Visum kopen

Visum kopen

Terug naar Extra producten & services
Visum kopen

Corendon gaat bij het geven van de visuminformatie uit van de Nederlandse of Belgische nationaliteit. Heeft u een niet-Nederlandse of meervoudige nationaliteit, dan raden wij u aan contact op te nemen over de vereiste reisdocumenten met uw ambassade of die van het te bezoeken land. Ook moet u tijdig voor vertrek nagaan of de eerder verkregen informatie intussen niet is gewijzigd.

Klik hier voor alle informatie over legitimatie, visa en formaliteiten op het gebied van gezondheid.

Visum Turkije

Gaat u op vakantie naar Turkije dan dient u voor de Nederlandse en Belgische nationaliteit in het bezit te zijn van een geldig visum. Dit visum kunt u voor vertrek aanschaffen. Corendon werkt voor de visumbemiddeling samen met Visa4Turkey, onderdeel van Visa4all, een betrouwbare partner in Nederland en België. De website van Visa4Turkey is in het Nederlands en biedt verschillende betalingsmogelijkheden aan, waaronder IDEAL.

De kosten voor het visum bedragen €40,95 per visum. Heeft u vragen omtrent het aanvragen van een visum of over een afgegeven visum? Visa4Turkey is elke dag bereikbaar en heeft zeer gunstige openingstijden.

Koop visum Turkije

Voordelen van een visum via Visa4Turkey:

  • Visa4Turkey is een wereldwijd betrouwbare partner, geen onverwachte kosten en de prijzen zijn inclusief.
  • Het visum wordt per e-mail naar u toegezonden.
  • Goede bereikbaarheid; 7 dagen per week telefonisch en per e-mail bereikbaar.
  • Persoonsgegevens worden beschermd met de beste online & offline technieken.

Heeft u een niet- Nederlandse, Belgische of meervoudige nationaliteit, dan raden wij u aan contact op te nemen over de vereiste reisdocumenten met de ambassade van het te bezoeken land.

Meer informatie over een visum voor Turkije

Visum Egypte

Voor reizen naar Egypte heeft u een visum nodig dat u bij aankomst in Egypte kunt aanschaffen. Het visum is bij de Corendonbalie in de aankomsthal te verkrijgen voor € 27,50 p.p. Dit bedrag is inclusief de servicekosten voor het van tevoren regelen door onze lokale agent en dient in euro's betaald te worden.

Indien u ervoor kiest om zelf ter plaatse het visum te regelen, is dat ook mogelijk. Tijdens de transfer zal de agent de lokale heffingen alsnog in rekening brengen.

Indien u niet over een paspoort van een EU-lidstaat beschikt, raden wij u aan contact op te nemen met de Egyptische ambassade om te controleren of u met uw paspoort gebruik kunt maken van het standaard toeristenvisum dat u op de luchthaven kunt aanschaffen.