Portugal/ Algarve/ Bingoreizen Algarve
Bingo Albufeira Appartementen
Logies - Appartement
  • 02:45
  • feb , 16°C
Bingo Albufeira Appartementen
Bingo Albufeira Appartementen
Bingo Albufeira Appartementen
Bingo Albufeira Appartementen
Bingo Albufeira Appartementen
  • Verblijf op basis van Logies
  • 3 sterren accommodatie
  • Dé manier om voordelig op vakantie te gaan
  • Meer lezen

Bingo Albufeira Appartementen

Met de Bingo Albufeira vier je goedkoop vakantie in het prachtige Portugal! Je weet vast al dat Albufeira is voorzien van fraaie zandstranden, prettige temperaturen en een bruisend nachtleven, maar met de Bingo Albufeira is de accommodatie waar je verblijft nog een aangename verrassing. Je boekt de 3-sterren Bingo Albufeira nu voor een zéér scherpe prijs. Dus waar wacht je nog op? Het Portugese zonnetje roept...

De Bingo formule:

Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan naar Albufeira. Waarom? Accommodaties willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het appartement als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen.

Corendon koopt deze extra voordelige kamers op waardoor jij nu kunt profiteren van de allerlaagste prijs.

Je boekt tegen een super lage prijs een Bingo Albufeira en je verneemt te plaatse waar je zult verblijven. Het kan dus zijn dat je in hetzelfde appartement verblijft als je buurman, maar voordeliger uit bent. Je hebt namelijk voor de Bingo formule gekozen!

Algemeen: Bingo Albufeira Appartementen 3*

Ontdek Portugal met de Bingo Albufeira. Portugal is een heerlijk vakantieland om met de auto erop uit te trekken: kleine dorpjes, leuke tavernes, de prachtig afwisselende natuur en de rijke historische achtergrond ontdek je op je gemak. De indrukwekkende Algarve is de ideale uitvalsbasis om dit prachtige land te verkennen en waar zonaanbidders volop aan hun trekken komen op het terras, aan het zwembad of op het strand. Waar ga jij voor?

Ligging: Bingo Albufeira Appartementen 3*

Bij aankomst op de luchthaven ontvang je de naam van de accommodatie waar je gedurende de vakantie verblijft. De transfer brengt je naar de accommodatie. De Bingo accommodaties liggen verspreid over Albufeira. De Bingo hotels zijn hotels waar Corendon mee samenwerkt en staan op onze website. In sommige gevallen kun je in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website staat.

In verband met het vooraf niet bekend zijn van de accommodatie, is deze Bingo reis niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Bovendien, vanwege het vooraf niet bekend zijn van de accommodatie, is het niet mogelijk een preferentie door te geven.

Verzorging: Bingo Albufeira Appartementen 3*

De verzorging is op basis van Logies, er zijn geen maaltijden inbegrepen.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Vluchtinformatie Algarve

Er wordt in het zomerseizoen meerdere malen per week gevlogen naar de Algarve. U kunt vanaf Amsterdam, Eindhoven, Maastricht en Brussel naar deze bestemming vliegen. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines. Ook is het mogelijk om in de winter naar Faro te vliegen. U vliegt in deze periode met Transavia.

De vluchtduur naar Faro Airport bedraagt ca 3.00 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Faro naar:

Vilamoura: ca. 30 minuten
Quarteira: ca. 30 minuten
Olhos d'Agua: ca. 45 minuten
Falésia: ca. 45 minuten
Praia da Oura: ca. 50 minuten
Albufeira: ca. 50 minuten
Galé: ca. 50 minuten
Monte Gordo: ca. 50 minuten
Armaçao de Pera: ca. 80 minuten
Carvoeiro: ca. 90 minuten
Portimao: ca. 90 minuten
Praia da Rocha: ca. 90 minuten
Alvor: ca. 100 minuten
Ferragudo: ca. 105 minuten
Lagos: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info