Centraal Marokko

Marokko - Centraal Marokko

Sorteren op:

Vakantie Centraal Marokko, Marokko

7,5Gem cijfer, 391 beoordelingen
va. 399Goedkoopste prijs, 2 aanbiedingen
Marokko / Centraal Marokko / Marrakech / Rondreizen Marokko
Koninklijke Steden 3*
Logies en ontbijt - Diversen
 • 04:00
 • 00:20
 • nov 21°C
Koninklijke Steden 3*
 • Unieke 8-daagse rondreis
 • Bezoek aan de koningssteden
 • Verblijf op basis van Logies & Ontbijt
7.7
Goed30 beoordelingen
18 nov 2019 (ma) 8 dagen (7 nachten) vanaf Amsterdam
va. 399
Koninklijke Steden 3*
"geweldig tijd gehad met alle collegas " (9.3)
"prachtige rondreis" (9.3)
Vergelijk
 
Marokko / Centraal Marokko / Marrakech / Rondreizen Marokko
Koninklijke Steden 4*
Logies en ontbijt - Diversen
 • aanrader
 • 04:00
 • 00:20
 • nov 21°C
Koninklijke Steden 4*
 • Unieke 8-daagse rondreis
 • Bezoek aan de koningssteden
 • Verblijf op basis van logies en ontbijt
7.1
Voldoende/goed40 beoordelingen
18 nov 2019 (ma) 8 dagen (7 nachten) vanaf Amsterdam
va. 499
Koninklijke Steden 4*
"Top reis!" (9.7) Suzanne Beljaars
"Goed" (8.8) Johan Reek
Vergelijk
 
Bekijk onze 2 andere Marokko aanbiedingen

Totale score

7,5 Goed

Gebaseerd op:
391 beoordelingen

Zaandam, Nederland

Het land Marokko is ontzettend mooi en veelzijdig. Onze gids Said was geweldig, de excursies in het pakket van 99 euro heel goed. Het hotel in Marrakech was mooi en goed. Het hotel in Casablanca was slecht. Het hotel in Fes was redelijk. Ik vraag mij af of de twee laatste hotels Sofia en Prince de Paris daadwerkelijk 4 sterren waren. Het eten was op zich goed alleen wel erg ééntonig. Na 4 dagen tajine met kip twee maal per dag heb je wel trek in iets anders. De excursie naar de Marokkaanse avond was een aanfluiting. Slecht en te weinig eten, ongeïnteresseerd personeel dat wel een fooi verwachtte/ eiste en een show die geen show was. Schrappen die avond! De locatie was wel geweldig!

Dalfsen, Nederland

prima plek om te overnachten. eenvoudig naar centrum te lopen of per taxi/bus. Rustige hotel met mooi dakterras. ook in de nabijheid van hotel voldoende eetgelegenheden. De 3 excursie waren prima verzorgd met een goede gids. We hadden het leuker gevonden de lunches in meer echte marrokaanse restaurantjes te gebruiken. leuk om in klein gezelschap 11 man de excursies te maken.

Dordrecht, Nederland

Voor de eerste keer Marokko is me niet tegengevallen. We hebben mooie dingen gezien in de Koningssteden en de facultatieve excursies waren de moeite waard, al is er één verregend, maar dat heeft Corendon niet in de hand. Een geluk dat het in Nederland uitermate slecht weer was.

Waarland, Nederland

Fantastische bezienswaardigheden gezien. De Medina in de steden waren heel bijzonder om door heen te lopen. Leuke excursies gehad.

Houtigehage, Nederland

De reis was leuk niet spectaculair. Het bezoek aan Casablanca is zeer mager het plein het strand en die moskee met entree. De natuur was bijzonder mooi . De bus had gladde achterbanden en de verlichting in de bus deed het niet. Voor 4 sterren had e.e.a. wel wat beter gemogen. Ook jammer dat jullie agente Fatima geen Nederlands spreekt wel slecht Engels en bijna onzichtbaar was. De gids sprak goed Nederlands . Als bonus bleek op Schiphol een groot gat in onze in Marokko gekochte reistas te zitten en was hij drijfnat . Er bleek gelukkig niets te missen echter thuis aangekomen bleken er een aantal zaken die in de tas zaten kapot te zijn . Deze zaken zullen wij bij u claimen.

Veenendaal, Nederland

Marrakech was leuk, trip naar Kik-plateau aan te bevelen. Corendon biedt veel excursies aan: die zijn echt veel te duur naar verhouding van de prijzen in Marokko. Daar zitten ook bezoeken (demonstraties) aan locale adresjes bij die bedoeld zijn om superduur te kunnen verkopen aan toeristen, waar je dus ook moet afdingen blijkbaar, of het later elders goedkoper kunt kopen. Marrakech is veilig, je kunt er heel prettig rondlopen. Leuke stad, vriendelijke mensen. Proberen goed te verdienen aan toeristen (vragen standaard veel te veel)

Burgum, Nederland

marrakesh mooie stad genoeg te zien en te beleven,prima aanbod van excursies om nog meer van het land te zien en te beleven.

Den Helder, Nederland

Het reizen in de Sahara en door het Atlasgebergte waren voor ons de hoogtepunten van deze "Gouden Duinen" reis. De excursie in Marrakech leid je in een andere wereld. Al met al was het een schitterende en goed verzorgde reis.

Nijmegen, Nederland

Marrakech is een prachtige stad, er is veel te doen en het aanbod aan excursies is bijna overweldigend.

Nieuw Amsterdam, Nederland

MARRAKECH IS EEN LEVENDIGE STAD DIE DE MOEITE WAARD IS OM GEZIEN TE HEBBEN MET OVERWEGEND VRIENDELIJKE MENSEN EN BOVENDIEN ZEER BETAALBAAR>

Castricum, Nederland

Bestemming was goed, veel gedaan.....centrum was makkelijk te bereiken vanuit de bestemming

Poortugaal, Nederland

De Gouden Duinen reis begon teleurstellend door het verplaatsen van de oorspronkelijke ochtend vlucht naar een avond vlucht wat ons de eerste dag afnam waardoor wij niet konden beginnen met een marokkaanse hammam op de eerste dag en de teleurstellende organisatie op de luchthaven en in het hotel. Tevens stelde dit wederom teleur aan het einde van de vakantie toen de vlucht wederom verplaatst was van een avond naar een middag vlucht, ik vind dit een rare gang van zaken. Dit is voor mij de reden dat ik niet nog een keer met correndon op vakantie zal gaan. Ik ben wel erg te spreken over de gouden duinen rondreis, dit was een zeer goede prijs kwaliteits verhouding en ik heb erg genoten van deze reis, echter als ik de plus en min punten tegen elkaar opweeg zou ik dit niet nog een keer met corendon doen. Ik geef deze bestemming een voldoende, maar het is geen knaller, hier en daar kunnen wel wat verbeteringen gedaan worden in de organisatie en informatie verschaffing omtrent de rondreis.

Naar boven