Dubai met kinderen

Dubai met kinderen

Een gezinsvakantie in Dubai staat voor oneindig veel luxe, prachtige stranden en tal van bezienswaardigheden. Dubai ligt midden in de woestijn en is een van de zeven Verenigde Arabische Emiraten. De gelijknamige hoofdstad is de laatste jaren veranderd in een moderne wereldstad en Dubai beschikt over tal van kindervriendelijke hotels. Je vliegt naar Dubai samen met je kinderen in slechts 6 uur.

Kindvriendelijke vakantie naar Dubai

Waar ben je naar op zoek tijdens een familievakantie in Dubai? Wil je in een kindvriendelijk hotel in Dubai met kinderen verblijven dat direct aan het strand ligt? De kinderen kunnen dan de hele dag zandkastelen bouwen op het strand of heerlijk spetteren in het heerlijke zeewater. Je kunt je gezinsvakantie in Dubai ook een avontuurlijk tintje geven. Wat dacht je van een skipiste roetsjen met echte sneeuw. In de Mall of the Emirates vind je deze skipiste. In deze Mall vind je ook het grootste aquarium ter wereld, Dubai Aquarium. In het aquarium zwemmen onder andere roggen, reuzenbaarzen en diverse haaiensoorten. Je vindt hier ook de Underwater Zoo waar je onder andere Arabische padden, fruitvleermuizen, schorpioenen, reuze kameelspinnen, gekko’s, kameleons en hagedissen kunt bekijken. Heb je nog niet genoeg dieren gezien, maak dan een trip door de woestijn. Kies voor een geweldige jeepsafari of een ritje op een kameel. Sluit je kindvriendelijke vakantie in Dubai af met een ballonvaart. Je glijdt met de heteluchtballon zachtjes mee met de wind en kunt de wolkenkrabbers, zandstranden en de uitgestrekte woestijn van bovenaf bekijken.

Voordelige familievakantie Dubai met Corendon

Naast dat het een fijne winterzonbestemming is, vind je in Dubai ook tal van kindvriendelijke hotels. De winters zijn zacht met een gemiddelde temperatuur van 23 graden. Combineer dat met zeewatertemperaturen van 25 graden en een altijd schijnende zon en je hebt de ideale winterzonbestemming! Boek nu deze verrassende en voordelige vakantiebestemming en geniet met het hele gezin van een heerlijke winterzonvakantie.