Turkije/ Turkse Riviera/ Side/ Titreyengol
Linda Hotel
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 01:10
  • dec , 17°C
  • 5-sterrenhotel!
  • Schitterend privéstrand
  • Animatie voor jong en oud
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Meer lezen
8.7
Aanrader142 beoordelingen

Linda Hotel

Het populaire hotel Linda gaat tegenwoordig verder als 5-sterren hotel...en dat is niet voor niets!

Het hotel ligt vlak bij de oever van het meertje Titreyengöl in Side en is al jaren favoriet onder Nederlandse vakantiegangers. Het schitterende privéstrand van hotel Linda bevindt zich op ongeveer 600 meter. Hotel Linda wordt door velen met name geroemd om haar goede service, het gevarieerde eten, de kindvriendelijkheid en de afwisselende animatieprogramma’s. Kortom: hotel Linda is voor jong en oud een ideale accommodatie en de vijfde ster is zeker verdiend!

Ligging: Linda Hotel nabij Side

Hotel Linda ligt op ca. 600 meter van het kiezelstrand van Titreyengöl en ca. 5 kilometer van het historische centrum van Side. Het openbaar vervoer tref je voor het complex aan. Van 01-05 t/m 31-10 biedt het hotel een shuttleservice aan naar het strand.

Faciliteiten: Linda Hotel

Hotel Linda ligt in een grote verzorgde groene tuin. Het hotel beschikt over 239 kamers in een gebouw met 4 verdiepingen en 2 liften, receptie en fraai ingerichte lobby met diverse zitjes en een televisiekamer.
Eten kun je in het buffetrestaurant en je kunt in de zomerperiode dineren in het à-la-carterestaurant (vooraf reserveren). Drankjes zijn verkrijgbaar bij diverse bars (lobby, pool en strand).
In de tuin ligt het animatiebad met 2 glijbanen (van mei t/m oktober, op vaste tijden en weersafhankelijk), een apart kinder- en het relaxbad. In de winterperiode kun je gebruikmaken van het binnenzwembad. Ligbedden en parasols gratis bij het zwembad en op het strand. Het hotel biedt een handdoekenservice (met borg).
Verder beschikt hotel Linda over een discotheek, diverse winkels, kapsalon, doktersservice, internetcafé en wifi (alle tegen betaling). Voor de kleintjes is een miniclub (4-12 jaar, 6 dagen per week en in de winterperiode beperkt), minidisco en speeltuintje.

Hotelkamer:

Je ruime standaardkamer (1-3 personen) is voorzien van een telefoon, satelliet televisie, minibar (tegen betaling), airconditioning (centraal), kluisje (tegen betaling), wifi (tegen betaling) en een balkon. Badkamer met douche, toilet en föhn.

De quadkamer (zo gehete family bunkbed, 2 volw. + 2 kind.) is een standaardkamer met een stapelbed voor de kinderen. Familiekamers (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind) bestaan uit 2 ruimtes.

Voordeelkamers (2 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Tennis (gratis, avondverlichting tegen betaling), biljart (tegen betaling), volleybal, basketbal, fitness, darts, aerobics, boccia en tafeltennis. Diverse watersporten op het strand (tegen betaling). In Hotel Linda kun je heerlijk ontspannen in het Turks bad of de sauna (gratis). Ook de massages en schoonheidsbehandelingen zijn beslist aan te raden (tegen betaling). Het animatieteam van Linda verzorgt 6 dagen per week een gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2018: Hotel Linda

Je verblijft in hotel Linda op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30), lunch (12.30-14.00) en diner (19.00-21.00), alle in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (16.00-16.45), diverse snacks (12.00-15.30), ijs (15.30-16.15) en nachtsnack (23.00-24.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 24.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: import drankjes, drankjes in de discotheek, (fris)drank in fles, roomservice, verse vruchtensappen en Turkse koffie.

Verzorging Winter 2018-2019: Hotel Linda

Je verblijft in hotel Linda op basis van All Inclusive: Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30, beperkt buffet), lunch (12.30-14.00) en diner (18.00-20.00), alle in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (16.00-16.45) en middernachtsoep (23.00-23.45). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, drankjes in de discotheek, drinken in fles, verse vruchtensappen en Turkse koffie.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Type
  • 4Kids
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Linda Hotel

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.7 Aanrader

Gebaseerd op:
142 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.6
  • Ligging 8.4
  • Service 9.0
  • Prijs/kwaliteit 8.9
  • Eten 8.6
  • Kamers 8.6
  • Kindvriendelijk 8.4
  • Wifi kwaliteit 7.1
`
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Heerlen, Nederland
8.5
Over Titreyengol:

De omgeving zou wat beter onderhouden mogen worden,losse stoeptegels e.d Vervoer naar Side of Manavgat is prima geregeld Er zou ook nog wat meer straatverlichting mogen zijn,op sommige stukken is het in de avond erg donker

Over Linda Hotel:

Het hotel is ietwat gedateerd Personeel is zeer vriendelijk Kamers zijn zeer schoon Wifi zou bij prijs inbegrepen mogen zijn,voor tweede persoon wel betalen Eten is ook prima verzorgd Service op het strand en ligbedjes ook Top En het ALLERBESTE is dat de (zwerf)poezen er goed verzorgd worden Je kunt voer in het hotel kopen A1Euro en daar worden de poezen van gesteriliseerd of gecastreerd Ook staat er een cathouse waar ze kunnen verblijven Vonden het een Geweldig mooi initiatief, Voor ons echt de charme van het hotel,(zal niet iedereen het mee eens zijn) helaas Animatie is wat aan de magere kant,zou meer live muziek mogen zijn,geeft gezellige sfeer Wij zullen zeker overwegen om nogmaals Linda hotel te bezoeken

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Hertogenbosch, Nederland
9.3
Over Titreyengol:

Ja het strand was mooi jammer dat er veel stenen in de zee lagen het was een mooie omgeving

Over Linda Hotel:

Het hotel was super en de mensen waren allemaal vriendelijk

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Almere, Nederland
9.4
Over Titreyengol:

rustige plaats leuke winkeltjes op 5 min lopen van het hotel En strand is ook goed te lopen zoon 10 minuten

Over Linda Hotel:

Gezellig en klein schallig hotel in hoogseizoen bij zwembad wel erg druk denk ik

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 6
Zevenbergen, Nederland
10.0
Over Titreyengol:

Ik vond het stadje Side erg leuk. Hele aardige vriendelijke mensen. Willen je goed helpen. Zou er zeker terug heen gaan en iedereen aanraden!

Over Linda Hotel:

Prachtig verzorgd hotel. Heel vriendelijk personeel. Het animatie team is ook erg leuk en gezellig. Leuke activiteiten vooral!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Lienden, Nederland
10.0
Over Titreyengol:

Titreyengol ligt in een mooi natuurgebied,met veel naaldbomen. Veel hotels uit het hogere prijs segment, rustige omgeving. Centrum van Side ligt op 7 km, makkelijk per dolmus te bereiken, de ritprijs 3,50 lira's, ongeveer €0,60. Vele excursies mogelijk. Kortom, ideale plek,als je niet in de massa wilt (Side) wilt opgaan

Over Linda Hotel:

Linda Hotel,biedt alles wat je van een 5 ?? hotel mag verwachten. Zeer vriendelijk personeel,schone kamers,en heerlijk eten. Zou er graag terug komen

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10
Alemlo, Nederland
10.0
Over Titreyengol:

Een goede ligging vanaf hotel naar side is een ritje van 10 minuten. strand op loopafstand goed te doen. Waren met een grote groep (12 man waaronder een aantal jongeren) en iedereen heeft zich prima vermaakt!

Over Linda Hotel:

Hotel Linda is een geweldig hotel met leuk personeel! Iedereen praat bijna Duits en zijn altijd in voor een praatje! Wel Russen in het hotel maar niet te .. kortom komen we hier zeker terug!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 6
Boekel, Nederland
9.3
Over Titreyengol:

in de week tijd dat wij in Side waren was de gehele indruk goed alleen de excursie was nogal veel gevuld met vrije tijd

Over Linda Hotel:

hotel Linda is een uitstekend hotel .vriendelijk personeel-schoon hotel-lekker eten de gehele dag door ook bij het prive strand even verder op een echte aanrader voor jong en oud

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4
Gouda, Nederland
6.5
Over Titreyengol:

Side leuke stad met vele leuke winkeltjes om te shoppen e.d Jammer genoeg moet je veel met de taxi doen en die rijden als gekken

Over Linda Hotel:

Linda is een aardig hotel maar er zijn wel wat verbeter puntjes zo links en rechts. eten weinig variatie heel de week. het bier was af en toe niet te drinken. (gewoon zuur) kamers waren netjes en schoon. Vroeg je bed uit om je handdoek op bedje te leggen deed je dat niet had je niks.

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 5
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 6
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4
Hoogvliet Rotterdam, Nederland
9.7
Over Titreyengol:

Titreyengol is een klein maar leuk plaatsje met wat winkeltjes en een lange boulevard naar het strand aan de boulevard staan ook verschillende hotels. Aan het eind van de boulevard ligt het strand met een strandtent van Hotel Linda waar je kan eten en drinken en lekker liggen met overkapping. Vlakbij kun je met de bus naar Side of Manavgat.

Over Linda Hotel:

Hotel Linda is een geweldig hotel met vriendelijk personeel, mooie kamers, goed eten, heerlijke zwembaden een rustig zwembad en een zwembad met glijbanen wat ontzettend leuk is, goede animatie met leuke shows. Met het busje zijn we naar Manavgat geweest waar je maandag en donderdag een leuke markt hebt, het stadje is ook heel leuk met leuke winkeltjes.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Anna Paulowna, Nederland
7.8
Over Titreyengol:

Hotel is prima, eten afwisselend en 2 zwembaden wat heerlijk is. 5 minuten met de taxi tot aan het centrum van Side, in de buurt van het hotel zitten wel wat tentjes maar niet super gezellig.

Over Linda Hotel:

Accommodatie is super. Zwembaden is goed, worden dagelijks gecontroleerd. Eten is super. We starten met 2x 1 persoonsbed maar dit werd na 1 dag gewisseld tot een kamer met een 2 persoonsbed. Animatieteam is leuk en altijd wel iets te beleven, tevens een vuurwerkshow gezien en een leuke animatie. De muziek is wat eentonig.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 5

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €19,-
kinderen €10,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van je hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Ter plaatse krijg je een korte uitleg waarna je plaatsneemt op de quad. Na een leuke tocht van circa 45 minuten is er een korte pauze waarna de weg vervolgd wordt. Drie kwartier later stoppen we voor een verkoelende duik. De quad safari duurt in totaal circa 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel en zwemspullen
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €32,-
kinderen €16,-

Manavgat Boottocht & Markt

Tijdens deze excursie bezoeken we de Manavgat weekmarkt, waar de lokale bevolking vooral groente en fruit koopt. Ook kunt u hier verschillende specerijen en theesoorten kopen. Maar natuurlijk ook T-Shirts, spijkerbroeken, badpakjes, etc. Verder bezoeken we een door de staat gesubsidieerde juwelier waar u de kans krijgt om te slenteren en eventueel inkopen te doen. Hierna maken we een boottocht tot aan de zee, waar de rivier uitmondt. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om een duikje te nemen. U geniet van een lunch en verfrissende drankjes.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zonnecrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks! Het badhuis speelt een belangrijke rol in het alledaagse leven van de Turken. Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Voor elke bevolkingsgroep, elke wijk, waren er openbare badhuizen (de zogenaamde 'Hamam') voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van de reinheid. Een bezoek aan een hamam is dan ook een echte Turkse ervaring waar u kunt genieten van en heerlijke scrub en schuim-/oliemassage. U kunt een duikje nemen in het zwembad of een stoombad nemen. Natuurlijk is er de mogelijkheid om extra behandelingen (exclusief) te nemen. Na afloop voelt u zich als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Boottocht

Wilt u zich ontspannen en genieten van de prachtige kustlijn en daarmee uw vakantieomgeving zien vanaf de waterzijde, dan is deze boottocht ideaal voor u! Varend over de blauw-groene golven met een uitzicht op de indrukwekkende bergen, zult u wensen dat deze dag niet zal eindigen. De boot meert aan bij een prachtige baai, waar u lekker kunt gaan zwemmen, van de boot afduiken of kunt genieten van de vele vissoorten die dichtbij de boot zullen komen! De lunch wordt aan boord geserveerd en bestaat meestal uit vis of kip.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: All Inclusive
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zwemspullen en zonnecreme
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €52,-
kinderen €26,-

Perge & Aspendos

Een van de meest interessante culturele excursies die u zeker niet moet missen, met als bijzondere bezienswaardigheid het best bewaarde Romeinse Amfitheater van de westerse wereld, 'Aspendos'. Na een bezoek aan het theater zetten we de tocht voort langs de kust naar de indrukwekkende antieke Romeinse handelstad Pamphilia oftewel Perge. U zult versteld staan van de hoeveelheid overblijfselen in Perge. Zeker de moeite waard als u van cultuur en geschiedenis houdt.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Linda Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Side - Titreyengol

Linda Hotel

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info