Excursiereizen Samos

Griekenland - Samos - Excursiereizen Samos

8,7Gem cijfer, 24 beoordelingen
va. 199Goedkoopste prijs, 0 aanbiedingen

Voor de door u gekozen criteria hebben we helaas geen mogelijkheden. Tip: u kunt een of meerdere criteria verwijderen om toch mogelijkheden te vinden.

Bekijk onze 369 andere Griekenland aanbiedingen

Zon, zee, strand én georganiseerde dagtochten: excursie vakantie Samos

Wil je zoveel mogelijk van Samos zien, maar niet steeds je koffer in- en uitpakken? Boek dan een excursie vakantie bij Corendon. Je verblijft de gehele week in dezelfde accommodatie en volgt tijdens je verblijf een vast excursieprogramma. Tussen de mooie excursiedagen door heb je voldoende vrije tijd om te shoppen of om een dagje naar het strand te gaan. Wij kopen je accommodatie kort voor je aankomst tegen een zo scherp mogelijke prijs in. Daarom hoor je dan ook pas ter plaatse van onze reisleiding in welke accommodatie je verblijft. De accommodaties liggen verspreid over de verschillende badplaatsen op het eiland. Dankzij onze goede contacten met hoteliers en appartement eigenaren op Samos, zul je een onbezorgd verblijf hebben en kom je met nieuwe energie terug van je excursie vakantie.

Goedkope excursie vakantie Samos

Wat is er nu leuker dan af te reizen naar het zonnige Samos tegen een super scherpe prijs?! De excursie vakanties van Corendon bieden je de mogelijkheid om goedkoop te genieten van zon, zee en strand én zoveel mogelijk van je vakantiebestemming te ontdekken. Boek snel je excursie vakantie naar Samos en verzeker je van een goedkope en zonovergoten vakantie.

Bestemmingsinformatie Samos

Weer Samos

De beste tijd om op vakantie naar Samos te gaan is tussen half mei en half oktober. Dan is de temperatuur het beste en de kans op zon heel groot. De zomers op Samos zijn droog en warm en in de warmste zomermaanden juli en augustus kan de temperatuur zelfs oplopen tot 31 graden. De zon schijnt dan zo’n 14 uur per dag. Dat wordt urenlang op terrasjes hangen en zonnebaden op één van de vele idyllische strandjes. Bekijk onze uitgebreide informatie over het klimaat op Samos en klimaat van Griekenland.

Activiteiten & bezienswaardigheden op Samos

Lekker wandelen door wijngaarden, valleien en langs watervallen, zonnebaden op één van de vele stranden, zwemmen in zee, winkelen in de hoofdstad Vathi of teruggaan in de tijd tijdens een bezoek aan antieke ruïnes en musea. Op het veelzijdige Samos kan het allemaal. Of je nu van natuur, ontspanning of historie houdt, er is van alles te zien en beleven. Hoogtepunten zijn het archeologisch museum in Vathi, de ruïnes van Heraion, het dal van de nachtegalen bij Platanakia, natuurgebied Mana en de grot van Pythagoras. Een bezoekje aan één van de vele wijngaarden, gecombineerd met een proeverij, mag zeker niet ontbreken tijdens je verblijf. Als je verzekerd wilt zijn van mooi weer, prachtige natuur, schilderachtige decors en een eeuwenoud cultureel erfgoed, dan is een vakantie naar Samos de beste keus.

Hotels en/of appartementen op Samos

Op dit betoverende Griekse eiland biedt Corendon een fijn aanbod van accommodaties. Alle accommodaties worden met grote zorg geselecteerd om je vakantie op Samos zo aangenaam mogelijk te maken. Bij de selecties van accommodaties wordt naast kwaliteit, ook gelet op de ligging ten opzichte van eetgelegenheden, stranden en bezienswaardigheden.

Naar boven