Turkije/ Turkse Riviera/ Side/ Titreyengol
Linda Hotel
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 01:10
  • mrt , 18°C
  • 5-sterrenhotel!
  • Schitterend privéstrand
  • Animatie voor jong en oud
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Meer lezen
8.7
Aanrader128 beoordelingen

Linda Hotel

Het populaire hotel Linda gaat tegenwoordig verder als 5-sterren hotel...en dat is niet voor niets!

Het hotel ligt vlak bij de oever van het meertje Titreyengöl in Side en is al jaren favoriet onder Nederlandse vakantiegangers. Het schitterende privéstrand van hotel Linda bevindt zich op ongeveer 600 meter. Hotel Linda wordt door velen met name geroemd om haar goede service, het gevarieerde eten, de kindvriendelijkheid en de afwisselende animatieprogramma’s. Kortom: hotel Linda is voor jong en oud een ideale accommodatie en de vijfde ster is zeker verdiend!

Ligging: Linda Hotel nabij Side

Hotel Linda ligt op ca. 600 meter van het kiezelstrand van Titreyengöl en ca. 5 kilometer van het historische centrum van Side. Het openbaar vervoer tref je voor het complex aan.

Faciliteiten: Linda Hotel

Hotel Linda ligt in een grote verzorgde groene tuin. Het hotel beschikt over 239 kamers in een gebouw met 4 verdiepingen en 2 liften, 24-uursreceptie en fraai ingerichte lobby met diverse zitjes en een televisiekamer.
Eten kun je in het buffetrestaurant en je kunt in de zomerperiode dineren in 2 à-la-carterestaurants (vooraf reserveren). Drankjes zijn verkrijgbaar bij diverse bars, waaronder een lobby bar, beach en snackbar).
In de tuin ligt het animatiebad met 2 glijbanen (van mei t/m oktober, op vaste tijden en weersafhankelijk), een apart kinder- en het relaxbad. In de winterperiode kun je gebruikmaken van het binnenzwembad. Ligbedden en parasols gratis bij het zwembad en op het strand. Het hotel biedt een badhanddoekenservice (met borg).
Verder beschikt hotel Linda over een discotheek, diverse winkels, kapsalon en doktersservice (alle tegen betaling). In de lobby kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kleintjes is in de zomerperiode 2019 Nederlandse sprekende animatie bij de miniclub (4-12 jaar, in de winterperiode beperkt), minidisco en een speeltuintje.

Hotelkamer:

Je ruime standaardkamer (1-3 personen) is voorzien van een telefoon, satelliet televisie, minibar (tegen betaling), airconditioning (centraal), kluisje (tegen betaling), wifi (tegen betaling) en een balkon. Badkamer met douche, toilet en föhn.

De comfort kamer (2 personen) beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, echter met als extra's bij aankomst op kamer een fruitmandje en wijn, wifi en kluisje gratis en een gratis 15 minuten rugmassage en een gezichtsmasker (ter plaatse reserveren).

De familiekamer met stapelbed (zo gehete family bunkbed, 2 volw. + 2 kind.) is een standaardkamer met een stapelbed voor de kinderen. Familiekamers (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind) bestaan uit 2 ruimtes. Je kunt ook kiezen voor een familiekamer private pool (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind), deze bestaat uit 2 ruimtes en bieden direct toegang tot een gezamenlijk ondiep zwembad.

Voordeelkamers (2-3 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Tennis (gratis, avondverlichting tegen betaling), biljart (tegen betaling), volleybal, basketbal, fitness, darts, aerobics, boccia en tafeltennis. Diverse watersporten op het strand (tegen betaling). In Hotel Linda kun je heerlijk ontspannen in het Turks bad of de sauna (toegang gratis). Ook de massages en schoonheidsbehandelingen zijn beslist aan te raden (tegen betaling). Het animatieteam van Linda verzorgt 6 dagen per week een gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2019: Hotel Linda

Je verblijft in hotel Linda op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30), lunch (12.30-14.00) en diner (19.00-21.00), alle in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (16.00-16.45), diverse snacks (12.00-16.00), ijs (15.00-15.45) en nachtsnack (23.00-00.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 00.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: import drankjes, drankjes in de discotheek, (fris)drank in fles, roomservice, verse vruchtensappen en Turkse koffie.

Verzorging Winter 2018-2019: Hotel Linda

Je verblijft in hotel Linda op basis van All Inclusive: Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30, beperkt buffet), lunch (12.30-14.00) en diner (18.00-20.00), alle in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (16.00-16.45) en middernachtsoep (23.00-23.45). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, drankjes in de discotheek, drinken in fles, verse vruchtensappen en Turkse koffie.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Type
  • 4Kids
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Linda Hotel

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.7 Aanrader

Gebaseerd op:
128 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.6
  • Ligging 8.4
  • Service 9.0
  • Prijs/kwaliteit 9.0
  • Eten 8.6
  • Kamers 8.7
  • Kindvriendelijk 8.6
  • Wifi kwaliteit 7.1
`
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Capelle Aan Den Ijss, Nederland
9.3
Over Titreyengol:

Omgeving niet veel te beleven strand 10min Side met dolbus 15min.

Over Linda Hotel:

Goed verzorgd hotel schoon vriendelijk personeel Maar eerlijk is eerlijk meer **** dan*****. Kamers voor alleen heel goed.. Animatie leuk maar je moet er van houden. Zwembaden goed maar opmerkelijk veel gehoor klachten? oorzaak ???.verder aanrader.ga zeker terug .

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Renkum, Nederland
8.0
Over Titreyengol:

Accommodatie ligt op ongeveer 2 uur van het vliegveld. Daar moet je je op instellen. In omgeving wel wat winkeltjes. En op 5 km verwijderd van side. Openbaar vervoer voor de deur. .

Over Linda Hotel:

Accommodatie is prima. Echter geen nieuw 5 sterren resort maar ze doen prima hun best om daaraan te voldoen. Er zijn nieuwe voorzieningen zoals poolbar met nieuwe (schone toiletten) en game room. Eten is goed altijd wel iets wat je lekker vind. Voor het eerst geen wekker hoeven zetten om een bedje te bemachtigen en dat in het hoogseizoen. Kamers zijn schoon. Wifi is idd niet gratis maar dat weet je als je gaat boeken staat ook in de beschrijving. Borg voor de handdoeken maar die krijg je terug. Kortom prima accommodatie. Ga zo weer terug.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 6
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 8
Maastricht, Nederland
7.7
Over Titreyengol:

In Titreyengol is niet zo heel veel te beleven, maar met de bus/taxi ben je zo in Side of Manavgat

Over Linda Hotel:

Hotel Linda is ons erg goed bevallen. Eten was prima, veel keus. De kamer was goed, werd iedere dag goed gepoetst. Personeel erg vriendelijk, spreken goed Engels/Duits. Sommigen zelfs Nederlands. Voor de kinderen was er veel te doen, iedere dag animatie, en 's avonds nog miniclub.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 7
'S-Gravenhage, Nederland
9.0
Over Titreyengol:

er is in de omgeving genoeg te doen, zoals, marktjes, boottochtjes, watersporten, watervallen, helaas is er geen boulevard bij het hotel

Over Linda Hotel:

perfect voor alle leeftijdsgroepen, zelfs voor mensen met een rolstoel

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Helmond, Nederland
8.3
Over Titreyengol:

Hotel is een echte aanrader!! Veel Nederlanders ook wel wat Russen, Duitsers en Belgen( ook franstalig) voor het eerst in hoogseizoen geen wekker zetten om een bedje te bemachtigen deze waren er voldoende. Eten was prima er is altijd wel iets wat je lekker vind. Personeel doet erg hun best om het hun gasten naar het zin te maken. Wi-Fi idd bijbetalen maar dat staat ook in de beschrijving als je gaat boeken ( dus geen verrassing) . Het is geen 5 sterren zoals de mooie grote resorts maar ze doen hard hun best om hier wel aan te voldoen. Er zijn veel nieuwe gebouwen op het terrein zoals de poolbar met mooie schone toiletten en een game room. Taxi voor de deur voor 10 euro ben je in Side. Wij hebben een leuke vakantie gehad in dit gemoedelijke en kleinschalige hotel en het is zeker voor herhaling vatbaar.

Over Linda Hotel:

Super mooi en goed hotel. Vriendelijk personeel, schone kamers en genoeg eten en drinken. Heel veel winkels op loopafstand

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 5
Rhoon, Nederland
8.1
Over Titreyengol:

klein boulevardje waar alles te koop is. en een kiezelstrand maar wel met een bar van het hotel linda

Over Linda Hotel:

Hotel Linda is een fantastich hotel en animatie is gericht op de kinderen, super leuk allemaal. en het personeel oa. meneertje die de koffers naar je kamer brengt. animatie obers schoonmakers allemaal even vriendelijk. alleen bij de receptie mis ik de vriendelijkheid. het eten kan wat meer variatie hebben. eten was goed maar heel veel hetzelfde als de vorige avond. kamers waren goed en schoon. en de schoonmakers stonden altijd voor je klaar. wifi is wel slecht niet overal te ontvangen.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 7
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 3
Kudelstraat, Nederland
6.9
Over Titreyengol:

mooie omgeving net buiten side. wel echt in een buurt met alleen maar hotels maar met de dolmus of taxi ben je snel in side of manavgat.

Over Linda Hotel:

het hotel was op zich prima maar niet echt 5 sterren. eerder 4. we merkten vooral op dat er weinig afwisseling was qua eten, er tot diep in de nacht harde muziek was, en het personeel vooral Duits georiënteerd was. de andere kant was dat het wel goed schoon was en personeel echt zijn best deed om alles netjes te verzorgen.

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 8
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 4
Nijmegen, Nederland
9.7
Over Titreyengol:

Wat weinig winkels in de omgeving voor de rest schoon en mooie omgeving.

Over Linda Hotel:

Ik wil dit kort samenvatten geweldig hotel, De animatie is enig puntje waar wij kritiek op hebben het vermaak is verder prima maar het geluid is dusdanig hard dat dit gewoon pijnlijk en schadelijk is voor het gehoor.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Rosmalen, Nederland
7.7
Over Titreyengol:

Fijn strand, wel stukje wandelen er naar toe, maar ook bussen vanuit hotel.

Over Linda Hotel:

Goed hotel, eten mag voor 5 sterren wel wat uitgebreider en afwisselender.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 4
Den Haag, Nederland
10.0
Over Titreyengol:

De bestemming is ideaal. Op loopafstand van het strand,kan ook eventueel met de shuttlebus maar is niet echt nodig. Het strand is erg netjes! Het hotel heeft een eigen privestukje waar alles in tot de puntjes is verzorgd! Ruimvoldoende bedjes,en het is allemaal afgeschermd door middel van doeken die gespannen zijn dus geen gedoe met parasols. Ideaal! Strandtent is erg netjes en verzorgd en ook daar hoef je niets te betalen! Je kan alles zo pakken,alles vers en goed bereid! Erg leuk winkelstraatje op nog geen 5 min loopafstand. Taxi's stoppen pal voor de deur waarmee je naar Side kan voor een spotprijs. Mensen allemaal erg beleefd!

Over Linda Hotel:

Hotel Linda is prachtig! Alles is schoon erg netjes en de mensen zijn beleefd. Er wordt geschreven dat ze veel duits praten dat klopt ook maar ze spreken ook engels. En met handen en voeten kom je een heel eind ;). De kamers zijn ruim,wij sliepen op een standaardkamer met onze kinderen. De jongste van 1 in een campingbedje en de oudste van 5 in een 1pers bed, ruimte genoeg!! Balkon ook prima,basis zitje maar ruim genoeg!zelfs voor de opblaaskrokodil,opblaasdonut en een luchtbed. Wat is er lekker eten!alles vers bereid en vooral erg lekker! Ja als je wil kan je elke dag hetzelfde eten natuurlijk,maar je kan ook gewoon kiezen om elke dag wat anders te proberen er is genoeg! 3 zwembaden;1 animatiebad met glijbanen en waar waterspellen / aquajogging wordt gegeven. 2e zwembad is het rustige bad waar je lekker kan zwemmen zonder dat je in het goal beland van de waterpolo ;). 3e is een mini kinder zwembadje met een glijbaan voor de kleintjes. Wij komen terug! Tot volgend jaar!!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €19,-
kinderen €10,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van je hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Ter plaatse krijg je een korte uitleg waarna je plaatsneemt op de quad. Na een leuke tocht van circa 45 minuten is er een korte pauze waarna de weg vervolgd wordt. Drie kwartier later stoppen we voor een verkoelende duik. De quad safari duurt in totaal circa 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel en zwemspullen
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €32,-
kinderen €16,-

Manavgat Boottocht & Markt

Tijdens deze excursie bezoeken we de Manavgat weekmarkt, waar de lokale bevolking vooral groente en fruit koopt. Ook kunt u hier verschillende specerijen en theesoorten kopen. Maar natuurlijk ook T-Shirts, spijkerbroeken, badpakjes, etc. Verder bezoeken we een door de staat gesubsidieerde juwelier waar u de kans krijgt om te slenteren en eventueel inkopen te doen. Hierna maken we een boottocht tot aan de zee, waar de rivier uitmondt. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om een duikje te nemen. U geniet van een lunch en verfrissende drankjes.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zonnecrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks! Het badhuis speelt een belangrijke rol in het alledaagse leven van de Turken. Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Voor elke bevolkingsgroep, elke wijk, waren er openbare badhuizen (de zogenaamde 'Hamam') voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van de reinheid. Een bezoek aan een hamam is dan ook een echte Turkse ervaring waar u kunt genieten van en heerlijke scrub en schuim-/oliemassage. U kunt een duikje nemen in het zwembad of een stoombad nemen. Natuurlijk is er de mogelijkheid om extra behandelingen (exclusief) te nemen. Na afloop voelt u zich als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Boottocht

Wilt u zich ontspannen en genieten van de prachtige kustlijn en daarmee uw vakantieomgeving zien vanaf de waterzijde, dan is deze boottocht ideaal voor u! Varend over de blauw-groene golven met een uitzicht op de indrukwekkende bergen, zult u wensen dat deze dag niet zal eindigen. De boot meert aan bij een prachtige baai, waar u lekker kunt gaan zwemmen, van de boot afduiken of kunt genieten van de vele vissoorten die dichtbij de boot zullen komen! De lunch wordt aan boord geserveerd en bestaat meestal uit vis of kip.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: All Inclusive
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zwemspullen en zonnecreme
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €52,-
kinderen €26,-

Perge & Aspendos

Een van de meest interessante culturele excursies die u zeker niet moet missen, met als bijzondere bezienswaardigheid het best bewaarde Romeinse Amfitheater van de westerse wereld, 'Aspendos'. Na een bezoek aan het theater zetten we de tocht voort langs de kust naar de indrukwekkende antieke Romeinse handelstad Pamphilia oftewel Perge. U zult versteld staan van de hoeveelheid overblijfselen in Perge. Zeker de moeite waard als u van cultuur en geschiedenis houdt.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Side - Titreyengol

Linda Hotel

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info