• Het Contact Center is tijdens eerste en tweede paasdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Fijne Pasen!
Griekenland/ Kos/ Kos-Stad
Kipriotis Village
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:30
  • apr , 20°C
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Uitgebreid All Inclusive concept
  • Meerdere zwembaden en mini aquapark
  • Animatie voor groot en klein
  • Meer lezen
8.2
Zeer goed80 beoordelingen

Kipriotis Village

Ga je voor een volledig verzorgde en zorgeloze vakantie? Dan zit je in Kipriotis Village gegarandeerd goed! Het zal je hier namelijk aan niets ontbreken. Dit 4+ sterrenhotel beschikt over talloze sport- en ontspanningsfaciliteiten, animatie voor volwassenen én kinderen, fantastische restaurants en bovendien ligt het hotel bijna direct aan het strand. Dankzij de grote veelzijdigheid en de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding is Kipriotis Village niet voor niets een begrip op Kos. Zien wij je hier snel terug?

Ligging: Kipriotis Village in Psalidi vlak bij Kos-Stad

Hotel Kipriotis Village ligt op ongeveer 3 kilometer van het centrum van Kos-Stad en op circa 50 meter van het strand. Tussen het hotel en het strand hoef je slechts de weg over te steken en een ontspannen dagje zonnen ligt binnen handbereik. De bushalte ligt op ongeveer 100 meter.

Faciliteiten: Kipriotis Village

Het 4+ sterrenhotel Kipriotis Village beschikt over 709 comfortabele kamers, die verspreid liggen over het hoofdgebouw en diverse bijgebouwen van maximaal 1 hoog. In het hoofdgebouw vind je de 24-uursreceptie en een lift. Voor heerlijke maaltijden, hapjes en drankjes kun je in verschillende gelegenheden terecht. Zo is er een buffetrestaurant met internationale gerechten en terras. Daarnaast ook een Italiaans, Family BBQ (geopend van 15-06 t/m 15-09) en Grieks buffetrestaurant (reservering is nodig). Verder is er een hot dog corner. Voor een verkoelend drankje ga je naar één van de 4 bars.
In de grote, fijne tuin krijg je met z’n prachtige begroeiing direct een vakantiegevoel. Hier vind je meerdere zwembaden, waaronder een nieuw mini aquapark (weersafhankelijk, op vaste tijden geopend en minimale lengte 1.20 m) met 3 glijbanen. Ook is er een Olympisch zwembad, zodat je naast het zonnen ook lekker wat baantjes kunt zwemmen. De kids vermaken zich in de 2 kinderbaden met 2 glijbanen en een piratenboot. Op het zonneterras vind je ligbedden, parasols en tegen borg kun je gebruikmaken van de badhanddoekenservice. Aan het strand kun je tegen betaling gebruikmaken van ligbedden en parasols.
Tegen betaling biedt het hotel nog diverse andere faciliteiten. Zo is er een internethoek, een doktersservice, een kapper, een wasservice en diverse winkeltjes (alle tegen betaling). In een aantal openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is 6 dagen per week een miniclub (4-12 jaar), in de maanden juli en augustus teenageclub (13-17 jaar), een minidisco en een speeltuintje.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) zijn ruim en comfortabel ingericht en beschikken over airconditioning (15-06 t/m 15-09), satelliettelevisie, wifi (gratis), koelkastje, kluisje (gratis), telefoon, koffie-/theezetfaciliteiten en een balkon of terras. De badkamer beschikt over een bad/douche, toilet en föhn.

Boek je een familie juniorsuite (min. 2 pers. en max. 3 volw. + 1 kind)? Dan ga je voor een kamer, bestaande uit een ruime woon-/slaapkamer met twee aparte bedden en een slaapbank voor 1 persoon. De kamer beschikt verder over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers.

Ook zijn er familie maisonnettes (2-4 personen). Dit kamertype beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers, maar beschikken over een tweepersoonsbed of twee losse bedden op de begane grond en op de eerste verdieping twee losse bedden. De hele ruimte is één open ruimte met een trap naar een zolderverdieping.

Verder kun je kiezen voor een familiekamer comfort (2-4 personen). Dit kamertype beschikt ook over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, maar bestaat uit 2 slaapkamers. In een slaapkamer staan 2 éénpersoonsbedden en in de andere slaapkamer staat een tweepersoonsbed en bedbank of 3 eenpersoonsbedden.

Je kunt ook kiezen voor een executive suite (71m2, min. 2 pers. en max. 3 volw. + 1 kind), deze zijn ruimer dan de standaardkamer en bestaan uit een woon-/slaapkamer en een aparte slaapkamer. Verder beschikt de executive suite over een kitchenette.

Voor grotere gezinnen zijn er familiekamers met 3 slaapkamers (zo gehete family three bedroom, 5-6 personen), deze zijn gelijk aan de familiekamer comfort, echter met 1 extra slaapkamer.

De voordeelkamers (2 personen) zijn voordeliger in prijs, maar kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamer.

Sport & Ontspanning: Kipriotis Village

Ben je al lekker fit geworden van het baantjes zwemmen in het Olympische zwembad? Kipriotis Village heeft op sportief- en ontspanningsgebied nog veel meer te bieden. Zo is er jeu de boules, tafeltennis, tennis, beachvolleybal, aerobics, basketbal en een duikcentrum (diverse tegen betaling of met borg). Daarnaast kun je gratis gebruikmaken van de fitnessruimte. Toch liever lekker ontspannen? Kom dan tot rust in het Spa & Wellness Center, waar je tegen betaling geniet van de sauna en diverse massages en schoonheidsbehandelingen. Er is ook een binnenbad (min. leeftijd: 16 jaar, tegen betaling). Het animatieteam verzorgt 6 dagen per week overdag en ’s avonds diverse activiteiten voor volwassenen en kinderen.

Verzorging Zomer 2019: Kipriotis Village

Je verblijft in Kipriotis Village op basis van All Inclusive: vroeg ontbijt (06.30-07.30), ontbijt (07.30-11.00), laat ontbijt (11.00-12.00), lunch (12.30-15.00) en diner (18.30-21.00 of 19.00-21.30). Diverse snacks (11.30-18.00), koffie/thee en koekjes (17.00-18.00), ijs (12.00-18.00) en een middernachtsnack (23.00-00.00). Alle door het hotel geselecteerde alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn tussen 10.00 en 00.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: drankjes in flessen, speciale cocktails, speciale koffies, import drankjes en verse vruchtensappen.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Koelkast
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Keuken of kitchenette
  • Koffie- en/of theefaciliteiten
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Kipriotis Village

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.2 Zeer goed

Gebaseerd op:
80 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.5
  • Ligging 8.4
  • Service 8.2
  • Prijs/kwaliteit 8.2
  • Eten 8.1
  • Kamers 7.5
  • Kindvriendelijk 8.8
  • Wifi kwaliteit 6.4
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Bilthoven, Nederland
8.0
Over Kos-Stad:

Buiten het resort is een klein supermarktje en zijn er vele plekken waar je fietsen kan huren. Dit kost gemiddeld vijf euro per dag en langs de kust ben je zo in Kos stad. Onderweg kom je vele restaurantjes tegen waar je lekker langs het water kan eten. Kosstad is erg leuk om te bezoeken. Via een eilandtour hebben we veel van het eiland kunnen zien. Ook erg leuk om met een auto het eiland te verkennen. Bij het resort is een kiezelstrand waar waterschoenen nodig zijn. Het is leuk om een snorkel mee te nemen voor de vissen die er zwemmen. De bedjes bij het strand zijn tegen betaling, dit wisten we maar vinden dat dit bij de all inclusive in zou moeten zitten.

Over Kipriotis Village:

Kipriotis village is een mooi resort waar de afwerking soms wat beter zou kunnen zijn. We hadden een maisonnette kamer, de badkamer is krap en kan wel een opknapbeurt gebruiken. De balkons zijn ruim. Het resort heeft verschillende zwembaden en wij hebben alleen gebruik gemaakt van het zwembad bij het piratenschip. Hier is de gehele dag vrij harde muziek maar bij het olympisch bad is dit niet zo. Het entertainment team zorgt voor veel aanbod en gezelligheid, dank aan Mike, George en Sorin. Maar ook een compliment voor de anderen. Het eten is van goede kwaliteit en warm, fijn dat er veel keuze is qua restaurants. De Italiaan en Griek zijn aanraders. Tussendoor is er niet veel aanbod en variatie qua snacks. Sommige bedjes bij het zwembad zouden wel vernieuwd mogen worden en zou het fijn zijn als er tussen de luifels parasols zouden staan. Een groot compliment voor Corendon, piloot en de stewardessen, zij besloten na een vertraging vanwege een systeem storing toch naar huis te vliegen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 6
Ede, Nederland
7.0
Over Kos-Stad:

Ligging was mooi. Je kon vele kanten op. Fietsen huren is een prima idee. Ook met de bus makkelijk overal heen te gaan.

Over Kipriotis Village:

Problemen met de handdoeken en aanvullen van toilet papier. Moesten er regelmatig om vragen. Dit zorgde voor veel ergenis.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 7
  • Kamers 4
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 4
Den Bosch, Nederland
8.0
Over Kos-Stad:

Kos stad is een aanrader. Wel moet je rekening houden dat als je voor deze accommodatie kiest dat aan deze kant van het eiland de zee niet gelijdelijk af loopt.

Over Kipriotis Village:

De appartement zijn netjes en worden dagelijks schoongemaakt. Het eten is gevarieerd en goed. Er wordt van alles georganiseerd en het is er zeer geschikt voor kinderen. Wat wij een heel groot min punt vinden, is het handdoekje leggen. Het mag niet maar er wordt niet op gehandhaafd. Wij waren hier in het hoogseizoen en doe je hier niet aan mee dan kun je niet met je gezin bij elkaar liggen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 6
Arnhem, Nederland
9.1
Over Kos-Stad:

Kos is een leuk eiland. Waar je veel zelf kunt ondernemen.

Over Kipriotis Village:

Mooie accomodatie. Echter vonden wij het te groot. Met te veel mensen. Te massaal. Kinderen vermaken zich hier prima. Jammer dat het een kiezel stenen strand langs ligt! Ligging is prima. Je kunt goed met de bus naar het drukere centrum.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10
Elst, Nederland
6.7
Over Kos-Stad:

Kos is een relatief klein eiland, er is voldoende te beleven. Kos stad is een leuke plaats met voldoende winkels en restaurants/bars. De bevolking is erg vriendelijk en er hangt een gemoedelijke sfeer. Op de fiets is Kos stad prima te doen, maar de wind kan af en toe best heftig zijn dus dat kan het fietsen bemoeilijken. Een auto huren is echt een aanrader, hiermee kun je zelf je excursies maken. Het strand van Tigaki is een mooi zandstrand wat heel langzaam afloopt, hier hebben ze douches en kleedhokjes.

Over Kipriotis Village:

Kipriotis village is een dorpje op zich. Veel zwembaden met glijbanen dus genoeg waterpret voor de kinderen. Verwacht geen hoogwaardige kwaliteit van het eten en drinken. Qua eten is er voldoende en het smaakte wisselend. De medewerkers in het restaurant waren altijd even vriendelijk. De dames en heer bij de receptie waren naar onze mening niet echt een visitekaartje voor het hotel. De kamers zijn verouderd en met name de badkamer kan wel een flinke opknapbeurt gebruiken. Het strand vlakbij de "village"is een stenen (keien) strand deze liep heel snel af waardoor het niet echt geschikt was voor onze kinderen (3 en 7), de zee was ook erg wild door de wind op het eiland.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 6
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 7
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 3
Brecht, Belgie
8.1
Over Kos-Stad:

Kos is een mooi klein eiland, zeker een auto huren, men kan er onmogelijk verkeerd rijden, er is maar één hoofdweg en daar komen alle zijwegen op uit. Een aanrader is het plaatsje ZIA en daar boven het restaurant METAXI, prachtig uitzicht, kleine kaart maar alles is vers.

Over Kipriotis Village:

ideaal hotel voor en met kinderen, zeer goed eten, het Italiaans restaurant was kwalitatief het beste, ondanks dat het hotel volzet was, was er steeds voor iedereen voldoende plaatst in het restaurant, zwembad, strand, enz....

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 9
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 3
Valkenswaard, Nederland
8.0
Over Kos-Stad:

Het strand bi ons hotel is wel mooi, maar is een stenen strand dus je heb wel waterschoenen nodig. In Kos stad kan je lekker winkelen.

Over Kipriotis Village:

Het is een goed en schoon hotel. Het enige nadeel was dat er weinig variatie in het eten was. Ook was het eten niet altijd even warm.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 5
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Baarn, Nederland
9.3
Over Kos-Stad:

Leuke plaats. Vanaf hotel 15 min fietsen naar kos stad! Leuke omgeving en vriendelijke mensen !

Over Kipriotis Village:

Leuk hotel met veel mogelijkheden. Strand met stenen, maar ideaal. Ook daar kun je drinken /eten halen. Zwembaden lekker groot! Op het resort krijg je een gezellig gevoel! Bedden waren hard, maar na “klagen” kregen we een topper-matras. Super service en vriendelijk personeel

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Assendelft, Nederland
8.5
Over Kos-Stad:

Kos is echt vakantie eiland, leuk om Alles met de fiets te doen.

Over Kipriotis Village:

Prachtig goed onderhouden hotel, mooie tuinen erg schoon en netjes . Strand om de hoek, tegen betaling bedjes, is goed dan is het minder druk. Je kan de drukte en rust daar zelf kop zoeken , geweldig! Beetje camping gevoel, heerlijk laagbouw

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Zoetermeer, Nederland
8.0
Over Kos-Stad:

Mooi en centraal gelegen, busvervoer voor de deur, kaartjes te koop in het hotel! Pin automaat voor de deur. Car rental in hotel aardig duur, om de hoek zit een hele goede en veel goedkopere. Kos stad is erg mooi en heerlijke eettentjes! Goede boot excursies naar dichtbij gelegen eilandjes, advies al vooraf te boeken online (oa Eva excursies). In juni waten er veel dolfijnen, met een kleinere boot grote kans dat je ze ziet. Met gehuurde auto naar Zia gereden, schattig bergdorpje bewonderd met waanzinnig mooi uitzicht. Leuke souvenierwinkels (afdingen doen ze niet aan in Kos). Aardige, eerlijke mensen in kos.. Paradise Beach is ook een heerlijk zandstrand, tip! Al met al heerlijke vakantie gehad met twee kindjes van 3 en 4!

Over Kipriotis Village:

Heerlijk resort, veelzijdig aanbod van eten en ook qua activiteiten en zwembaden! Heel fijn strandje, let op wel met stenen dus waterschoenen aan.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 6

Griekenland - Kos - Kos-Stad

Kipriotis Village

Vluchtinformatie Kos

Er wordt meerdere keren per week en vanaf verschillende luchthavens gevlogen naar deze bestemming. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Kos bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Kos naar:

Kardamena: ca. 20 minuten
Kos-Stad: ca. 30 minuten
Tigaki: ca. 30 minuten
Marmari: ca. 35 minuten
Mastichari: ca. 35 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info