receptie en fraai ingerichte lobby met diverse zitjes en een televisiekamer.
Eten kun je in het buffetrestaurant en je kunt in de zomerperiode dineren in het à-la-carterestaurant (vooraf reserveren). Drankjes zijn verkrijgbaar bij diverse bars (lobby, pool en strand).
In de tuin ligt het animatiebad met 2 glijbanen (van mei t/m oktober, op vaste tijden en weersafhankelijk), een apart kinder- en het relaxbad. In de winterperiode kun je gebruikmaken van het binnenzwembad. Ligbedden en parasols gratis bij het zwembad en op het strand. Het hotel biedt een handdoekenservice (met borg).
Verder beschikt hotel Linda over een discotheek, diverse winkels, kapsalon, doktersservice, internetcafé en wifi (alle tegen betaling). Voor de kleintjes is een miniclub (4-12 jaar, 6 dagen per week en in de winterperiode beperkt), minidisco en speeltuintje.

Hotelkamer:

Je ruime standaardkamer (1-3 personen) is voorzien van een telefoon, satelliet televisie, minibar (tegen betaling), airconditioning (centraal), kluisje (tegen betaling), wifi (tegen betaling) en een balkon. Badkamer met douche, toilet en föhn.

De quadkamer (zo gehete family bunkbed, 2 volw. + 2 kind.) is een standaardkamer met een stapelbed voor de kinderen. Familiekamers (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind) bestaan uit 2 ruimtes.

Voordeelkamers (2 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Tennis (gratis, avondverlichting tegen betaling), biljart (tegen betaling), volleybal, basketbal, fitness, darts, aerobics, boccia en tafeltennis. Diverse watersporten op het strand (tegen betaling). In Hotel Linda kun je heerlijk ontspannen in het Turks bad of de sauna (gratis). Ook de massages en schoonheidsbehandelingen zijn beslist aan te raden (tegen betaling). Het animatieteam van Linda verzorgt 6 dagen per week een gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2018: Hotel Linda

Je verblijft in hotel Linda op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30), lunch (12.30-14.00) en diner (19.00-21.00), alle in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (16.00-16.45), diverse snacks (12.00-15.30), ijs (15.30-16.15) en nachtsnack (23.00-24.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 24.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: import drankjes, drankjes in de discotheek, (fris)drank in fles, roomservice, verse vruchtensappen en Turkse koffie.

Verzorging Winter 2018-2019: Hotel Linda

Je verblijft in hotel Linda op basis van All Inclusive: Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30, beperkt buffet), lunch (12.30-14.00) en diner (18.00-20.00), alle in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (16.00-16.45) en middernachtsoep (23.00-23.45). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, drankjes in de discotheek, drinken in fles, verse vruchtensappen en Turkse koffie.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Type
  • 4Kids
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Linda Hotel

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.6 Aanrader

Gebaseerd op:
134 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.5
  • Ligging 8.4
  • Service 8.9
  • Prijs/kwaliteit 8.8
  • Eten 8.6
  • Kamers 8.6
  • Kindvriendelijk 8.6
  • Wifi kwaliteit 6.5
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Gouda, Nederland
6.5
Over Titreyengol:

Side leuke stad met vele leuke winkeltjes om te shoppen e.d Jammer genoeg moet je veel met de taxi doen en die rijden als gekken

Over Linda Hotel:

Linda is een aardig hotel maar er zijn wel wat verbeter puntjes zo links en rechts. eten weinig variatie heel de week. het bier was af en toe niet te drinken. (gewoon zuur) kamers waren netjes en schoon. Vroeg je bed uit om je handdoek op bedje te leggen deed je dat niet had je niks.

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 5
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 6
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4
Anna Paulowna, Nederland
7.8
Over Titreyengol:

Hotel is prima, eten afwisselend en 2 zwembaden wat heerlijk is. 5 minuten met de taxi tot aan het centrum van Side, in de buurt van het hotel zitten wel wat tentjes maar niet super gezellig.

Over Linda Hotel:

Accommodatie is super. Zwembaden is goed, worden dagelijks gecontroleerd. Eten is super. We starten met 2x 1 persoonsbed maar dit werd na 1 dag gewisseld tot een kamer met een 2 persoonsbed. Animatieteam is leuk en altijd wel iets te beleven, tevens een vuurwerkshow gezien en een leuke animatie. De muziek is wat eentonig.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 5
Benthuizen, Nederland
7.7
Over Titreyengol:

De markt in Manavgat is een aanrader. De watervallen vielen nogal tegen maar de rondrit rondom het stuwmeer was top. Tip: boek n taxichauffeur voor n dag en hij laat je de mooiste plekken in de omgeving zien. De oude stad van Side was indrukwekkend. Wel vervelend dat je overal wordt aangesproken om iets te kopen.

Over Linda Hotel:

Fijn hotel. Vriendelijk personeel. Kamer netjes. Eten gevarieerd en smakelijk. Wifi viel tegen, zeker voor een betaalde service. Genoeg plek bij het zwembad. Wel was de muziek bij het achterste zwembad regelmatig veel te hard. Leuke pool bar. Wordt veel georganiseerd door wisselend enthousiaste animatie mensen. Zou er zeker nog n x naar toe gaan.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 6
  • Wifi kwaliteit 2
Capelle Aan Den Ijss, Nederland
9.3
Over Titreyengol:

Omgeving niet veel te beleven strand 10min Side met dolbus 15min.

Over Linda Hotel:

Goed verzorgd hotel schoon vriendelijk personeel Maar eerlijk is eerlijk meer **** dan*****. Kamers voor alleen heel goed.. Animatie leuk maar je moet er van houden. Zwembaden goed maar opmerkelijk veel gehoor klachten? oorzaak ???.verder aanrader.ga zeker terug .

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Renkum, Nederland
8.0
Over Titreyengol:

Accommodatie ligt op ongeveer 2 uur van het vliegveld. Daar moet je je op instellen. In omgeving wel wat winkeltjes. En op 5 km verwijderd van side. Openbaar vervoer voor de deur. .

Over Linda Hotel:

Accommodatie is prima. Echter geen nieuw 5 sterren resort maar ze doen prima hun best om daaraan te voldoen. Er zijn nieuwe voorzieningen zoals poolbar met nieuwe (schone toiletten) en game room. Eten is goed altijd wel iets wat je lekker vind. Voor het eerst geen wekker hoeven zetten om een bedje te bemachtigen en dat in het hoogseizoen. Kamers zijn schoon. Wifi is idd niet gratis maar dat weet je als je gaat boeken staat ook in de beschrijving. Borg voor de handdoeken maar die krijg je terug. Kortom prima accommodatie. Ga zo weer terug.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 6
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 8
Maastricht, Nederland
7.7
Over Titreyengol:

In Titreyengol is niet zo heel veel te beleven, maar met de bus/taxi ben je zo in Side of Manavgat

Over Linda Hotel:

Hotel Linda is ons erg goed bevallen. Eten was prima, veel keus. De kamer was goed, werd iedere dag goed gepoetst. Personeel erg vriendelijk, spreken goed Engels/Duits. Sommigen zelfs Nederlands. Voor de kinderen was er veel te doen, iedere dag animatie, en 's avonds nog miniclub.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 7
'S-Gravenhage, Nederland
9.0
Over Titreyengol:

er is in de omgeving genoeg te doen, zoals, marktjes, boottochtjes, watersporten, watervallen, helaas is er geen boulevard bij het hotel

Over Linda Hotel:

perfect voor alle leeftijdsgroepen, zelfs voor mensen met een rolstoel

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Helmond, Nederland
8.3
Over Titreyengol:

Hotel is een echte aanrader!! Veel Nederlanders ook wel wat Russen, Duitsers en Belgen( ook franstalig) voor het eerst in hoogseizoen geen wekker zetten om een bedje te bemachtigen deze waren er voldoende. Eten was prima er is altijd wel iets wat je lekker vind. Personeel doet erg hun best om het hun gasten naar het zin te maken. Wi-Fi idd bijbetalen maar dat staat ook in de beschrijving als je gaat boeken ( dus geen verrassing) . Het is geen 5 sterren zoals de mooie grote resorts maar ze doen hard hun best om hier wel aan te voldoen. Er zijn veel nieuwe gebouwen op het terrein zoals de poolbar met mooie schone toiletten en een game room. Taxi voor de deur voor 10 euro ben je in Side. Wij hebben een leuke vakantie gehad in dit gemoedelijke en kleinschalige hotel en het is zeker voor herhaling vatbaar.

Over Linda Hotel:

Super mooi en goed hotel. Vriendelijk personeel, schone kamers en genoeg eten en drinken. Heel veel winkels op loopafstand

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 5
Rhoon, Nederland
8.1
Over Titreyengol:

klein boulevardje waar alles te koop is. en een kiezelstrand maar wel met een bar van het hotel linda

Over Linda Hotel:

Hotel Linda is een fantastich hotel en animatie is gericht op de kinderen, super leuk allemaal. en het personeel oa. meneertje die de koffers naar je kamer brengt. animatie obers schoonmakers allemaal even vriendelijk. alleen bij de receptie mis ik de vriendelijkheid. het eten kan wat meer variatie hebben. eten was goed maar heel veel hetzelfde als de vorige avond. kamers waren goed en schoon. en de schoonmakers stonden altijd voor je klaar. wifi is wel slecht niet overal te ontvangen.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 7
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 3
Kudelstraat, Nederland
6.9
Over Titreyengol:

mooie omgeving net buiten side. wel echt in een buurt met alleen maar hotels maar met de dolmus of taxi ben je snel in side of manavgat.

Over Linda Hotel:

het hotel was op zich prima maar niet echt 5 sterren. eerder 4. we merkten vooral op dat er weinig afwisseling was qua eten, er tot diep in de nacht harde muziek was, en het personeel vooral Duits georiënteerd was. de andere kant was dat het wel goed schoon was en personeel echt zijn best deed om alles netjes te verzorgen.

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 8
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 4

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €19,-
kinderen €10,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van je hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Ter plaatse krijg je een korte uitleg waarna je plaatsneemt op de quad. Na een leuke tocht van circa 45 minuten is er een korte pauze waarna de weg vervolgd wordt. Drie kwartier later stoppen we voor een verkoelende duik. De quad safari duurt in totaal circa 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel en zwemspullen
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €32,-
kinderen €16,-

Manavgat Boottocht & Markt

Tijdens deze excursie bezoeken we de Manavgat weekmarkt, waar de lokale bevolking vooral groente en fruit koopt. Ook kunt u hier verschillende specerijen en theesoorten kopen. Maar natuurlijk ook T-Shirts, spijkerbroeken, badpakjes, etc. Verder bezoeken we een door de staat gesubsidieerde juwelier waar u de kans krijgt om te slenteren en eventueel inkopen te doen. Hierna maken we een boottocht tot aan de zee, waar de rivier uitmondt. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om een duikje te nemen. U geniet van een lunch en verfrissende drankjes.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zonnecrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks! Het badhuis speelt een belangrijke rol in het alledaagse leven van de Turken. Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Voor elke bevolkingsgroep, elke wijk, waren er openbare badhuizen (de zogenaamde 'Hamam') voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van de reinheid. Een bezoek aan een hamam is dan ook een echte Turkse ervaring waar u kunt genieten van en heerlijke scrub en schuim-/oliemassage. U kunt een duikje nemen in het zwembad of een stoombad nemen. Natuurlijk is er de mogelijkheid om extra behandelingen (exclusief) te nemen. Na afloop voelt u zich als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Boottocht

Wilt u zich ontspannen en genieten van de prachtige kustlijn en daarmee uw vakantieomgeving zien vanaf de waterzijde, dan is deze boottocht ideaal voor u! Varend over de blauw-groene golven met een uitzicht op de indrukwekkende bergen, zult u wensen dat deze dag niet zal eindigen. De boot meert aan bij een prachtige baai, waar u lekker kunt gaan zwemmen, van de boot afduiken of kunt genieten van de vele vissoorten die dichtbij de boot zullen komen! De lunch wordt aan boord geserveerd en bestaat meestal uit vis of kip.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: All Inclusive
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zwemspullen en zonnecreme
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €52,-
kinderen €26,-

Perge & Aspendos

Een van de meest interessante culturele excursies die u zeker niet moet missen, met als bijzondere bezienswaardigheid het best bewaarde Romeinse Amfitheater van de westerse wereld, 'Aspendos'. Na een bezoek aan het theater zetten we de tocht voort langs de kust naar de indrukwekkende antieke Romeinse handelstad Pamphilia oftewel Perge. U zult versteld staan van de hoeveelheid overblijfselen in Perge. Zeker de moeite waard als u van cultuur en geschiedenis houdt.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Side - Titreyengol

Linda Hotel

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info