Turkije/ Turkse Riviera/ Belek
Granada Luxury Belek
Ultra All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:40
  • dec , 17°C
Granada Luxury Belek
Granada Luxury Belek
Granada Luxury Belek
Granada Luxury Belek
Granada Luxury Belek
  • Splinternieuw hotel in Belek
  • Diverse restaurants
  • Aquapark voor jong en oud
  • Meer lezen
8.4
Zeer goed50 beoordelingen

Granada Luxury Belek

Het nieuwe Granada Luxury Belek heeft haar deuren in 2017 geopend. Dit luxe resort ligt op loopafstand van het centrum van Belek en met de shuttleservice sta je zo op het strand. Jong en oud zal hier genieten van de faciliteiten, zoals meerdere restaurants, diverse zwembaden, een aquapark en volop activiteiten voor groot en klein.

Ligging: Granada Luxury Belek in Belek

Granada Luxury Belek ligt op ongeveer 500 meter van het centrum van Belek en op circa 1,7 kilometer van het privé strand. Het hotel biedt in de zomerperiode een gratis shuttleservice aan naar het strand.

Faciliteiten: Granada Luxury Belek

Granada Luxury Belek telt 872 kamers verdeeld over hoofdgebouw met 6 verdiepingen en een bijgebouw gelegen bij het aquaparkgedeelte. In de prachtige lobby met zitjes vind je de 24-uursreceptie en 12 liften. Het bijgebouw heeft geen liften.
Er worden heerlijke gerechten geserveerd in het buffetrestaurant en je kunt dineren in één van de 3 à-la-carterestaurants (vooraf reserveren). Bij de diverse bars kun je terecht voor een drankje.
In de tuin liggen vind je meerdere zwembaden, waaronder een aquapark (geopend van april t/m oktober) met glijbanen voor jong en oud en een kinderbad. Op de zonneterrassen rondom de zwembaden en bij het strand, kun je gratis gebruikmaken van de ligbedden, parasols en badhanddoeken.
Tevens biedt Granada Luxury Belek een wasservice, winkeltjes, een doktersservice, een kapsalon en roomservice (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er een miniclub (4-12 jaar), een teenageclub (13-17 jaar), een minidisco en een speeltuin.

Hotelkamer:

De standaardkamer (max. 2 volw. + 2 kind. in de zomerperiode en 1-3 personen in de winterperiode) is ruim en modern ingericht en beschikt over airconditioning, satelliettelevisie, telefoon, minibar (gratis), kluisje (gratis), koffie-/theezetfaciliteiten, gratis wifi en een balkon met zitje. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn.

Je kunt ook kiezen voor een familiekamer (min. 4 pers. en max. 4 volw. + 1 kind), deze bestaat uit 2 ruimtes.

Je kunt ook kiezen voor een suite villa (4 personen), deze is ruimer dan de familiekamer, bestaat uit 2 ruimtes, heeft een balkon of terras en toegang tot een gezamenlijk zwembad.

De deluxe familiekamers (4-5 personen) zijn ruimer dan de familiekamers en bestaan uit 2 ruimtes.

De familiekamer lake house beschikt over dezelfde faciliteiten als de deluxe familiekamer, echter ruimer.

Sport & Ontspanning:

Je zult je hier niet vervelen. Je kunt hier gratis gebruikmaken van fitness, aerobics, darts, tennis (verlichting tegen betaling) en tafeltennis. Biljart, bowlen en watersporten aan het strand zijn tegen betaling. Ontspannen kan in het Spa Center waar je gratis gebruik kunt maken van het binnenzwembad (verwarmd in de winterperiode), het Turks bad en de sauna. Massages en schoonheidsbehandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt dagelijks een leuk en gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2018 en Zomer 2019: Granada Luxury Belek

Je verblijft in Granada Luxury Belek op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (12.00-16.00), koffie/thee en koekjes (11.00-22.00), ijs (12.00-16.00) en nachtsnack (00.00-06.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes van 10.00 tot 00.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, diner in de à-la-carterestaurants (vooraf reserveren), roomservice, (fris)drank in flessen, de Vitamin bar en verse vruchtensappen.

Verzorging Winter 2018-2019: Granada Luxury Belek

Je verblijft in Granada Luxury Belek op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks (12.30-16.00), koffie/thee en koekjes (10.00-22.00) en nachtsnack (00.00-06.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes van 10.00 tot 24.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, diner in de à-la-carterestaurants (vooraf reserveren), roomservice, (fris)drank in flessen, de Vitamin bar en verse vruchtensappen.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Granada Luxury Belek

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.4 Zeer goed

Gebaseerd op:
50 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.5
  • Ligging 8.0
  • Service 8.4
  • Prijs/kwaliteit 8.5
  • Eten 8.4
  • Kamers 8.2
  • Kindvriendelijk 8.9
  • Wifi kwaliteit 7.9
`
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Gorinchem, Nederland
7.7
Over Belek:

Weinig drukte in belek, goed om helemaal tot rust te komen!

Over Granada Luxury Belek:

Hotel Granada belek is een super accommodatie om er goed tot rust te komen en ook lekker te ontspannen. Voldoende gevarieerd eten, waardoor je niet perse het hotel uit moet om te zoeken naar je ontbijt, lunch of diner. Van alle gemakken voorzien, zoals aquapark, sauna, gamecorner en verschillende winkeltjes. Personeel is ook super aardig en behulpzaam en zullen zeker een extra stap maken voor je als gast.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Katwijk, Nederland
9.0
Over Belek:

Belek was erg leuk, hier gaan wij zeker nog eens naar terug.

Over Granada Luxury Belek:

Granada Luxury was een top hotel, vriendelijke en goede bediening, eten was ook goed. Zeker 5 sterren waardig. Kwaliteit van de tv en wifi liet soms iets te wensen over, zeker de keuze voor Nederlandse zenders. Verder zeker voor herhaling vatbaar.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 7
Gorinchem, Nederland
9.7
Over Belek:

Waan je in luxe. Zwembad mooi en groot, glijbanen spectaculair, eten uitgebreid...wat wil je nog meer op vakantie! Belek is leuk, maar niet bijzonder. Strand vonden we niet veel aan, maar daar houden we toch niet zo van.

Over Granada Luxury Belek:

Prachtig nieuw en schoon hotel, met veel faciliteiten.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10
Oudewater, Nederland
8.4
Over Belek:

Belek niet noemenswaardig maar prima plek. Voor liefhebbers van de Golf-sport meerdere mogelijkheden.

Over Granada Luxury Belek:

Een prachtig nieuw hotel. Werkelijk alles erop en eraan. De kamers waren schoon en alles werd keurig onderhouden, Het eten was uitgebreid en lekker. Voldoende afwisseling.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 8
Eindhoven, Nederland
9.0
Over Belek:

Belek op zich vond ik niet zo, het dorpje bestaat uit straatjes met allemaal dezelfde winkels. Het strand was vrij smal en weinig sfeervol

Over Granada Luxury Belek:

Hotel is echt top, mooier is volgens mij niet mogelijk. Wat een luxe. Verschillende barretjes in verschillende stijlen. De kamer, wij hadden de villa appartement, was erg mooi ingericht. Het bestond uit 2 aparte slaapkamers en ieder een eigen douche/toilet. Bij aankomst stond er van alles klaar: 2 flessen wijn, fruitschaal, chocolaatjes en turks fruit. De minibar was gratis en goed gevuld, met water bier en frisdrank. Op ons balkon hadden we zelfs een jacuzzi staan. Ze kwamen per dag wel 3 keer langs om te vragen of we nog wat nodig hadden. Enigste nadeel van de kamer waren de bedden. Die was maar 1.40 breed. Van andere mensen hoorden we dat de kamers in het hoofdgebouw erg gehorig waren. Wij hadden daar geen last van in ieder geval. Er zijn 7 zwembaden: 1 grote bij het hoofdgebouw, apart kinderbad en bij ons appartement nog een zwembad. Aan de overkant:het grootste zwembad (bijna 400 lang), (wedstrijd)bad, zoutwaterzwembad met een klein strandje, golfslagbad met strand.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Wateringen, Nederland
9.7
Over Belek:

granada luxury maldive beach was super leuk je appart huisje huren voor de heledag met en drinken er bij

Over Granada Luxury Belek:

Ik verbleef 2 weken granada luxury hotel eten was elke dag vers Kamer werdt elke dag schoongemaakt vriendelijk personeel ook vriendelijk voor kinderen

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10
Vlijmen, Nederland
9.4
Over Belek:

Belek is leuk stadje en de mensen zijn er super vriendelijk.

Over Granada Luxury Belek:

Granada luxury is een geweldig resort. Super schoon , super vriendelijk personeel, en een geweldig zwembad. Dit is bijna niet te overtreffen.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 7
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 7
Zevenaar, Nederland
10.0
Over Belek:

Op loopafstand heb je een bazaar wel oke!! Elke zaterdag is daar ook een markt.

Over Granada Luxury Belek:

De accommodatie was echt super. Alles super schoon eten was goed!!! Bij aankomst kregen we zomaar een van de kamers op de “malediven” dat was echt een super kamer gelijk aan het zwembad. Kom zeker weer terug en raad iedereen dit hotel aan!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Alphen Aan Den Rijn, Nederland
9.1
Over Belek:

Zijn niet van het resort afgeweest, maar deze regio gaan we zeker nog een keer aan doen!

Over Granada Luxury Belek:

Het resort is mega groot en er is genoeg te doen voor jong en oud. We hebben ons geen dag verveelt en de dagen vlogen voorbij!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Bleiswijk, Nederland
10.0
Over Belek:

In belek stad kan je veel shoppen en de markt op zaterdag is ook leuk

Over Granada Luxury Belek:

Uitstekend Resort. We gaan volgend jaar weer! Vriendelijk personeel

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 6

Excursies tijdens uw verblijf in Granada Luxury Belek

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €15,-
kinderen €8,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Granada Luxury Belek

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Granada Luxury Belek

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van uw hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Hier krijgt u een kleine info. Daarna mag u uw pakjes aantrekken en plaatsnemen op de quads. Na een tocht van 45 minuten heeft u een kleine pauze en na weer 45 minuten een kleine pauze om af te koelen in het water. Tocht duurt totaal 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera en zwemspullen om af te koelen.

Excursies tijdens uw verblijf in Granada Luxury Belek

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Manavgat Boottocht & Markt

Je bezoekt de Manavgat weekmarkt waar naast groente, fuit, verschillende specerijen en theesoorten, ook kleding wordt verkocht. Daarna rijden we door naar een juwelierszaak waar je op je gemak kunt rondkijken. Misschien is er wel een mooi sieraad van je gading bij? Vervolgens staat er een boottocht op het programma. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om een verkoelende duik te nemen. Voor de lunch en verfrissende drankjes wordt gezorgd.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: Fototoestel en/of videocamera, zonnebrandcrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Granada Luxury Belek

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks! Het badhuis speelt een belangrijke rol in het alledaagse leven van de Turken. Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Voor elke bevolkingsgroep, elke wijk, waren er openbare badhuizen (de zogenaamde 'Hamam') voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van de reinheid. Een bezoek aan een hamam is dan ook een echte Turkse ervaring waar u kunt genieten van en heerlijke scrub en schuim-/oliemassage. U kunt een duikje nemen in het zwembad of een stoombad nemen. Natuurlijk is er de mogelijkheid om extra behandelingen (exclusief) te nemen. Na afloop voelt u zich als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera en geld voor drankjes en andere uitgaven.

Excursies tijdens uw verblijf in Granada Luxury Belek

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Belek

Granada Luxury Belek

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info