Wis alle keuzes
Reisgezelschap
Kamer 1: 2 personen
Wijzig Reisgezelschap
Vul uw reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen.
Bestemming
Marokko
andere keuze
Accommodatie
Koninklijke Steden 3*
Koninklijke Steden 4*
Reisperiode
andere opties
Prijsklasse
tot € 300
tot € 400
tot € 500
tot € 700
Aantal sterren
3- sterren
4- sterren
Vakantie Marokko

Vakantie Marokko

Vakantie Marokko - Een magische belevenis!

Vakantieland Marokko is een land vol charme en emotie, het is een land dat u moet kunnen voelen, ruiken en proeven. Een feestmaal met iedereen samen rond een tajine of tot rust komen met een hete maar verfrissende muntthee. In Marokko krioelt het van de schatten die verborgen liggen achter de omwallingen van steden en dorpen. Een vakantie naar Marokko is betoverend, een koninkrijk met een uniek parfum dat gastvrijheid wordt genoemd.

Een Goedkope vakantie naar Marokko

Marokko is een land in het noorden van Afrika, aan de kust van de Middellandse Zee, de Straat van Gibraltar en de Atlantische Oceaan. Eten is in Marokko nog echt iets sociaals en maakt dus een belangrijk deel uit van de Marokkaanse cultuur. De Marokkaanse keuken is dan ook een internationaal gewaardeerde keuken met een lange traditie. Marokko is een veilig land waar u zich als reiziger vooral welkom en u niet bedreigd zult voelen. U wordt als toerist wegens uw andere cultuur, mentaliteit en uiterlijk gerespecteerd. Kortom, tijdens uw goedkope vakantie naar Marokko bent u verzekerd van een prachtige cultuur en een zeer hartelijke bevolking.

Ontspanning

Om optimaal te ontspannen kunt u een bezoekje brengen aan een van de vele Marokkaanse badhuizen. Geniet van de warmte uit de thermale baden en laat u daarna verwennen door een heerlijke massage. ’s Avonds kunt u kennis maken met de eeuwenoude Marokkaanse keuken om daarna te relaxen in een van de prachtige all inclusive hotels die Corendon u biedt. Heeft Marokko je nieuwsgierig gemaakt? Boek dan snel een van onze goedverzorgde en goedkope vakanties naar Marokko!

Marokko vakantie landinformatie

Reisdocumenten

Bij een verblijf van maximaal 3 maanden heeft u geen visum nodig. Nederlandse en Belgische reizigers dienen gedurende het gehele verblijf in het bezit te zijn van een paspoort dat na thuiskomst nog geldig is. Het is niet mogelijk om te reizen met een identiteitskaart. Reizigers met een andere nationaliteit dienen de Marokkaanse ambassade te informeren aan welke criteria zij moeten voldoen (Ambassade: 070-3469617).

Klimaat

Marokko kent een Mediterraans klimaat met zachte winters (op grote hoogte kan het wel sneeuwen in het Atlasgebergte) en hete zomers. In de winter kunnen de temperatuurverschillen tussen dag en nacht groot zijn.

Taal

Marokko kent twee officiële talen, namelijk Arabisch en Berbers. Het standaard Arabisch wordt op de scholen onderwezen en in vrijwel alle schriftelijke en officiële communicatie gebruikt. De taal die het meest wordt gesproken in Marokko is het Marokkaans-Arabisch. Door de Spaans-Franse bezetting in het verleden spreken de meeste Marokkanen ook deze twee talen. Het Frans is vandaag de dag nog steeds een belangrijke onderdeel van het openbare leven in Marokko. Een aantal Marokkaanse televisie- en radioprogramma’s worden ook in het Frans uitgezonden. In het noorden van het land, het voormalige Spaans-Marokko, wordt veelal Spaans als tweede taal gebruikt.

Hotels en Appartementen in Marokko

Corendon biedt u een groot aanbod aan appartementen en hotels voor uw vakantie in Marokko. Onze reizen naar Marokko variëren van complete rondreizen tot aan de beste all inclusive hotels aan de kust. Alle accommodaties worden met grote zorg gekozen om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Bij de selectie van de accommodaties wordt aandachtig gekeken naar onder andere de ligging ten opzichte van restaurants, stranden en eventuele stadscentra.

lees meer

Sorteren op:

Vakantie Marokko

7.9Gem cijfer, 557 beoordelingen
va. 299Goedkoopste prijs, 2 aanbiedingen
Marokko / Rondreizen Marokko
Koninklijke Steden 3*
Volgens beschrijving - Rondreis
  • 03:45
  • nov 21°C
Koninklijke Steden 3*
  • Unieke 8-daagse rondreis
  • Bezoek aan de koningssteden
  • Verblijf op basis van logies en ontbijt
7.7
Goed230 beoordelingen
14 november 2014
8 dagen
vanaf Amsterdam
va. 299
meer info
Koninklijke Steden 3*
Bewaar
Verwijder
Marokko / Rondreizen Marokko
Koninklijke Steden 4*
Volgens beschrijving - Rondreis
  • 03:45
  • nov 21°C
Koninklijke Steden 4*
  • Unieke 8-daagse rondreis
  • Koningssteden Marrakech, Rabat, Meknez en Fez
  • Logies en ontbijt inbegrepen
7.4
Voldoende/goed50 beoordelingen
21 november 2014
8 dagen
vanaf Amsterdam
va. 379
meer info
Koninklijke Steden 4*
Recente boeking: 13 uur geleden vanuit Leiderdorp, Nederland
Bewaar
Verwijder