Gevonden Voorwerpen

Gevonden Voorwerpen

Verloren en vergeten voorwerpen:
Corendon is niet verantwoordelijk voor het opsporen van verloren of vergeten voorwerpen. In het geval u iets heeft achtergelaten op de bestemming willen wij, voor zover mogelijk en redelijkerwijs verwacht mag worden, wel helpen bij het zoeken en eventueel terugbezorgen van het verloren of vergeten voorwerp.

Het melden van een verloren of vergeten voorwerp kunt u alleen doen via emailadres: lostandfound@corendon.nl Zet in de mail een duidelijke omschrijving van het voorwerp, geef aan waar u deze precies bent vergeten en vermeld uw boekingsnummer.

Alle verloren en vergeten voorwerpen worden vanaf onze lokale agentschappen, via een postbedrijf, naar Nederland gestuurd. De kosten van het toezenden van vergeten spullen zijn voor eigen rekening. Ons agentschap op locatie zal u een e-mail sturen met informatie over de kosten van verzending en een rekeningnummer waar u de verzendkosten op over kunt maken. Na ontvangst van de betaling van de verzendkosten zal de verzending plaatsvinden. Houd rekening met een afhandeltermijn van enkele weken.

Corendon is nimmer aansprakelijk te stellen voor het verlies van verloren en vergeten voorwerpen. Wij geven geen enkele garantie dat uw voorwerpen, ook indien reeds gemeld is dat deze op de bestemming gevonden zijn, ook daadwerkelijk bij u afgeleverd zullen worden.