Turkije/ Turkse Riviera/ Side/ Side-Centrum
Side Star Beach
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 01:00
  • dec , 17°C
  • Direct aan het zandstrand
  • Winnaar Hotel of the year award
  • 15 minuten lopen via de boulevard naar Side
  • 2 à-la-carterestaurants
  • Meer lezen
9.0
Uitstekend102 beoordelingen

Side Star Beach

Side Star Beach is een zeer goed 5 sterren hotel met een gemoedelijke sfeer. Het hotel combineert een uitstekende service met van faciliteiten om de gasten een gedenkwaardig verblijf te bieden.

Ligging: Side Star Beach in Side

Side Star Beach ligt direct aan het eigen privé strand en op ongeveer 1 kilometer van het historische centrum van Side en is te bereiken via het strand.

Faciliteiten: Side Star Beach

Side Star Beach telt 266 kamers verdeeld over één gebouw met 4 verdiepingen. Je treft er een lobby met zitjes, een 24-uursreceptie en liften.
In het hoofdrestaurant worden de maaltijden in buffetvorm gepresenteerd, daarnaast zijn er 2 à-la-carterestaurants (vis en Turks, vooraf reserveren, in de winterperiode is er 1 à-la-carterestaurant geopend). Je kunt bij de verschillende bars terecht voor je drankje.
Buiten tref je het heerlijke zwembad met apart kinderbad. Rondom het zwembad en op het strand staan de ligbedden en parasols voor je klaar. Je kunt tegen een kleine vergoeding gebruikmaken van de badhanddoekenservice.
Verder biedt Side Star Beach een internetcafé, roomservice, winkeltjes, doktersservice, wasservice en een kapsalon (alle tegen betaling). In de lobby kun je gratis gebruikmaken van wifi. Ook aan de kleintjes is gedacht. Er is 6 dagen per week een miniclub (4-11 jaar), minidisco en een speeltuintje. In de winterperiode is er een aantal dagen per week een miniclub (4-11 jaar) en een minidisco.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) van Side Star Beach zijn modern ingericht en beschikken over airconditioning, minibar, satelliettelevisie, telefoon, koffie-/theezetfaciliteiten, kluisje (gratis), wifi (gratis) en een balkon met zitje. Een badkamer met douche, toilet en föhn.

Je kunt ook een standaardkamer met zeezicht (1-3 personen) boeken tegen een toeslag.

Voor gezinnen zijn er familiekamers (3-4 personen), deze bestaan uit 2 ruimtes. Tegen een toeslag kun je een familiekamer met zeezicht (3-4 personen) boeken.

De voordeelkamer beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, echter de ligging, inrichting en grootte kunnen afwijken.

Sport & Ontspanning:

Je kunt tijdens je vakantie gratis gebruikmaken van de fitnessruimte, darts, tafeltennis en aerobics. Biljart en watersporten aan het strand zijn tegen betaling. In het Spa & Beauty Center heerlijk genieten van de sauna, het binnenzwembad (verwarmd in de winterperiode) en het Turks bad. Massages en behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt een aantal dagen in de week een leuk en gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2019: Side Star Beach

Je verblijft in Side Star Beach op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00) en diner (19.00-21.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks (12.30-14.00), ijs (11.00-11.30 en 15.00-15.30) en patisserie (10.00-17.00). 1 maal per verblijf dineren in de à-la-carterestaurants (vooraf reserveren). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 00.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, roomservice, verse vruchtensappen, (fris)drank in flessen, cocktails en alle consumpties na 00.00 uur.

Verzorging Winter 2018-2019: Side Star Beach

Je verblijft in Side Star Beach op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30), lunch (12.30-14.00) en diner (18.30-20.30), alle in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (11.00-17.00). 1 maal per verblijf van minimaal 8 dagen dineren in het Ottomaans à-la-carterestaurant (vooraf reserveren). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 24.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, (fris)drank in flessen en blikjes, roomservice en alle consumpties na 24.00 uur.

Bekijk alle Side Star Hotels
Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Koffie- en/of theefaciliteiten
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Side Star Beach

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

9.0 Uitstekend

Gebaseerd op:
102 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.9
  • Ligging 9.4
  • Service 9.3
  • Prijs/kwaliteit 9.1
  • Eten 9.0
  • Kamers 8.4
  • Kindvriendelijk 9.3
  • Wifi kwaliteit 6.3
`
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Bedum, Nederland
10.0
Over Side-Centrum:

Deze bestemming is geschikt voor alle vakantiegangers. Van jong tot oud. De plaats Side (en omgeving) biedt zoveel mogelijkheden dat je vakantie altijd te kort is. Waar de volgende vakantie naar toe gaat weet je nu al.

Over Side Star Beach:

Hotel Side Star Beach voelt als THUISKOMEN. Een warm onthaal bij aankomst. ALLE medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ze staan altijd voor je klaar en krijgen daarvoor een groot compliment. Ook het hotel zelf verkeert in perfecte staat. Zeer schoon en een mooie uitstraling. Het eten en drinken is er uitstekend. Het hotel heeft de perfecte ligging. Elke avond is er een entertainment. THE PLACE TO BE

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Woerden, Nederland
8.0
Over Side-Centrum:

Ligging perfect, gelijk aan het strand en op loopafstand van de markt en het centrum van Side en winkelstraat bij ingang hotel

Over Side Star Beach:

Hotel niet een van de mooiste maar wel heel goed en alles kleinschalig ,zoals zwembad en tuin.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Voerendaal, Nederland
9.3
Over Side-Centrum:

Side is een heel fijne plek om te verblijven. Leuke winkels en boulevard. Zelfs in het straatje voor het hotel kun je winkelen.

Over Side Star Beach:

Hotel Side star beach is een heel fijn familie hotel. Over het algemeen komen er wat oudere mensen. Het eten is heel lekker en als je niet meteen bij het eten alle soorten vlees of vis pakt kun je de vakantie heel gevarieerd eten. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 9
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 5
De Rijp, Nederland
10.0
Over Side-Centrum:

Winkeltjes,strand,temperatuur zeewater,boulevard langs het strand,oude stad Side, we vonden het allemaal prima.

Over Side Star Beach:

Een mooie acclamatie, ruime kamer,goede bedden,geen geluid van de buren omdat het volume van de tv vergrendeld is,schone badkamer, ruime kasten en een balkon.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Sint Philipsland, Nederland
9.0
Over Side-Centrum:

Het lag echt perfect. Zo aan het strand en je kon lopend naar het centrum van Side.

Over Side Star Beach:

Het is echt een super hotel. Alles wordt voor je gedaan en al het personeel is super vriendelijk en behulpzaam. Het eten was erg goed, alleen af en toe wat koud.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Sint-Philipsland, Nederland
9.5
Over Side-Centrum:

Geweldig hotel, de ligging perfect, met boulevard, lopend naar het stadje, en zeer veel winkels. een top bestemming

Over Side Star Beach:

Side star beach is een geweldig ressort,goede service, en hele goeie bediening Kortom we gaan zeker nog eens terug

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Leerdam, Nederland
10.0
Over Side-Centrum:

Side is een erg leuke en gezellige stad. Je kan er zo een dagje doorbrengen. Het strand is ook mooi, leuke boulevard en leuke uitgaansgelegenheden.

Over Side Star Beach:

Onwijs mooi hotel. Erg netjes en schoon. Personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Mooie kamers, groot genoeg. Ruim balkon. Wij zaten wel in het nieuwe gedeelte. Eten is erg lekker en zeer uitgebreid. Als je niet direct gaat als het buffet open is, hoef je vrijwel nooit in de rij te staan. Veel is erbij inbegrepen, zoals ijs, cocktails en de minibar. Zwembad is groot genoeg en ook schoon. Je loopt zo het privé strand op waar ook voldoende bedjes op staan. Je krijgt erg veel waar voor je geld.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Tiel, Nederland
6.2
Over Side-Centrum:

het strand is goed alleen waren er mensen die om 5 uur al handoeken gingen leggen om vooraan te liggen de mafkezen

Over Side Star Beach:

side star beach is een goed hotel het kan er gezellig zijn als het animatie team beter zou zijn daarom doen wij het zelf en van bepaalde gasten te horen kregen leuk dat jullie er zijn jullie maken het gezellig.

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 8
  • Service 5
  • Prijs/kwaliteit 5
  • Eten 6
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 1
Hoofddorp, Nederland
10.0
Over Side-Centrum:

Ligging bij het centrum en strand. Makkelijk om iets te ondernemen. Side mooi, veel culturele bezienswaardigheden zijn opgeknapt en dit jaar geopend. Strand is heerlijk, schoon en niet gelijk diep.

Over Side Star Beach:

Accommodatie is net als ieder jaar super. Kamers zijn schoon, lekker eten, restaurants voldoende plek. Personeel is vriendelijk als je het jaar erop terugkomt herkennen ze je. Ondanks dat hotel niet super groot is, voelt het niet overvol aan. Ruimte genoeg voor iedereen.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Klaaswaal, Nederland
8.0
Over Side-Centrum:

Als je voor je rust komt moet je hier niet zijn. Volgebouwd met all inclusives is het van 10u 's ochtends tot 2 uur 's nachts een herrie. Dat is ook het enige nadeel. Er is veel te zien in de buurt. Je loopt zo via de boulevard naar het oude centrum van Side. Een paar straten van het hotel af zijn leuke winkeltjes genoeg.

Over Side Star Beach:

Uitgebreide keuze aan eten. Veel kip maar ook altijd vis en Turkse pizza en een pasta gerecht. Heel veel keus aan lekkere nagerechten. Eigenlijk kun je hier de hele dag door eten want er is ook een patisserie die van 10 tot 17.00u open is en bij de beachbar zijn er tot aan het avondeten snacks te halen. Er zit een vrouwtje Turkse pannenkoeken te bakken (hartig). Op vrijdagavond is het gala avond (neem witte kleding mee) en dan wordt er groots uitgepakt. Bediening is prima en voor een fooi doen ze extra dingen voor je (versierde tafel). Ik ben er niet achter gekomen maar ik heb het idee dat je de poolboys kunt betalen om je handoekje neer te leggen. Zelfs als ik om 6.30u kwam was het merendeel van de bedjes rondom het zwembad al bezet. Kamer is prima maar ik zou niet meer bijbetalen voor zeezicht, we hebben echt niet op het balkon gezeten. Badlakens krijg je bij de sauna, wil je ze daarna ruilen voor schone dan betaal je 1,-

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7

Excursies tijdens uw verblijf in Side Star Beach

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €19,-
kinderen €10,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Side Star Beach

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Side Star Beach

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van je hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Ter plaatse krijg je een korte uitleg waarna je plaatsneemt op de quad. Na een leuke tocht van circa 45 minuten is er een korte pauze waarna de weg vervolgd wordt. Drie kwartier later stoppen we voor een verkoelende duik. De quad safari duurt in totaal circa 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel en zwemspullen
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Side Star Beach

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €32,-
kinderen €16,-

Manavgat Boottocht & Markt

Tijdens deze excursie bezoeken we de Manavgat weekmarkt, waar de lokale bevolking vooral groente en fruit koopt. Ook kunt u hier verschillende specerijen en theesoorten kopen. Maar natuurlijk ook T-Shirts, spijkerbroeken, badpakjes, etc. Verder bezoeken we een door de staat gesubsidieerde juwelier waar u de kans krijgt om te slenteren en eventueel inkopen te doen. Hierna maken we een boottocht tot aan de zee, waar de rivier uitmondt. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om een duikje te nemen. U geniet van een lunch en verfrissende drankjes.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zonnecrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Side Star Beach

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks! Het badhuis speelt een belangrijke rol in het alledaagse leven van de Turken. Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Voor elke bevolkingsgroep, elke wijk, waren er openbare badhuizen (de zogenaamde 'Hamam') voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van de reinheid. Een bezoek aan een hamam is dan ook een echte Turkse ervaring waar u kunt genieten van en heerlijke scrub en schuim-/oliemassage. U kunt een duikje nemen in het zwembad of een stoombad nemen. Natuurlijk is er de mogelijkheid om extra behandelingen (exclusief) te nemen. Na afloop voelt u zich als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Side Star Beach

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Boottocht

Wilt u zich ontspannen en genieten van de prachtige kustlijn en daarmee uw vakantieomgeving zien vanaf de waterzijde, dan is deze boottocht ideaal voor u! Varend over de blauw-groene golven met een uitzicht op de indrukwekkende bergen, zult u wensen dat deze dag niet zal eindigen. De boot meert aan bij een prachtige baai, waar u lekker kunt gaan zwemmen, van de boot afduiken of kunt genieten van de vele vissoorten die dichtbij de boot zullen komen! De lunch wordt aan boord geserveerd en bestaat meestal uit vis of kip.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: All Inclusive
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zwemspullen en zonnecreme
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Side Star Beach

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €52,-
kinderen €26,-

Perge & Aspendos

Een van de meest interessante culturele excursies die u zeker niet moet missen, met als bijzondere bezienswaardigheid het best bewaarde Romeinse Amfitheater van de westerse wereld, 'Aspendos'. Na een bezoek aan het theater zetten we de tocht voort langs de kust naar de indrukwekkende antieke Romeinse handelstad Pamphilia oftewel Perge. U zult versteld staan van de hoeveelheid overblijfselen in Perge. Zeker de moeite waard als u van cultuur en geschiedenis houdt.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Side Star Beach

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Side Star Beach

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Side - Side-Centrum

Side Star Beach

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info