Muziekreis Turkije

Muziekreis Turkije

Muziekreis Turkije 2019 (8e editie)

5 – 13 april 2019 (8 dagen)

Na 2 jaar Griekenland gaan we weer naar Turkije! Wegens succes keren we terug naar het hotel waar we ook in 2013 en 2014 te gast waren. Hotel Akka Allinda ligt aan een levendige winkelstraat in Kiris en de gezellige stad Kemer is binnen 5 minuten te bereiken. Turkije staat bekend om haar zeer uitgebreide en luxe ultra-all-inclusive formule en ook dit hotel is daar geen uitzondering op. De gasten worden volledig in de watten gelegd. Uiteraard reizen er ook dit jaar veel vele Nederlandstalige artiesten met ons mee.

Wat hebben we dit jaar te bieden:
5 showavonden met de aanwezige artiesten en alle avonden live muziek met His & Co in de lobby en entertainer Robert Pouwels in het Nederlands Feest Café. Radio NL is weer alle dagen te beluisteren bij het zwembad en zendt live uit in Nederland. Ook keert de befaamde artiestenbarbecue weer terug. De volgende artiesten zijn al bekend: Jannes, Mooi Wark, Jan Keizer & Anny Schilder, Stef Ekkel, Rene Karst, Ancora, Otto Lagerfett, Belinda Kinnaer, Marco de Hollander en Mike Kanders. Aan deze lijst zullen nog meer namen toegevoegd worden. Deze worden in de komende weken bekend gemaakt.

U kunt deze reis boeken van vrijdag tot en met vrijdag of zaterdag tot en met zaterdag. Er wordt vanaf diverse vliegvelden gevlogen. Er zijn diverse kamers te boeken, klikt voor meer informatie & boeken op de link in het groen hieronder.

Muziekreis Turkije

Klik hier voor meer & boeken!