Gevonden Voorwerpen

Gevonden Voorwerpen

Verloren en vergeten voorwerpen
Corendon is niet verantwoordelijk voor het opsporen van verloren of vergeten voorwerpen. In het geval u iets heeft achtergelaten op de bestemming willen wij, voor zover mogelijk en redelijkerwijs verwacht mag worden, wel helpen bij het zoeken en eventueel terugbezorgen van het verloren of vergeten voorwerp.

Het melden van een verloren of vergeten voorwerp kunt u alleen doen via emailadres: lostandfound@corendon.nl. Zet in de mail een duidelijke omschrijving van het voorwerp, geef aan waar u dit precies bent vergeten en vermeld uw reserveringsnummer.

Omdat het opsporen van vergeten of verloren goederen een tijdrovende zaak is, zien wij ons genoodzaakt hiervoor een bijdrage in de kosten te vragen. Per navraag brengen wij €30,- in rekening. Dit bedrag kunt u overmaken op ons rekeningnummer onder vermelding van lost&found en uw reserveringsnummer. Na ontvangst van het geld proberen wij de verloren of vergeten voorwerpen voor u terug te vinden door onder andere navraag te doen bij onze partners. Wij kunnen echter niet garanderen dat uw spullen ook daadwerkelijk gevonden worden. Hier zijn dan ook geen rechten aan te ontlenen. Het kan overigens voorkomen dat spullen die in eerste instantie niet gevonden worden, na verloop van tijd alsnog boven water komen.

De kosten van het toezenden van vergeten spullen zijn voor eigen rekening. Ons agentschap op locatie stuurt u een e-mail met informatie over de kosten van verzending en een rekeningnummer waar u deze op over kunt maken. Na ontvangst van de betaling van de verzendkosten vindt de verzending plaats. Houd rekening met een afhandeltermijn van enkele weken.

Let op: helaas kunnen niet alle agentschappen op locatie gevonden spullen versturen naar Nederland. In dat geval bent u zelf verantwoordelijk voor het versturen, bijvoorbeeld door middel van een koerier. Corendon is nimmer aansprakelijk te stellen voor het verlies van verloren en vergeten voorwerpen. Wij geven geen enkele garantie dat uw voorwerpen, ook indien reeds gemeld is dat deze op de bestemming gevonden zijn, ook daadwerkelijk bij u afgeleverd worden.

Achtergebleven buggy’s en rolstoelen worden maximaal 3 maanden bewaard. Na deze tijd schenken wij de buggy’s en rolstoelen aan een goed doel.