Visum kopen

Visum kopen

Terug naar Extra producten & services Visum kopen

Visum Turkije

Voor Turkije heeft u een visum nodig dat u voor vertrek kunt aanschaffen. Wij bieden u de mogelijkheid om het visum makkelijk en veilig aan te schaffen via Visa4Turkey, een betrouwbare partner in Nederland. De website is in het Nederlands en biedt u verschillende betalingsmogelijkheden waaronder iDEAL. De kosten bedragen €25,95 per visum.

Koop visum Turkije

U kunt het visum ook rechtstreeks aanvragen bij de Nederlandstalige website van het Turkse Ministerie van Toerisme. De kosten bedragen €25,95 per visum en u dient het bedrag met creditcard te betalen.

  • Het visum wordt per e-mail naar u toegezonden;
  • U dient het visum uit te printen en mee te nemen naar Turkije;
  • Let op: Wijzigingen zijn achteraf niet mogelijk, dus zorg ervoor dat de naam en overige gegevens overeenkomen met het paspoort.
Meer informatie over een visum voor Turkije

Visum Egypte

Voor reizen naar Egypte heeft u een visum nodig dat u bij aankomst in Egypte kunt aanschaffen. Het visum is in de aankomsthal ter plaatse bij de Corendonbalie te verkrijgen voor €27,50 p.p. Dit bedrag kunt u alleen in euro’s afrekenen en is inclusief de servicekosten.

Indien u ervoor kiest om zelf ter plaatse het visum te regelen is dat ook mogelijk. Tijdens de transfer zal de agent de handelingskosten alsnog in rekening brengen.

Visum Sri Lanka

Voor vakanties naar Sri Lanka is het verplicht om een visum aan te schaffen. Deze dient u zelf minimaal tien dagen vóór vertrek aan te vragen. Corendon biedt u de mogelijkheid om uw visum eenvoudig, snel en veilig online aan te schaffen via Visa4Srilanka, een betrouwbare partner in Nederland. Deze website is in het Nederlands en biedt u verschillende betalingsmogelijkheden waaronder iDEAL. De kosten van dit visum bedragen € 49,95.

Het toeristenvisum is 90 dagen geldig vanaf de uitgiftedatum. U mag 30 dagen in Sri Lanka verblijven binnen deze periode. U ontvangt, na betaling, binnen twee werkdagen het visum.

Het visum is ook ter plaatse te verkrijgen. U betaalt ca. USD 40. Houd wel rekening met lange wachtrijen.

Koop visum Sri Lanka

 
Verzekeringen en Visa   Parkeren   Vlucht   Bestemming
Voor vertrek Luchthaven Uw vlucht Op de bestemming