Eilandhoppen

Eilandhoppen

Eilandhoppen

Eilandhoppen: reis van eiland naar eiland

Veel vakantiegangers hoeven niet zo nodig hun hele vakantie op dezelfde locatie door te brengen. Zij willen liever het land of de plek van bestemming ontdekken en zo veel mogelijk zien. Zij willen cultuur snuiven en in aanraking komen met het dagelijks leven in het vakantieland van hun keuze.

Wanneer u kiest voor een vakantie in de vorm van Eilandhoppen, leert u uw favoriete eiland pas echt goed kennen. U ontdekt namelijk zelf unieke plekken met bijzondere flora en fauna en authentieke, historische plaatsen. Dit soort reizen is uitstekend geschikt voor de wat avontuurlijkere vakantieganger die er wel vanuit gaat dat alles perfect is geregeld.

Kreta & Santorini

Voor de echte Griekenland-liefhebber die niet een hele week op hetzelfde eiland wil verblijven, maar optimaal wil profiteren van de vakantie, hebben we de eilandhopvakanties. Eilandhoppen is perfect als u in relatief korte tijd veel wilt zien. U 'springt' als het ware van eiland naar eiland. De 8-daagse eilandhopreizen zijn compleet verzorgd met retourvlucht, accommodatie, autohuur en overtochten per boot. In een eilandhopreis kunt u de mooiste Griekse eilanden ontdekken, bijvoorbeeld Kreta en Santorini.

  • Eilandhoppen Kreta & Santorini **

    Eilandhoppen Kreta & Santorini **

    Griekenland bestaat uit vele bewoonde en onbewoonde eilanden met allen een uniek karakter en historisch verleden. Tijdens deze bijzondere reis maakt u op een ontspannen manier kennis met de twee populairste eilanden van Griekenland: Kreta en Santorini. U verblijft gedurende 8 dagen op Santorini op basis van logies & ontbijt en op Kreta op basis van logies.

    8 dagen, vanaf  €,-Boek nu!