Griekenland/ Kos/ Kos-Stad
Kipriotis Village
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:30
  • feb , 14°C
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Uitgebreid All Inclusive concept
  • Meerdere zwembaden en mini aquapark
  • Animatie voor groot en klein
  • Meer lezen
8.2
Zeer goed80 beoordelingen

Kipriotis Village

Ga je voor een volledig verzorgde en zorgeloze vakantie? Dan zit je in Kipriotis Village gegarandeerd goed! Het zal je hier namelijk aan niets ontbreken. Dit 4+ sterrenhotel beschikt over talloze sport- en ontspanningsfaciliteiten, animatie voor volwassenen én kinderen, fantastische restaurants en bovendien ligt het hotel bijna direct aan het strand. Dankzij de grote veelzijdigheid en de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding is Kipriotis Village niet voor niets een begrip op Kos. Zien wij je hier snel terug?

Ligging: Kipriotis Village in Psalidi vlak bij Kos-Stad

Hotel Kipriotis Village ligt op ongeveer 3 kilometer van het centrum van Kos-Stad en op circa 50 meter van het strand. Tussen het hotel en het strand hoef je slechts de weg over te steken en een ontspannen dagje zonnen ligt binnen handbereik. De bushalte ligt op ongeveer 100 meter.

Faciliteiten: Kipriotis Village

Het 4+ sterrenhotel Kipriotis Village beschikt over 709 comfortabele kamers, die verspreid liggen over het hoofdgebouw en diverse bijgebouwen van maximaal 1 hoog. In het hoofdgebouw vind je de 24-uursreceptie en een lift. Voor heerlijke maaltijden, hapjes en drankjes kun je in verschillende gelegenheden terecht. Zo is er een buffetrestaurant met internationale gerechten en terras. Daarnaast ook een Italiaans, Family BBQ (geopend van 15-06 t/m 15-09) en Grieks buffetrestaurant (reservering is nodig). Verder is er een hot dog corner. Voor een verkoelend drankje ga je naar één van de 4 bars.
In de grote, fijne tuin krijg je met z’n prachtige begroeiing direct een vakantiegevoel. Hier vind je meerdere zwembaden, waaronder een nieuw mini aquapark (weersafhankelijk, op vaste tijden geopend en minimale lengte 1.20 m) met 3 glijbanen. Ook is er een Olympisch zwembad, zodat je naast het zonnen ook lekker wat baantjes kunt zwemmen. De kids vermaken zich in de 2 kinderbaden met 2 glijbanen en een piratenboot. Op het zonneterras vind je ligbedden, parasols en tegen borg kun je gebruikmaken van de badhanddoekenservice. Aan het strand kun je tegen betaling gebruikmaken van ligbedden en parasols.
Tegen betaling biedt het hotel nog diverse andere faciliteiten. Zo is er een internethoek, een doktersservice, een kapper, een wasservice en diverse winkeltjes (alle tegen betaling). In een aantal openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is 6 dagen per week een miniclub (4-12 jaar), in de maanden juli en augustus teenageclub (13-17 jaar), een minidisco en een speeltuintje.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) zijn ruim en comfortabel ingericht en beschikken over airconditioning (15-06 t/m 15-09), satelliettelevisie, gratis wifi, koelkastje, kluisje (gratis), telefoon en koffie-/theezetfaciliteiten. De badkamer beschikt over een bad/douche, toilet en föhn.

Boek je een familie juniorsuite (min. 2 pers. en max. 3 volw. + 1 kind)? Dan ga je voor een kamer, bestaande uit een ruime woon-/slaapkamer met twee aparte bedden en een slaapbank voor 1 persoon. De kamer beschikt verder over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers.

Ook zijn er familie maisonnettes (2-4 personen). Dit kamertype beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers, maar beschikken over een tweepersoonsbed of twee losse bedden op de begane grond en op de eerste verdieping twee losse bedden. De hele ruimte is één open ruimte met een trap naar een zolderverdieping.

Verder kun je kiezen voor een familiekamer comfort (2-4 personen). Dit kamertype beschikt ook over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, maar bestaat uit 2 slaapkamers. In een slaapkamer staan 2 éénpersoonsbedden en in de andere slaapkamer staat een tweepersoonsbed en bedbank of 3 eenpersoonsbedden.

Je kunt ook kiezen voor een executive suite (71m2, min. 2 pers. en max. 3 volw. + 1 kind), deze zijn ruimer dan de standaardkamer en bestaan uit een woon-/slaapkamer en een aparte slaapkamer. Verder beschikt de executive suite over een kitchenette.

Voor grotere gezinnen zijn er familiekamers met 3 slaapkamers (zo gehete family three bedroom, 5-6 personen), deze zijn gelijk aan de familiekamer comfort, echter met 1 extra slaapkamer.

De voordeelkamers (2 personen) zijn voordeliger in prijs, maar kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamer.

Sport & Ontspanning: Kipriotis Village

Ben je al lekker fit geworden van het baantjes zwemmen in het Olympische zwembad? Kipriotis Village heeft op sportief- en ontspanningsgebied nog veel meer te bieden. Zo is er jeu de boules, tafeltennis, tennis, beachvolleybal, aerobics, basketbal en een duikcentrum (diverse tegen betaling of met borg). Daarnaast kun je gratis gebruikmaken van de fitnessruimte. Toch liever lekker ontspannen? Kom dan tot rust in het Spa & Wellness Center, waar je tegen betaling geniet van de sauna en diverse massages en schoonheidsbehandelingen. Er is ook een binnenbad (min. leeftijd: 16 jaar, tegen betaling). Het animatieteam verzorgt 6 dagen per week overdag en ’s avonds diverse activiteiten voor volwassenen en kinderen.

Verzorging Zomer 2019: Kipriotis Village

Je verblijft in Kipriotis Village op basis van All Inclusive: vroeg ontbijt (06.30-07.30), ontbijt (07.30-11.00), laat ontbijt (11.00-12.00), lunch (12.30-15.00) en diner (18.30-21.00 of 19.00-21.30). Diverse snacks (11.30-18.00), koffie/thee en koekjes (17.00-18.00), ijs (12.00-18.00) en een middernachtsnack (23.00-00.00). Alle door het hotel geselecteerde alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn tussen 10.00 en 00.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: drankjes in flessen, speciale cocktails, speciale koffies, import drankjes en verse vruchtensappen.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Koelkast
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Keuken of kitchenette
  • Koffie- en/of theefaciliteiten
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Kipriotis Village

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.2 Zeer goed

Gebaseerd op:
80 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.5
  • Ligging 8.4
  • Service 8.2
  • Prijs/kwaliteit 8.2
  • Eten 8.1
  • Kamers 7.5
  • Kindvriendelijk 8.8
  • Wifi kwaliteit 6.4
`
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Udenhout, Nederland
8.0
Over Kos-Stad:

Wij waren met onze kleinkinderen en zijn niet buiten het resort geweest.

Over Kipriotis Village:

Kipritotis is een primaresort maar het strand is minder.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 7
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit -
Breda, Nederland
10.0
Over Kos-Stad:

Heerlijk om een weekje te relaxen. In oktober is de temperatuur nog uitstekend. Maar 3 uurtjes vliegen en Kos is een gezellig en vriendelijk eiland, waar je heerlijk op de fiets of met de auto excursies kan maken.

Over Kipriotis Village:

Zeer schone kamers en accommodatie. Goed personeel. Mooi zwembad. Voldoende restaurants en bars.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Huissen, Nederland
9.3
Over Kos-Stad:

Kos stad is erg leuk!! Ook de huurjeepjes en op eigen houtje het eiland verkennen is erg leuk

Over Kipriotis Village:

Leuk hotel alleen de muziek in de avond niet echt voor de midden vijftigers die nu toch volop aanwezig waren Leuk strand en ruime kamers

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Zoetermeer, Nederland
8.5
Over Kos-Stad:

Kos een leuk plaatsje om door heen te wandelen, te shoppen en een terrasje te pakken en te genieten van de lokale gerechten. Het is slechts een korte wandeling naar de haven waar het de hele dag door een komen en gaan van schepen, shuttle boten naar Turkije, en plezierjachten en boten die erg veel lijken op de oude VOC schepen, die met vele toeristen langs de diverse eilanden varen. Zeker een must om te doen. Wij zijn regelmatig met openbaar vervoer naar de diverse plaatsjes en dorpen gereden voor slechts een paar euro. Mede dankzij het voortreffelijke eten en mogelijkheden op en bij onze accommodatie is onze vakantie te snel voorbij gegaan.

Over Kipriotis Village:

Kipriotes Village, een vier sterren resort waar ik zeker nog eens naar toe zal gaan. Op een paar heel kleine puntjes na zou ik bijna 100% tevreden zijn geweest. Die kleine puntjes hebben vooral te maken met de aangeboden kamer. De vermelde wifi op de kamer hebben wij niet kunnen ontdekken, en mocht je al verbinding hebben dan is het zo traag dat de lol er al gauw vanaf is. De tv op de kamer waar je af en toe eens het nieuws zou kunnen bekijken hebben wij niet aan de praat gekregen en gaf alleen maar een berg storing en ruis. Het resort is een genoegen om te verblijven, uitstekende buffetten, een zeer ruime ontbijtkeuze en zeer smakelijke dinerbuffetten, waarbij je ook nog de mogelijkheid hebt om naar een of twee specialiteiten restaurants te gaan maken het verblijf zeer aangenaam (de restaurants wel even een dag van te voren reserveren) De grote zwembaden, de sauna, sportmogelijkheden en alle verdere voorzieningen maken het verblijf tot een waar genoegen. Graag tot een volgend jaar.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2
Heerlen, Nederland
8.0
Over Kos-Stad:

Te massaal voor oudere gasten. Maar prachtige wandel omgeving, Tevens prachtige ligging.

Over Kipriotis Village:

Accommodatie; geweldig, modern van opzet, genoeg animatie en heerlijke buffetten!

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 9
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Nieuw- En Sint Joosl, Nederland
7.8
Over Kos-Stad:

Mooi eiland, zeker de moeite waard om te bezoeken.

Over Kipriotis Village:

Mooi gelegen accommodatie, alleen jammer dat de grote glijbanen niet werkten.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 3
Eindhoven, Nederland
9.7
Over Kos-Stad:

kos is een geweldig eiland waar je lekker rond kunt fietsen en naar mooie stad kos om lekker rond te kijken

Over Kipriotis Village:

hotel is super veel te doen en aardig personeel veel zwem eet gelegen heden en heerlijke cocktails

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Breda, Nederland
4.6
Over Kos-Stad:

Kos is op zich erg mooi, Kos-stad is geweldig, grof kiezelstrans bij Kipriotis Village.

Over Kipriotis Village:

Hotel is geen 4 sterren waard. Matige housekeeping, te Engels georiënteerd, Engelsen overmatig aanwezig.

  • Algemene indruk -
  • Ligging 6
  • Service 4
  • Prijs/kwaliteit 4
  • Eten 5
  • Kamers 4
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 3
Goor, Nederland
9.3
Over Kos-Stad:

3excursies gedaan allemaal goed verlopen! Voor herhaling vatbaar!

Over Kipriotis Village:

Prima hotel goed personeel en allemaal zeer vriendelijk!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Heerlen, Nederland
9.1
Over Kos-Stad:

Kos is een mooi eiland. Dagje naar zia geweest kefalos en natuurlijk kos stad, allen een bezoek waar zo mooi. De stranden op kos zijn ook mooi, wel aan te raden waterschoenen aan te schaffen veel kiezelstranden.... Maar daar door niet minder mooi

Over Kipriotis Village:

De accommodatie is ideaal voor gezin met kinderen genoeg te doen en te beleven, recht aan het strand en dat is ook wel lekker. Zal het in ieder geval iedereen aan raden. Personeel is ook aardig daar, kamers worden netjes elke dag schoongemaak niks te klagen gehad

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8

Griekenland - Kos - Kos-Stad

Kipriotis Village

Vluchtinformatie Kos

Er wordt meerdere keren per week en vanaf verschillende luchthavens gevlogen naar deze bestemming. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Kos bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Kos naar:

Kardamena: ca. 20 minuten
Kos-Stad: ca. 30 minuten
Tigaki: ca. 30 minuten
Marmari: ca. 35 minuten
Mastichari: ca. 35 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info