Portugal/ Algarve/ Bingoreizen Algarve
Bingo Algarve 4*
All Inclusive - Hotel
  • 02:45
  • feb , 16°C
Bingo Algarve 4*
Bingo Algarve 4*
Bingo Algarve 4*
Bingo Algarve 4*
Bingo Algarve 4*
  • Op basis van All Inclusive
  • 4-sterrenaccommodatie
  • Dé manier om voordelig op vakantie te gaan
  • Meer lezen

Bingo Algarve 4*

Wilt u voordelig vakantie vieren aan de Algarve? Wij bieden u de Bingo Algarve aan! U kiest voor de hotelcategorie en de bijbehorende verzorging en u hoort ter plaatse in welke accommodatie u zult verblijven.

Wij kopen uw accommodatie kort voor uw aankomst in waardoor wij u een super voordelige vakantie kunnen garanderen in de door u gekozen sterren classificatie. Naast de accommodatie waar u zult verblijven is dus ook de prijs een aangename verrassing!

De Bingo formule:

Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan naar Algarve. Waarom? Accommodaties willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het appartement als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen. Corendon koopt deze extra voordelige kamers op waardoor u kunt profiteren van de allerlaagste prijs.
U boekt tegen een super lage prijs een Bingo Algarve en u verneemt ter plaatse waar u zult verblijven. Het kan dus zijn dat u in hetzelfde appartement of hotelkamer verblijft als uw buurman, maar u honderden euro’s voordeliger uit bent. U heeft namelijk voor de Bingo formule gekozen!

Algemeen: Bingo Algarve

Ontdek Portugal met de Bingo Algarve. De Algarve is een veelzijdige vakantiebestemming. Het is een heerlijk vakantieland om met een auto erop uit te trekken, kleine dorpjes, leuke tavernes, de prachtige afwisselende natuur en de rijke historische achtergrond ontdekken in uw eigen tempo. Zonaanbidders kunnen volop genieten van de zon op een van de kleine strandjes of lekker bij het zwembad.

Ligging: Bingo Algarve

De 4* Bingo appartementen en/of hotelkamers liggen verspreid over de verschillende badplaatsen aan de Algarve. Bij aankomst op de luchthaven verneemt u de naam van uw accommodatie en wordt uw transfer verzorgd. De Bingo appartementen en/of hotelkamers zijn appartementen en/of hotels waar Corendon mee samenwerkt en staan op onze website. In sommige gevallen kunt u in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website staat.

I.v.m. het vooraf niet bekend zijn van de accommodatie, is deze Bingo reis niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Bovendien, vanwege het vooraf niet bekend zijn van de accommodatie, is het niet mogelijk een preferentie door te geven.

Verzorging Zomer 2017: Bingo Algarve

U verblijft op basis van All Inclusive: ontbijt, lunch en diner in buffetvorm. In de middag zijn er snacks (tijden worden bepaald door het hotel). Verder zijn de door het hotel geselecteerde lokale (non-)alcoholische drankjes (meestal) inbegrepen tussen 11.00 uur en 23.00 uur.

Bijzonderheden: De beschrijving omtrent de faciliteiten in uw accommodatie en op uw kamer is om u enigszins een beeld te geven van uw accommodatie. Ter plaatse kan het voorkomen dat uw accommodatie meer of minder faciliteiten heeft en dat sommige (kamer)faciliteiten tegen betaling zijn.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Vluchtinformatie Algarve

Er wordt in het zomerseizoen meerdere malen per week gevlogen naar de Algarve. U kunt vanaf Amsterdam, Eindhoven, Maastricht en Brussel naar deze bestemming vliegen. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines. Ook is het mogelijk om in de winter naar Faro te vliegen. U vliegt in deze periode met Transavia.

De vluchtduur naar Faro Airport bedraagt ca 3.00 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Faro naar:

Vilamoura: ca. 30 minuten
Quarteira: ca. 30 minuten
Olhos d'Agua: ca. 45 minuten
Falésia: ca. 45 minuten
Praia da Oura: ca. 50 minuten
Albufeira: ca. 50 minuten
Galé: ca. 50 minuten
Monte Gordo: ca. 50 minuten
Armaçao de Pera: ca. 80 minuten
Carvoeiro: ca. 90 minuten
Portimao: ca. 90 minuten
Praia da Rocha: ca. 90 minuten
Alvor: ca. 100 minuten
Ferragudo: ca. 105 minuten
Lagos: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info