Stedentrip Barcelona

Stedentrip Barcelona

Barcelona, een stad om nooit te vergeten....

Deze unieke stad, Barcelona, heeft alle ingrediënten voor een perfect stedentrip. Een heerlijk klimaat met aangename voor- en najaars temperaturen en een lange warme zomer, een prachtige haven met een keur aan restaurants, een heerlijk zandstrand, winkels in overvloed, een fantastisch nachtleven en een zeer rijke en heerlijke keuken. De wereldberoemde architect Gaudi heeft van Barcelona een prachtige en kleurrijk decor onder de zon gemaakt. Eigenlijk biedt Barcelona u álles wat een stedentrip onvergetelijk maakt.

Bezienswaardigheden Barcelona

 • Barcelona | Sagrada Familia

  Sagrada Familia

  Terug naar boven

  Architect Antonio Gaudí heeft een flink stempel gedrukt op Barcelona. Het meest in het oog springende gebouw is de enorme basiliek Sagrada Família (in tegenstelling tot wat veel mensen denken is dit geen kathedraal). De bouw begon in 1882 en de kerk is nog steeds niet voltooid. Het zal nog zo’n 30 jaar duren voor de kerk helemaal af is, met maar liefst 12 torens.

 • Barcelona | La Rambla

  La Rambla

  Terug naar boven

  Dé boulevard van Barcelona is de Rambla, die loopt vanaf de haven naar de Plaça de Catalunya dwars door het oude centrum van de stad. Het is een prachtige boulevard waar vele bomen staan die in de hete zomermaanden welkome schaduw geven. Het is niet zozeer een straat om te winkelen maar wel om te flaneren, een drankje te drinken of te kijken naar een van de straatartiesten.

 • Barcelona | Camp Nou

  Camp Nou

  Terug naar boven

  Als u een voetballiefhebber bent, dan mag een bezoek aan het stadion van een van de beroemdste clubs ter wereld niet ontbreken. U bent overigens niet de enige: meer dan 1 miljoen mensen per jaar bezoeken deze voetbaltempel. Camp Nou ligt niet ver van de Montjuïc en biedt plaats aan bijna 100.000 toeschouwers.

 • Barcelona | Barri Gotic

  Barri Gotic

  Terug naar boven

  Barri Gotic (Gotische Wijk) is de naam voor het oudste deel van Barcelona. Hier stichtten de Romeinen hun nederzetting Barci. Daarvan is niet veel meer terug te vinden, behalve in het Historisch Museum (Museu d'Història de la Ciutat) bij de Plaça del Rei, dat is gebouwd op Romeinse ruïnes. De resten van die ruïnes zijn te bezichtigen in de kelder van het museum.

 • Barcelona | Parc Montjuic

  Parc Montjuic

  Terug naar boven

  De Montjuïc is een heuvel met op de top een fort, Castell de Montjuïc, en eromheen een groot park. Het Parc Montjuïc werd aangelegd voor de Wereldtentoonstelling van 1929, met fraaie tuinen, het Nationaal Paleis en sportaccommodaties. Het stadion werd in 1989 verbouwd voor de Olympische Spelen, drie jaar later.

Voordelig naar Barcelona

Vertrek goedkoop naar Barcelona. Maak een keuze uit ons ruime assortiment van vakanties naar Barcelona. Voor uw gemak kunt u onderstaand een aantal zeer voordelige reizen naar Barcelona vinden. Uw vakantie Barcelona was nog nooit zo voordelig.

 • Casa Maca 2*+

  Casa Maca 2*+

  We hebben voor u dé manier gevonden om optimaal, en uiteraard super voordelig, te genieten van deze unieke Spaanse stad. U vliegt in ruim 2 uurtjes naar de Spaanse stad Barcelona. U verblijft in een Bed&Breakfast, ook wel guesthouse genoemd. Het verblijf hier is een unieke manier om tussen, de lokale bevolking, nieuwe mensen te leren kennen!

  4 dagen, vanaf  €,-Boek nu!

 • Casa Maca Esquerre 2*+

  Casa Maca Esquerre 2*+

  Casa Maca Esquerre bestaat uit 3 slaapkamers. Er zijn twee badkamers aanwezig met wastafel, douche, toilet, showergel en shampoo. Er is een kleine centrale hal met een zitje. De keuken, met een ruime tafel en 4 stoelen, is het centrale ontmoetingspunt tijdens u verblijf.

  4 dagen, vanaf  €,-Boek nu!