Gofun: de beste partyvakanties voor jongeren!

Gofun: de beste partyvakanties voor jongeren!

Feesten met je voeten in het zand

GOfun is het jongerenmerk van Corendon. Al tien jaar lang specialiseert GOfun zich in partyvakanties voor jongeren. De drie zomerhits voor 2017: de zonnige Spaanse Costa Brava, het Bulgaarse Sunny Beach en de klassieker onder de feestbestemmingen, Chersonissos op Kreta. GOfun biedt spectaculaire Under the Sun outdoor feesten met populaire dj’s. Check ook de Under the Sun pagina op Facebook.

Jongeren hebben vandaag de dag hoge verwachtingen van een partyvakantie. Dat is meer dan alleen een drankje in de kroeg. Jongeren willen echt feesten. Daarom heeft GOfun jongerenreizen de Under the Sun events ontwikkeld, waarbij samen met partners op de verschillende bestemmingen de beste feesten opgezet worden.

Trend: outdoor

De trend in vakantieparty’s is outdoor. De zon schijnt, dus niets leuker dan buiten dansen met je voeten in het zand of tussendoor even opfrissen met een duik in zee of in het zwembad. Denk aan schuimfeesten met CO2 kanonnen en bekende dj’s. GOfun organiseert poolparty’s voor 300 mensen, maar ook buitenfestivals voor 1.000 tot 1.500 jongeren. Elke GOfun reis is een feestvakantie. Je kunt natuurlijk ook lekker luieren, je bestemming bekijken en shoppen, maar wie zin heeft, kan eigenlijk de hele week feesten. Er zijn een paar overdagfeestjes, elke avond is er wel ergens een danceparty en minimaal eens per week wordt er een groot outdoor event georganiseerd.

#welovesummer!

Top 3 partybestemmingen

  • Costa Brava - Spanje
  • Sunny Beach - Bulgarije
  • Chersonissos - Kreta

GOfun verzorgde in 2016 vakanties voor 15.000 jongeren. Het concept van het jongerenmerk bestaat uit: een zonnige strandlocatie, een leuk hotel, lekker feesten én een scherpe prijs. Er worden zowel vlieg- als busreizen aangeboden. De bestemmingen die Gofun aanbiedt zijn onder andere Albufeira, Lloret de Mar, Blanes, Mallorca, Chersonissos, Kos, Sunny Beach en de nieuwe hotspot Zakynthos.