Spanje/ Balearen/ Mallorca/ Playa de Muro
Eix Lagotel Hotel
Logies - Aparthotel
  • 02:30
  • 01:00
  • jun , 25°C
Eix Lagotel Hotel
Eix Lagotel Hotel
Eix Lagotel Hotel
Eix Lagotel Hotel
Eix Lagotel Hotel
  • In de baai van Alcúdia
  • Volop vertier voor kinderen
  • Zowel hotelkamers als appartementen
  • Gerenoveerd in winter 2017/2018
  • Meer lezen
8.4
Zeer goed14 beoordelingen

Eix Lagotel Hotel

Hotel Eix Lagotel is gemoedelijk 4-sterrencomplex met zowel hotelkamers als appartementen. Hier kun je met de hele familie genieten van een onbezorgde vakantie! Terwijl de kinderen volop vermaakt worden in de miniclub, zul je helemaal tot rust komen. Ultiem genieten op basis van All Inclusive in het Eix Lagotel!

Ligging: Eix Lagotel Hotel in Alcúdia

Het Eix Lagotel is gelegen in de baai van Alcúdia, op circa 800 meter van het zandstrand (gratis shuttleservice elke 30 minuten, behalve op zaterdag). Naast het complex vind je het natuurpark ’s Albufera en op loopafstand vind je gezellige restaurants, bars en winkeltjes. Het centrum van Alcúdia bevindt zich op circa 5 kilometer. Een bushalte tref je op ongeveer 700 meter afstand van het hotel.

Faciliteiten: Eix Lagotel Hotel

Het Eix Lagotel is in de winter van 2017/2018 geheel gerenoveerd en beschikt over 340 kamers, verdeeld over 2 gebouwen met maximaal 8 verdiepingen. Bij binnenkomst vind je de 24-uursreceptie een ruime lobby en een bagageruimte. Verder beschikt het hotel over 6 liften. Voor een hapje kun je terecht in het buffetrestaurant en van een verfrissend drankje of snack kun je genieten bij de diverse bars. Een verkoelende duik kun je maken in één van de 2 buitenzwembaden, met een apart kinderbad. Op het zonneterras staan de ligbedden, matrassen en parasols al voor je klaar zodat je alleen nog maar hoeft te relaxen. Het hotel biedt tegen betaling een badhanddoekenservice. Op het strand zijn de ligbedden en parasols tegen betaling te gebruiken. Voor de kinderen is er een minidisco, dagelijkse animatie, speeltuintje, een miniclub (4-14 jaar) en een minidisco. Verder biedt het Eix Lagotel een winkeltje, wasservice, doktersservice en parkeergelegenheid (sommige tegen betaling). Ontspannen kun je ook in de televisieruimte. Wifi is gratis beschikbaar in de openbare ruimtes.

Hotelkamer/appartement:

De comfortabel ingerichte standaardkamers (2 volw. of 2 volw. + 2 kind.) van het Eix Lagotel zijn voorzien van gratis airconditioning, koelkastje, telefoon, kluisje (tegen betaling), wifi (gratis), telefoon en televisie. Badkamer met douche, toilet en föhn. Balkon of terras met zitje.

De 2-kamerappartementen (2-4 personen) zijn voorzien van kitchenette en koelkast, magnetron, 2 kookplaten, broodrooster, koffie-/theezetfaciliteiten, gratis airconditioning, kluisje (tegen betaling), telefoon en televisie. Badkamer met douche, toilet en föhn. Balkon of terras met zitje.

Sport & Ontspanning:

Het Eix Lagotel bied je op sportief gebied ook voldoende mogelijkheden: een fitnessruimte, voetbal (tegen betaling), tennis (tegen betaling), tafeltennis (tegen betaling) en biljart (tegen betaling). Voor ontspanning zijn er tegen betaling diverse massagebehandelingen mogelijk en er is een sauna. Verder biedt het hotel dagelijks een gevarieerd animatie programma met onder andere show, sport en spel.

Verzorging Zomer 2019: Eix Lagotel Hotel

Je verblijft op basis van Logies in het Eix Lagotel. Tegen een toeslag kun je ook Ontbijt, Halfpension (ontbijt en diner) of All Inclusive bijboeken.
All Inclusive: ontbijt (07.45-10.45), lunch (13.30-15.00) en diner (18.30-21.30), in buffetvorm. Diverse snacks (10.00-17.00) en ijs (12.00-18.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 00.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, alle consumpties na 00.00 uur.

Bijzonderheden:

Vanaf 1 juli 2016 betaal je op de Balearen bij aankomst in je accommodatie een ecotax. De hoogte van deze duurzame toeristenbelasting is afhankelijk van het aantal sterren van je accommodatie. De kosten bij verblijf in deze accommodatie zijn € 3,30 per persoon per dag voor personen vanaf 16 jaar en ouder. De vermelde kosten worden gehalveerd vanaf de 9e dag van je verblijf. In het laagseizoen (01/11 t/m 30/4) bedragen de kosten € 0,83 per persoon per dag vanaf 16 jaar en ouder.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Koelkast
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Eix Lagotel Hotel

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.4 Zeer goed

Gebaseerd op:
14 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.4
  • Ligging 8.1
  • Service 8.9
  • Prijs/kwaliteit 8.4
  • Eten 7.8
  • Kamers 8.7
  • Kindvriendelijk 9.2
  • Wifi kwaliteit 5.6
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Dokkum, Nederland
9.0
Over Playa de Muro:

Mallorca is een prachtig eiland, wonderschone natuur, en dan vooral het berglandschap, fenomenaal! Wij hadden een auto gehuurd via Corendon, en zo het eiland bekeken. Aanrader is ook de hoofdstad Palma.

Over Eix Lagotel Hotel:

Keurig hotel, prima slaapkamers, netjes. Eten voortreffelijk, geen nee te koop. Zwembad bij het hotel ook super. Vriendelijk personeel. Ik zeg: Aanrader.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Bunschoten-Spakenbur, Nederland
8.7
Over Playa de Muro:

Gezellige restaurants in de buurt, mooi strand, en leuke winkels.

Over Eix Lagotel Hotel:

Hotel is erg mooi, ruime kamers, mooi bad, personeel doet hard werken en maakt alles schoon, eten is gevarieerd, en heerlijk, maar mag soms wat warmer zijn. Maar ze hebben gelukkig een magnetron. Mooie zwembaden, alleen koud water. En bedjes waren er volop. 28-09-2015--05-10-2015 een leuke week gehad, komen zeker nog eens terug.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Poeldijk, Nederland
8.2
Over Playa de Muro:

Strand is mooi, door een lekker briesje van de wind is het heerlijk vertoeven in de zon.

Over Eix Lagotel Hotel:

Zeer goed hotel, die zeker geen 3 sterren waard is. ik neig meer naar 3,5 á 4 sterren. Eten/snacks/ijsjes/fruit/drinken is zeer goed en uitgebreid en de hele dag door verkrijgbaar bij verschillende barretjes. Kamers zeer netjes en schoon. Veel Engelse mensen in het hotel maar hier heb je geen last van. Voldoende stoelen bij de 2 zwembaden, dus geen handdoekjes leggen! De service is prima en aardig/behulpzaam personeel. Veel activiteiten door de dag heen. De ligging is wat ver van het strand wat weer gecompenseerd word door de gratis shuttle bus(5 min.). Ook door de ligging is er last van muggen en wespen, maar op de kamers heb je hier geen last van.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 6
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Vijfhuizen, Nederland
6.8
Over Playa de Muro:

Het strand van Mallorca was erg mooi. Het openbaar vervoer was ook goed geregeld. Fijn dat je je hierdoor goed mobiel kon maken.

Over Eix Lagotel Hotel:

Hotel lagotel is een mooi hotel. Het zwembad is erg fijn en het personeel is vriendelijk. Het enige nadeel waren de super harde bedden maar nadat wij dit hadden aangegeven werd dit gelijk opgelost.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 7
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 6
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -

Spanje - Balearen - Mallorca - Playa de Muro

Eix Lagotel Hotel

Vluchtinformatie Mallorca

Er wordt meerdere malen per week en vanaf verschillende luchthavens gevlogen naar deze bestemming. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines. Bekijk de vliegtijd naar Mallorca.

De vluchtduur naar Mallorca bedraagt ca. 2.30 uur

Transfertijd vanaf de luchthaven naar:

C'an Pastilla: ca. 15 minuten
Cala Major: ca. 25 minuten
Llucmajor: ca. 25 minuten
Puig d’en Ros: ca. 25 minuten
El Arenal: ca. 30 minuten
Illetas: ca. 30 minuten
Playa de Palma: ca. 30 minuten
Portals Nous: ca. 30 minuten
Paguera: ca. 35 minuten
Palma Nova: ca. 35 minuten
Magaluf: ca. 40 minuten
Santa Ponsa: ca. 50 minuten
Playa de Muro: ca. 60 minuten
Porto Colom: ca. 60 minuten
Sa Coma: ca. 60 minuten
Cala Millor: ca. 60 minuten
Pollenca: ca. 60 minuten
Porto Cristo: ca. 70 minuten
Cala d'Or: ca. 75 minuten
Cala Ratjada: ca. 75 minuten
Portopetro: ca. 75 minuten
Alcúdia: ca. 80 minuten
C'an Picafort: ca. 90 minuten
Port Andratx: ca. 90 minuten
Calas de Mallorca: ca. 90 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

Let op: Bij aankomst op de luchthaven dient u zich te melden bij het agentschap bij uitgang nummer 2. In incidentele gevallen kan het voorkomen dat de transfer naar uw accommodatie wordt uitgevoerd met een shuttlebus. U dient daarom rekening te houden met een langere wachttijd dan gebruikelijk.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info