Excursiereizen Tenerife

Spanje - Canarische Eilanden - Tenerife - Excursiereizen Tenerife

7,6Gem cijfer, 17 beoordelingen

Voor de door u gekozen criteria hebben we helaas geen mogelijkheden. Tip: u kunt een of meerdere criteria verwijderen om toch mogelijkheden te vinden.

Bekijk onze 265 andere Spanje aanbiedingen

Ontdek uw vakantiebestemming met georganiseerde dagtochten: excursie vakantie Tenerife

Wilt u zoveel mogelijk van Tenerife zien, maar niet steeds uw koffer in- en uitpakken? Boek dan een excursie vakantie bij Corendon. U verblijft de gehele week in dezelfde accommodatie en volgt tijdens uw verblijf een vast excursieprogramma. Tussen de mooie excursiedagen door heeft u voldoende vrije tijd om te shoppen of om een dagje lekker naar het strand te gaan. Wij kopen uw accommodatie kort voor uw aankomst tegen een zo scherp mogelijke prijs in. Daarom hoort u dan ook pas ter plaatse van onze reisleiding in welke accommodatie u verblijft. De accommodaties liggen verspreid over de verschillende badplaatsen. Dankzij onze goede contacten met hoteliers en appartement eigenaren op Tenerife, zult u een onbezorgd verblijf hebben en komt u met nieuwe energie terug van uw excursie vakantie.

Goedkope excursie vakantie Tenerife

Wat is er nu leuker dan af te reizen naar het zonovergoten Tenerife tegen een super scherpe prijs?! De excursie vakanties van Corendon bieden u de mogelijkheid om goedkoop te genieten van zon, zee en strand én zoveel mogelijk van uw vakantiebestemming te ontdekken. Boek snel uw excursie vakantie naar Tenerife en verzeker u van een goedkope en zonovergoten vakantie.

Bestemmingsinformatie

Weer Tenerife

Geniet van het heerlijke klimaat met warme, droge en zonnige zomers en winters waar wij Nederlanders van dromen. Met een gemiddelde temperatuur van 23 graden en 7 uur zon per dag, kunt u ook tijdens de winter in T-shirt en korte broek over straat! Bekijk onze uitgebreide informatie over het klimaat op Tenerife.

Bezienswaardigheden en activiteiten op Tenerife

Ontdek de veelzijdigheid van Tenerife met het mooie afwisselende excursiepakket dat door ons is samengesteld en waarmee u een goed beeld krijgt van de vele hoogtepunten die het eiland u te bieden heeft! Tijdens deze georganiseerde dagtochten maakt u het echte authentieke leven mee. De meeste excursies zijn dagdelen, zodat u niet doodmoe terugkomt en ook voldoende tijd overhoudt voor andere activiteiten of ontspanning. Bijna alle excursies worden begeleid door een zeer ervaren Nederlands-, Engels- of Duitstalige gids./p>

Uw accommodatie op Tenerife

Wanneer u een excursie vakantie boekt, ziet u het aantal sterren van de accommodatie waar u gaat verblijven. Bij aankomst op de luchthaven hoort u van onze reisleiding in welke accommodatie u verblijft en wordt de transfer voor u verzorgd. Kies bij Corendon voor een goedkope excursie vakantie Tenerife en laat u verrassen!

Naar boven