Turkije/ Turkse Riviera/ Side/ Sorgun
Turquoise Hotel
Ultra All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 01:00
  • mei , 26°C
  • Aquapark met 3 glijbanen
  • Luxe villa’s en kamers
  • Van juni t/m september vette dj optredens
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Meer lezen
8.8
Aanrader139 beoordelingen

Turquoise Hotel

Het Turquoise Hotel is een fantastisch vakantieresort, gelegen in een bosrijke omgeving direct aan het strand. Dit luxe 5-sterrenresort is van alle gemakken voorzien en bestaat uit een hoofdgebouw en een gedeelte met villa’s.
En wat te denken van de vele faciliteiten? Maar liefst 5 à-la-carterestaurants, meerdere zwembaden, een Aquapark met 3 glijbanen, comfortabele kamers en villa’s en heerlijk Spa & Wellness Center! Dit alles en nog veel meer in het Turquoise Hotel!

Ligging: Turquoise Hotel in Sorgun

Het Turquoise Hotel ligt direct aan het ca. 200 meter lange privé (zand-, kiezel)strand van Sorgun en heeft 2 steigers (de langste steiger is geopend v.a. 20-05). Het gezellige centrum van Side ligt op ca. 3,5 kilometer afstand en het centrum van Manavgat op ca. 4,5 kilometer. Beide zijn gemakkelijk te bereiken met de dolmus of een taxi.

Faciliteiten: Turquoise Hotel

Het luxe 5-sterren Turquoise Hotel beschikt over 486 kamers, verdeeld over het hoofdgebouw, diverse bijgebouwen en het villa gedeelte. Bij binnenkomst tref je de 24-uursreceptie met lounge, een lobby bar met zitjes, een TV ruimte en liften. In het buffetrestaurant met buitenterras kun je terecht voor je maaltijden. Ter afwisseling kun je in de 5 de à-la-carterestaurants (vooraf reserveren) dineren (bij het Italiaanse restaurant zijn kinderen onder de 12 jaar niet toegestaan). Drankjes zijn volop verkrijgbaar bij de verschillende bars zoals de Sultan Bar, Kervansaray Bar, de Begonvil Bar en er is ook een Disco Bar (sommige weersafhankelijk).
In het ruim opgezette resort vind je in de groene tuin meerdere zwembaden, een apart kinderbad en een Aquapark met 3 glijbanen (op vaste tijden en weersafhankelijk). Op het zonneterras en het strand staan de ligbedden met parasols gratis tot je beschikking. De badhanddoekenservice is gratis te gebruiken. Voor de jongste gasten is er een miniclub (4-12 jaar), een midiclub (13-16 jaar, alleen in het hoogseizoen), speeltuin en een minidisco. Verder biedt het resort diverse winkeltjes, een internetcafé, kapsalon, gameroom, een doktersservice en een wasservice (alle tegen betaling). Gratis wifi in alle kamers, in de lobby, bij de zwembaden en de Sultan Bar beschikbaar.

Hotelkamer/villa:

De standaardkamers (1-3 personen) in Turquoise Hotel zijn gelegen in de bijgebouwtjes en voorzien van airconditioning, satelliettelevisie, telefoon, minibar (dagelijks gevuld met frisdrank en water), koffie-/theezetfaciliteiten, een kluisje (gratis), wifi (gratis) en een balkon met zitje. De badkamer beschikt over een bad of douche, toilet en een föhn.

Deluxe kamers (1-3 personen) zijn gerenoveerde kamers, gelegen in het hoofdgebouw met een badkamer met douche, toilet, föhn, badjas en slippers. Tegen een toeslag kun je een deluxe kamer met zeezicht (2-3 personen) boeken.

In de standaardkamer en de deluxe kamer staat een 2-persoonsbed en een slaapbank.

De familiekamers (min. 2 volw. + 1 kind. en max. 4 volw. + 1 kind) zijn gelegen in de bijgebouwtjes en bestaan uit 2 ruimtes. De familiekamer beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer.

Familiekamers deluxe (min. 3 volw. en max. 4 volw. + 1 kind) zijn gelegen in het hoofdgebouw en bestaande uit 2 ruimtes met zeezicht. De familiekamer deluxe beschikt over dezelfde faciliteiten als de deluxe kamer.

Je kunt ook in een villa verblijven en je ontvangt als extra service; bij aankomst een fruitmandje, dagelijks schone handdoeken in de villa, gratis kluisje en wifi, een minibar (gevuld met frisdrank, water en bier), thee- en koffiezetfaciliteiten, een badjas en gebruik van een apart zwembad met zonneterras.

Villa type 1: bestaat uit 1 slaapkamer en 1 badkamer en is geschikt voor min. 2 pers. en max. 2 volw. + 1 kind. Je kunt kiezen uit een balkon of een terras.

Villa type 2: bestaat uit 1 slaapkamer, 1 woonkamer (met sofa bed) en 2 badkamers. Geschikt voor 3-4 personen. Je kunt kiezen uit een balkon of een terras.

Villa type 3: bestaat uit 2 slaapkamers, 1 woonkamer en 2 badkamers. Geschikt voor min. 2 volw. + 2 kind. en max. 5 volwassenen. Je kunt kiezen uit een balkon of een terras.

De voordeelkamers (2 personen) beschikken over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers echter met een Frans balkon.

Sport & Ontspanning:

Tijdens je verblijf in het Turquoise Hotel kun je volop sporten: 2 tennisbanen (reservering verplicht, uitrusting en verlichting tegen betaling), aerobics, tafeltennis, volleybal, boogschieten, darts, boccia en fitness. Tegen betaling: biljart, duiken en de aanwezige watersporten. Tevens is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het Turks bad, de sauna en het binnenzwembad in het Spa & Wellness center. Alle behandelingen en massages tegen betaling. Het animatieteam verzorgt 6 dagen per week een gevarieerd entertainmentprogramma met sport en spel en in de avond (van 01-05 t/m 15-10) shows.

Tijdens het door Corendon gesponsorde Summer Event in Turquoise Hotel geniet je van de vetste dj optredens van Robert Abigail, Dimitri Wouters en Wout. Check alle data hier!

Verzorging Zomer 2019: Turquoise Hotel

Je verblijft in Turquoise Hotel op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), diner (19.00-21.30) en laat diner (21.30-00.00, klein buffet), alle in buffetvorm. Diverse snacks (12.30-16.00), ijsjes (12.00-17.00), koffie/thee met koekjes (11.00-23.00) en nachtsnack (21.30-24.00). 1 maal in een aantal à-la-carterestaurants dineren (vooraf reserveren, daarna tegen betaling). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Tegen betaling: verse vruchtensappen, import drankjes, diner in 2 à-la-carterestaurants (vooraf reserveren) en roomservice.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Koffie- en/of theefaciliteiten
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Turquoise Hotel

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.8 Aanrader

Gebaseerd op:
139 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.7
  • Ligging 8.9
  • Service 9.1
  • Prijs/kwaliteit 8.8
  • Eten 8.7
  • Kamers 8.6
  • Kindvriendelijk 8.8
  • Wifi kwaliteit 7.4
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Haarlem, Nederland
7.3
Over Sorgun:

Good place to stay, change the coffee to good coffee and update everything because it’s quite old dated

Over Turquoise Hotel:

We had a really good time and loved the staff. Overall really good but it needs to be refreshed and I missed good coffee

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Horn, Nederland
9.0
Over Sorgun:

Side is erg mooie combinatie van cultuur, zon, zee en strand

Over Turquoise Hotel:

Hotel Turquoise is een mooi en vooral zeer groen hotel. Prachtige omgeving, ook voor kinderen.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 7
Amstelveen, Nederland
8.4
Over Sorgun:

Side is een leuk stadje. Er is genoeg te doen in de omgeving.

Over Turquoise Hotel:

Goed hotel. Het terrein is heel groot, er is altijd plaats voor een ligbed. Toch leggen mensen handdoeken neer. Geweldig eten en personeel. Zeer schoon en prachtige tuin. De standaardkamers wel wat gehorig. WiFi soms wat minder. Er is een 16+ pool waar uiteraard weer mensen met kleine kinderen gaan zitten. Veel Nederlanders en Russen toen wij er waren. Entertainment best aardig.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 6
Etten-Leur, Nederland
8.0
Over Sorgun:

KORT BIJ STRAND EN MOOI UITZICHT OVER HET GEHELE HOTEL VEEL GROEN GOED ETEN EN DRINKEN AANRADER

Over Turquoise Hotel:

ZEER NETJES EN PERSONEEL VRIENDELIJK KAMERS ZEER NETJES

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 3
Hulst, Nederland
7.9
Over Sorgun:

Prima ligging. pluspunt : rustige ligging. geen directe hotels zichtbaar in omgeving

Over Turquoise Hotel:

Prima accommodatie. kamers netjes verzorgd. vriendelijk en niet opdringerig personeel

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 7
Rijnsburg, Nederland
9.9
Over Sorgun:

mooi verzorgd zwembad en strand en super leuk uitstapje over het strand naar side . was op loopafstand.

Over Turquoise Hotel:

accommodatie was echt heel super. we hebben een heerlijke vakantie gehad en zeker een aanrader voor andere gasten. we zullen het zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 7
Putten, Nederland
8.7
Over Sorgun:

Het was onze eerste all-inclusive vakantie en ons eerste bezoek aan Turkije. Geweldig genoten. Een bezoek aan de bazaar in Manavgat is de moeite waard. De boottocht over de Green Canyon en bijbehorende activiteiten hebben we zeer gewaardeerd.

Over Turquoise Hotel:

Locatie was heel mooi, accommodatie helemaal volgens verwachting. Familiekamer met twee kamers perfect voor ouders met één kind. Schoonmaak helemaal goed. Eten heerlijk. Strand en zwembad heel mooi. Genieten van het mooie weer en de mooie omgeving.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 6
Amstelveen, Nederland
9.0
Over Sorgun:

To be honest I didn't do much research on Antalya and Side and must say I was pleasantly surprised at the many things there are to do and see. Some are probably best to do with a tour and some you can do on your own (like visiting Aspendos).

Over Turquoise Hotel:

Super nice hotel. What really made me choose it was how lush (green) it looked. Basically the area where the hotel is like a forest with huge trees and the hotel has nice gardens (they even plant trees in the name of guests that hold a wedding there). The room was good and food as well. Nice place to relax.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Beerse, Belgie
9.7
Over Sorgun:

Een aanrader ! Heel wat leuke activiteiten in de nabije omgeving die gemakkelijk op eigen initiatief kunnen bezocht worden.

Over Turquoise Hotel:

Heel verzorgd hotel met een prachtige tuin die uitloopt op het strand. Personeel heel vriendelijk en de service in de lobby top !

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10
Dordrecht, Nederland
8.3
Over Sorgun:

Een zeer nette hotel met een rustige omgeving. Personeel is heel vriendelijk! De kamers worden iedere dag netjes schoongemaakt. Qua eten is er heel veel keuze! Het hotel is zeker aan iedereen aan te raden! Wij komen zeker nog een keertje terug! Alleen WiFi kan soms minder bereik hebben.

Over Turquoise Hotel:

Top hotel met een eigen prive strand gedeelte. Leuke animatie team, vriendelijke contactpersoon van Corendon. We hebben een top vakantie gehad.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6

Excursies tijdens uw verblijf in Turquoise Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €19,-
kinderen €10,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Turquoise Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Turquoise Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van je hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Ter plaatse krijg je een korte uitleg waarna je plaatsneemt op de quad. Na een leuke tocht van circa 45 minuten is er een korte pauze waarna de weg vervolgd wordt. Drie kwartier later stoppen we voor een verkoelende duik. De quad safari duurt in totaal circa 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel en zwemspullen
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Turquoise Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €32,-
kinderen €16,-

Manavgat Boottocht & Markt

Tijdens deze excursie bezoeken we de Manavgat weekmarkt, waar de lokale bevolking vooral groente en fruit koopt. Ook kunt u hier verschillende specerijen en theesoorten kopen. Maar natuurlijk ook T-Shirts, spijkerbroeken, badpakjes, etc. Verder bezoeken we een door de staat gesubsidieerde juwelier waar u de kans krijgt om te slenteren en eventueel inkopen te doen. Hierna maken we een boottocht tot aan de zee, waar de rivier uitmondt. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om een duikje te nemen. U geniet van een lunch en verfrissende drankjes.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zonnecrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Turquoise Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks! Het badhuis speelt een belangrijke rol in het alledaagse leven van de Turken. Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Voor elke bevolkingsgroep, elke wijk, waren er openbare badhuizen (de zogenaamde 'Hamam') voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van de reinheid. Een bezoek aan een hamam is dan ook een echte Turkse ervaring waar u kunt genieten van en heerlijke scrub en schuim-/oliemassage. U kunt een duikje nemen in het zwembad of een stoombad nemen. Natuurlijk is er de mogelijkheid om extra behandelingen (exclusief) te nemen. Na afloop voelt u zich als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Turquoise Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Boottocht

Wilt u zich ontspannen en genieten van de prachtige kustlijn en daarmee uw vakantieomgeving zien vanaf de waterzijde, dan is deze boottocht ideaal voor u! Varend over de blauw-groene golven met een uitzicht op de indrukwekkende bergen, zult u wensen dat deze dag niet zal eindigen. De boot meert aan bij een prachtige baai, waar u lekker kunt gaan zwemmen, van de boot afduiken of kunt genieten van de vele vissoorten die dichtbij de boot zullen komen! De lunch wordt aan boord geserveerd en bestaat meestal uit vis of kip.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: All Inclusive
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zwemspullen en zonnecreme
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Turquoise Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €52,-
kinderen €26,-

Perge & Aspendos

Een van de meest interessante culturele excursies die u zeker niet moet missen, met als bijzondere bezienswaardigheid het best bewaarde Romeinse Amfitheater van de westerse wereld, 'Aspendos'. Na een bezoek aan het theater zetten we de tocht voort langs de kust naar de indrukwekkende antieke Romeinse handelstad Pamphilia oftewel Perge. U zult versteld staan van de hoeveelheid overblijfselen in Perge. Zeker de moeite waard als u van cultuur en geschiedenis houdt.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Turquoise Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Turquoise Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Side - Sorgun

Turquoise Hotel

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info