Visum kopen

Visum kopen

Terug naar Extra producten & services Visum kopen

Corendon gaat bij het geven van de visuminformatie uit van de Nederlandse of Belgische nationaliteit. Heeft u een niet-Nederlandse of meervoudige nationaliteit, dan raden wij u aan contact op te nemen over de vereiste reisdocumenten met uw ambassade of die van het te bezoeken land. Ook moet u tijdig voor vertrek nagaan of de eerder verkregen informatie intussen niet is gewijzigd.

Klik hier voor alle informatie over legitimatie, visa en formaliteiten op het gebied van gezondheid.

Visum Turkije

Voor Turkije heeft u een visum nodig dat u voor vertrek kunt aanschaffen. Wij bieden u de mogelijkheid om het visum makkelijk en veilig aan te schaffen via Visa4Turkey, een betrouwbare partner in Nederland. De website is in het Nederlands en biedt u verschillende betalingsmogelijkheden waaronder iDEAL. De kosten bedragen €25,95 per visum. Heeft u vragen over het visum, bijvoorbeeld de leveringsdatum, neem dan contact op met Visa 4 Turkey.

Koop visum Turkije

U kunt het visum ook rechtstreeks aanvragen bij de Nederlandstalige website van het Turkse Ministerie van Buitenlandse Zaken. De kosten bedragen $ 20 (ca. € 17) per visum en u dient het bedrag met iDEAL, Visa of Mastercard te betalen.

  • Het visum wordt per e-mail naar u toegezonden;
  • U dient het visum uit te printen en mee te nemen naar Turkije;
  • Let op: Wijzigingen zijn achteraf niet mogelijk, dus zorg ervoor dat de naam en overige gegevens overeenkomen met het paspoort.
Meer informatie over een visum voor Turkije

Visum Egypte

Voor reizen naar Egypte heeft u een visum nodig dat u bij aankomst in Egypte kunt aanschaffen. Het visum is bij de Corendonbalie in de aankomsthal te verkrijgen voor € 27,50 p.p. Dit bedrag is inclusief de servicekosten voor het van tevoren regelen door onze lokale agent en dient in euro's betaald te worden.

Indien u ervoor kiest om zelf ter plaatse het visum te regelen, is dat ook mogelijk. Tijdens de transfer zal de agent de lokale heffingen alsnog in rekening brengen.

Indien u niet over een paspoort van een EU-lidstaat beschikt, raden wij u aan contact op te nemen met de Egyptische ambassade om te controleren of u met uw paspoort gebruik kunt maken van het standaard toeristenvisum dat u op de luchthaven kunt aanschaffen.

Visum Sri Lanka

Voor vakanties naar Sri Lanka is het verplicht om een visum aan te schaffen. Deze dient u zelf minimaal tien dagen vóór vertrek aan te vragen. Corendon biedt u de mogelijkheid om uw visum eenvoudig, snel en veilig online aan te schaffen via Visa4Srilanka, een betrouwbare partner in Nederland. Deze website is in het Nederlands en biedt u verschillende betalingsmogelijkheden waaronder iDEAL. De kosten van dit visum bedragen € 49,95.

Het toeristenvisum is 90 dagen geldig vanaf de uitgiftedatum. U mag 30 dagen in Sri Lanka verblijven binnen deze periode. U ontvangt, na betaling, binnen twee werkdagen het visum.

Het visum is ook ter plaatse te verkrijgen. U betaalt ca. $ 40 (ca. € 35). Houd wel rekening met lange wachtrijen.

Koop visum Sri Lanka

 
Verzekeringen en Visa   Parkeren   Vlucht   Bestemming
Voor vertrek Luchthaven Uw vlucht Op de bestemming