Griekenland/ Kos/ Kos-Stad
Kipriotis Village
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:30
  • feb , 14°C
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Uitgebreid All Inclusive concept
  • Meerdere zwembaden en mini aquapark
  • Animatie voor groot en klein
  • Meer lezen
8.2
Zeer goed80 beoordelingen

Kipriotis Village

Ga je voor een volledig verzorgde en zorgeloze vakantie? Dan zit je in Kipriotis Village gegarandeerd goed! Het zal je hier namelijk aan niets ontbreken. Dit 4+ sterrenhotel beschikt over talloze sport- en ontspanningsfaciliteiten, animatie voor volwassenen én kinderen, fantastische restaurants en bovendien ligt het hotel bijna direct aan het strand. Dankzij de grote veelzijdigheid en de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding is Kipriotis Village niet voor niets een begrip op Kos. Zien wij je hier snel terug?

Ligging: Kipriotis Village in Psalidi vlak bij Kos-Stad

Hotel Kipriotis Village ligt op ongeveer 3 kilometer van het centrum van Kos-Stad en op circa 50 meter van het strand. Tussen het hotel en het strand hoef je slechts de weg over te steken en een ontspannen dagje zonnen ligt binnen handbereik. De bushalte ligt op ongeveer 100 meter.

Faciliteiten: Kipriotis Village

Het 4+ sterrenhotel Kipriotis Village beschikt over 709 comfortabele kamers, die verspreid liggen over het hoofdgebouw en diverse bijgebouwen van maximaal 1 hoog. In het hoofdgebouw vind je de 24-uursreceptie en een lift. Voor heerlijke maaltijden, hapjes en drankjes kun je in verschillende gelegenheden terecht. Zo is er een buffetrestaurant met internationale gerechten en terras. Daarnaast ook een Italiaans, Family BBQ (geopend van 15-06 t/m 15-09) en Grieks buffetrestaurant (reservering is nodig). Verder is er een hot dog corner. Voor een verkoelend drankje ga je naar één van de 4 bars.
In de grote, fijne tuin krijg je met z’n prachtige begroeiing direct een vakantiegevoel. Hier vind je meerdere zwembaden, waaronder een nieuw mini aquapark (weersafhankelijk, op vaste tijden geopend en minimale lengte 1.20 m) met 3 glijbanen. Ook is er een Olympisch zwembad, zodat je naast het zonnen ook lekker wat baantjes kunt zwemmen. De kids vermaken zich in de 2 kinderbaden met 2 glijbanen en een piratenboot. Op het zonneterras vind je ligbedden, parasols en tegen borg kun je gebruikmaken van de badhanddoekenservice. Aan het strand kun je tegen betaling gebruikmaken van ligbedden en parasols.
Tegen betaling biedt het hotel nog diverse andere faciliteiten. Zo is er een internethoek, een doktersservice, een kapper, een wasservice en diverse winkeltjes (alle tegen betaling). In een aantal openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is 6 dagen per week een miniclub (4-12 jaar), in de maanden juli en augustus teenageclub (13-17 jaar), een minidisco en een speeltuintje.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) zijn ruim en comfortabel ingericht en beschikken over airconditioning (15-06 t/m 15-09), satelliettelevisie, gratis wifi, koelkastje, kluisje (gratis), telefoon en koffie-/theezetfaciliteiten. De badkamer beschikt over een bad/douche, toilet en föhn.

Boek je een familie juniorsuite (min. 2 pers. en max. 3 volw. + 1 kind)? Dan ga je voor een kamer, bestaande uit een ruime woon-/slaapkamer met twee aparte bedden en een slaapbank voor 1 persoon. De kamer beschikt verder over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers.

Ook zijn er familie maisonnettes (2-4 personen). Dit kamertype beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers, maar beschikken over een tweepersoonsbed of twee losse bedden op de begane grond en op de eerste verdieping twee losse bedden. De hele ruimte is één open ruimte met een trap naar een zolderverdieping.

Verder kun je kiezen voor een familiekamer comfort (2-4 personen). Dit kamertype beschikt ook over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, maar bestaat uit 2 slaapkamers. In een slaapkamer staan 2 éénpersoonsbedden en in de andere slaapkamer staat een tweepersoonsbed en bedbank of 3 eenpersoonsbedden.

Je kunt ook kiezen voor een executive suite (71m2, min. 2 pers. en max. 3 volw. + 1 kind), deze zijn ruimer dan de standaardkamer en bestaan uit een woon-/slaapkamer en een aparte slaapkamer. Verder beschikt de executive suite over een kitchenette.

Voor grotere gezinnen zijn er familiekamers met 3 slaapkamers (zo gehete family three bedroom, 5-6 personen), deze zijn gelijk aan de familiekamer comfort, echter met 1 extra slaapkamer.

De voordeelkamers (2 personen) zijn voordeliger in prijs, maar kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamer.

Sport & Ontspanning: Kipriotis Village

Ben je al lekker fit geworden van het baantjes zwemmen in het Olympische zwembad? Kipriotis Village heeft op sportief- en ontspanningsgebied nog veel meer te bieden. Zo is er jeu de boules, tafeltennis, tennis, beachvolleybal, aerobics, basketbal en een duikcentrum (diverse tegen betaling of met borg). Daarnaast kun je gratis gebruikmaken van de fitnessruimte. Toch liever lekker ontspannen? Kom dan tot rust in het Spa & Wellness Center, waar je tegen betaling geniet van de sauna en diverse massages en schoonheidsbehandelingen. Er is ook een binnenbad (min. leeftijd: 16 jaar, tegen betaling). Het animatieteam verzorgt 6 dagen per week overdag en ’s avonds diverse activiteiten voor volwassenen en kinderen.

Verzorging Zomer 2019: Kipriotis Village

Je verblijft in Kipriotis Village op basis van All Inclusive: vroeg ontbijt (06.30-07.30), ontbijt (07.30-11.00), laat ontbijt (11.00-12.00), lunch (12.30-15.00) en diner (18.30-21.00 of 19.00-21.30). Diverse snacks (11.30-18.00), koffie/thee en koekjes (17.00-18.00), ijs (12.00-18.00) en een middernachtsnack (23.00-00.00). Alle door het hotel geselecteerde alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn tussen 10.00 en 00.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: drankjes in flessen, speciale cocktails, speciale koffies, import drankjes en verse vruchtensappen.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Koelkast
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Keuken of kitchenette
  • Koffie- en/of theefaciliteiten
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Kipriotis Village

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.2 Zeer goed

Gebaseerd op:
80 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.5
  • Ligging 8.4
  • Service 8.2
  • Prijs/kwaliteit 8.2
  • Eten 8.1
  • Kamers 7.5
  • Kindvriendelijk 8.8
  • Wifi kwaliteit 6.4
`
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Elsloo, Nederland
9.7
Over Kos-Stad:

Mooie stad kos mooi strand fijn om te fietsen en te wandelen

Over Kipriotis Village:

Mooi hotel geweldig eten en drinken zeker voor de gezinnetjes met kinderen alleen jammer dat zoveel van dat lekkere eten wordt opgeschept en dan wordt weggegooid spijtig

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Leidschendam, Nederland
8.0
Over Kos-Stad:

Kos stad was helemaal leuk! Leuke kleine straatjes met winkeltjes en gezellige mensen!! Lekker gegeten bij een Italiaan!

Over Kipriotis Village:

Mooi resort. Wij hadden een upgrade van de kamer waardoor we een grote mooie kamer hadden! Het ontbijt was heel lekker! En het Italiaanse restaurant in de avond ook!

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 4
Lelystad, Nederland
7.9
Over Kos-Stad:

Prima bestemming met zon, zee, eten, drinken, zwembaden en glijbanen.

Over Kipriotis Village:

Verouderd, maar wel netjes en schoon. Groot maar overzichtelijk.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 4
Waddinxveen, Nederland
7.3
Over Kos-Stad:

Het was de eerste keer op Kos. We vonden het een mooi eiland, met redelijke wegen. een avond met de bus naar Kos stad vonden we een soort van een beleving en Kos stad is erg gezellig met leuke, maar veel dezelfde, winkeltjes

Over Kipriotis Village:

We hebben een heerlijke vakantie gehad, De locatie is mooi, de accomodaties, zijn schoon en netjes maar hier en daar mag wel wat klein onderhoud plaatsvinden. jammer dat het hotel aan een kiezel strand ligt ipv zandstrand. maar de aantal en type zwembaden van het hotel zelf zijn een zeer groot pluspunt. Het eten in meerdere thema restaurants was divers en best wel goed, alles was warm en de doorloop was ook best goed. De mini disco werd volledig in het engels gegeven, maar zonder erg veel praten, gelijk met liedjes en dansjes waardoor het prima voor mijn kinderen te doen was. Kortom wij hebben een prima vakantie gehad.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 7
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk 7
  • Wifi kwaliteit 5
Druten, Nederland
9.9
Over Kos-Stad:

Kipriotis Village geweldige accomodatie Prachtig park gelegen aan zee Mooie opzet met een appartementen gevoel bij een hotel waarbij laagbouw typisch Grieks is.Prachtige zwembaden en glijbanen Uitmuntende verzorging van eten en drinken.Park is door de grootte opzet wel massaal.Zeer vriendelijk personeel en zeer hulpvaardig Buiten de uitstekende receptie is er iemand die gastenrelaties onderhoud,keurig centraal bij de receptie.De restaurants zijn zeer verzorgd en het eten is zeer gevarieerd.Voor de kinderen een fantastisch animatie team en zeer vriendelijk zijn en hard werken om het iedereen naar de zin te maken.Een uitstekende all inclusive formule en het aanbeveel aan ieder. Kipriotisch Village is GENIETEN IN KOS !!!

Over Kipriotis Village:

KIPRIOTISCH VILLAGE IS EEN PRACHTIGE ACCOMODAITE EN GENIETEN OP EEN GEZELLIG ONDERNEMEND KOS EN LEKKER DICHT GELEGEN BIJ KOS STAD IEDEREEN AAN TE BEVELEN !

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 9
Breda, Nederland
8.6
Over Kos-Stad:

Mooi eiland. Goed te doen om zelf een auto te huren en het eiland te ontdekken. Maar ook met openbaar vervoer goed te doen. Veel toerisme in het hoogseizoen, waardoor het op sommige plekken erg druk is (zeker als er net een bus toeristen arriveert).

Over Kipriotis Village:

Mooi hotel, genoeg te doen. Kamers ruim en schoon. Vriendelijk personeel ( met uitzondering van de fish spa, hier zijn ze erg onvriendelijk!!). Goed verzorgde restaurants, voldoende keus. Als je reserveert in het Italiaans, Grieks of Bbq restaurant, kun je ook nog wat rustiger eten. Kindvriendelijk en verder genoeg te doen bij het hotel qua animatie. (Informatie is niet altijd even duidelijk , maar wel veel enthousiasme). Jammer dat je voor de bedjes op het strand wel moet betalen en voor een aantal drankjes (zoals verse jus orange, slush puppie en diverse ijsjes), terwijl je all inclusive verblijft.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 4
Almere, Nederland
8.0
Over Kos-Stad:

Kos is een heerlijk eiland, heel goed te doen alleen met drie kinderen

Over Kipriotis Village:

Fijn hotel, ruim opgezet. Strand is een kiezel strand, de zee is vrij snel erg diep. Heerlijk helder water, geen beestjes en plantjes. Heerlijk zwemmen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 8
Ijsselmuiden, Nederland
8.6
Over Kos-Stad:

Mooie omgeving, prachtig strand, Kos Stad , Paradiso beach en Zia zijn ontzettend mooi.

Over Kipriotis Village:

Kipriotis Village is een prima resort, vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 6
Beuningen Gld, Nederland
7.3
Over Kos-Stad:

Met de bus ben je zo in Kosstad, leuk plaatsje, veel gezelligheid. Het fijne zandstrand ligt wat verder weg, maar ook goed te doen.

Over Kipriotis Village:

Heel mooi hotel, het is een dorpje op zich. Mooie en leuke zwembaden. Handdoeken wissel was vreselijk, 4 x geen handdoeken gekregen, geen toiletpapier en een keer de kamer niet schoongemaakt. Na een klacht bij de manager is er gezorgd voor een goede compensatie. Buiten dit is het een super hotel!

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 4
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4
Oud Gastel, Nederland
7.7
Over Kos-Stad:

Mooie natuur. Leuke excursies te doen in de omgeving.

Over Kipriotis Village:

Matrassen zijn echt aan vervanging toe zeker gezien het feit dat er in het hoogseizoen te weinig topdekmatrassen voor handen zijn om het keiharde matras wat te verzachten. Verder mooie kamers, ( afwerking echt op z’n Grieks!) goede restaurants en mooie zwembaden.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 4

Griekenland - Kos - Kos-Stad

Kipriotis Village

Vluchtinformatie Kos

Er wordt meerdere keren per week en vanaf verschillende luchthavens gevlogen naar deze bestemming. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Kos bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Kos naar:

Kardamena: ca. 20 minuten
Kos-Stad: ca. 30 minuten
Tigaki: ca. 30 minuten
Marmari: ca. 35 minuten
Mastichari: ca. 35 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info