Turkije/ Turkse Riviera/ Side/ Sorgun
Sueno Beach
Ultra All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 01:00
  • mei , 26°C
  • Aquapark met 7 glijbanen
  • Keuze uit diverse à-la-carterestaurants
  • Direct aan het zandstrand en vlak bij Side
  • Meer lezen
8.5
Aanrader34 beoordelingen

Sueno Beach

Sueno Beach Side, een waar vakantieparadijs! Sueno Beach beschikt over diverse à-la-carterestaurants, 6 zwembaden, een schitterend Aquapark, een Lunapark met een mini achtbaan en een zeer uitgebreid Ultra All Inclusive concept. En dit alles is slechts een tipje van de sluier…

Ligging: Sueno Beach nabij Side

Sueno Beach Side is direct aan het zandstrand gelegen en slechts op ca. 1 km afstand van het historische en gezellige Side. Manavgat is gelegen op een afstand van ca. 5 km. Openbaar vervoer tref je voor de deur.

Faciliteiten: Sueno Beach

Sueno Beach Side beschikt over 760 hotelkamers verdeeld over het hoofdgebouw en diverse bijgebouwen in villastijl, omgeven door een prachtige tuin. Sueno Beach Side biedt je een lounge met 24-uurs receptie en lobby bar en liften (in het hoofdgebouw). Het hotel beschikt over een binnen- en buitenrestaurant, diverse à-la-carterestaurants (vooraf reserveren) en vele bars waar je drankjes kunt halen. Sueno Beach is een paradijs voor waterliefhebbers met maar liefst 6 zwembaden, een Aquapark met 7 glijbanen en een binnenbad. Op het zonneterras en op het strand staan voldoende zonnebedjes en parasols klaar. Het hotel beschikt over een prachtige pier met ligbedden en parasols (geopend van mei t/m oktober). Bij de handdoekenservice kun je 1 handdoek per dag halen op vertoon van de kaart. Voor de jonge gasten van Sueno Beach Side is er een miniclub (4-12 jaar) en teenageclub (13-16 jaar). In de bioscoop worden zowel kinder- als volwassenenfilms getoond, het Lunapark (tegen betaling) is in het bezit van onder andere een draaimolen, mini achtbaan, mini treintje, reuzenrad en een go-kartbaan. Verder biedt Sueno Beach tegen betaling diverse winkeltjes, een internetcafé, een wasservice en indien nodig een doktersservice. In de lobby en Café Turk kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Hotelkamer:

De moderne standaardkamers (1-3 personen) van Sueno Beach bevinden zich in het hoofdgebouw en zijn comfortabel ingericht en voorzien van centrale airconditioning, een telefoon, satelliet televisie, kluisje (gratis), minibar (gevuld met fris, bier en water), wifi (gratis) en een balkon met een zitje. De badkamer beschikt over bad/douche, toilet en föhn.

De ruime suites (min. 1 volw. en max. 2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind) beschikken over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers, maar bestaan uit een woonkamer met sofabed en een aparte slaapkamer. Verder is er een jacuzzi en een balkon of terras met zitje en zijzeezicht.

Tegen een toeslag kun je een villa boeken met tuinzicht (Villa Garden, 1-3 personen), of een villa met zwembadzicht (Villa Pool, 1-3 personen) boeken. De villa’s zijn gelegen in de bijgebouwen.

De quadkamer (2 volw. + 2 kind.) is een standaardkamer met extra bedden.

De familiekamers (4 personen) zijn gelegen in het hoofdgebouw en bestaan uit 2 kamers met tussendeur of kies voor een ruime villa met direct toegang tot het zwembad (Villa Lake & Pool, min. 4 pers. en max. 4 volw. + 2 kind.).

Voordeelkamers (2 volw.) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Er is in Sueno Beach meer dan genoeg te beleven: 4 tennisbanen (verlichting tegen betaling), aerobics, boogschieten, tafeltennis, fitness, beachvolleybal, basketbal en nog veel meer. Tegen betaling: bowlen, biljart, gameroom en watersporten aan het strand. Ook is er een Spa & Wellness Center met Turks bad, een binnenzwembad en sauna. Alle behandelingen en massages tegen betaling. Het animatieteam verzorgt van mei t/m oktober iedere dag een gevarieerd dag- en avondprogramma.

Verzorging Zomer 2018: Sueno Beach

Je verblijft op basis van Ultra All Inclusive volgens de formule van deze accommodatie: ontbijt met vers geperste sinaasappelsap (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (12.30-14.30), koffie/thee en koekjes (11.00-19.00), ijs (12.30-16.00) en middernachtsnack (23.30-00.30). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en lokale alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes 24 uur per dag, volgens de openingstijden van de diverse bars. Tegen betaling: diner in alle à-la-carterestaurants (met reservering), import drankjes, roomservice en verse vruchtensappen.

Bekijk alle Sueno Hotels
Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Sueno Beach

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.5 Aanrader

Gebaseerd op:
34 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.5
  • Ligging 8.8
  • Service 8.5
  • Prijs/kwaliteit 8.5
  • Eten 8.4
  • Kamers 8.1
  • Kindvriendelijk 8.4
  • Wifi kwaliteit 8.0
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Dongen, Nederland
9.7
Over Sorgun:

Veel keuze wb eten en drinken Leuke waterspeeltuin voor kinderen (nieuw)

Over Sueno Beach:

Voorzien van alle mogelijke faciliteiten. Luxe. Hele goede avondshows

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10
Beek, Nederland
8.9
Over Sorgun:

Side is een leuke plaats voor een ontspannen vakantie.

Over Sueno Beach:

De accommodatie was fijn. Veel te doen voor alle leeftijden en erg kindvriendelijk. Wij zaten in een villa met garden view. De villa was mooi en netjes. Toch zou ik een volgende keer liever kiezen voor een villa aan het zwembad. We waren vroeg in het seizoen (eind april) dus men was nog bezig met de opstart. Desalniettemin was er voldoende aanbod aan activiteiten (incl. aquapark) en hebben we een hele fijne week gehad.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 7
Eindhoven, Nederland
7.0
Over Sorgun:

Wij hadden geboekt in Sueno Beach voor een Villa niet aan het water maar, gezien onze leeftijd, begane grond. Er was voor ons een kamer geboekt op de eerste verdieping zonder lift naar boven. Wij hebben daar verzocht om een villa begane grond wat we ook kregen. De kamer was nog helemaal niet opgemaakt voor bezoekers, het stonk, en de airco werkte niet, waardoor het stikkend benauwd was in de kamer. Wij hebben verzocht om een andere kamer desnoods in het hotel zelf. Wij hebben toen kamer 5118 gekregen waarbij we wel een papier moesten tekenen dat we het teveel betaalde geld niet terug kregen

Over Sueno Beach:

Op zich een goed hotel met veel mogelijkheden om te eten en te ontspannen

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 4
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Rijen, Nederland
8.0
Over Sorgun:

Side in Turkije is een prima bestemming. Dit m.n. omdat de ligging met mooie zandstranden aantrekkelijk is. Ook de omgeving en het plaatsje Side zijn aantrekkelijk.

Over Sueno Beach:

De ligging van het hotel direct aan het mooie zandstrand is erg aantrekkelijk. Het hotel beschikt over een prachtige tuin met mooie zwembaden.Het is wel een heel groot hotel en daardoor ook druk. Het is een hotel dat bij uitstek geschikt is voor gezinnen met kinderen er zijn wildwaterglijbanen en zelf een Lunapark

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Veendam, Nederland
8.3
Over Sorgun:

Side heeft een mooi winkelcentrum, mooie bezienswaardigheden. Vanaf hotel ca. 15 a 20 minuten lopen. Kan ook met bus voor €1 pp.

Over Sueno Beach:

Mooie zwembaden, lekker dicht bij strand. Lekker eten, vriendelijk personeel. Echt wel een aanrader.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 10
Zoetermeer, Nederland
8.7
Over Sorgun:

Het hotel ligt op loopafstand, over het strand zo'n 25 min. van het gezellige Side, maar met taxi of dolmusbusje gaat het ook prima.

Over Sueno Beach:

Hotel Sueno Beach is een prachtig hotel met een prima ligging t.o.v. het gezellige Side. Wij zaten niet in het hotel zelf maar in de apart gelegen kamers/huisjes direct aan het zwembad wat zich langs de accommodatie slingert. Wij waren van 20 tot 30 april in het hotel wat betekent dat nog nietg alles in gebruik is, bv. het theater gaat pas per 1 mei open voor avond entertainment, ook moesten we zeuren om de airco enkel uren aangezet te krijgen wat uiteindelijk lukte maar dan zijn er al een paar dagen voorbij waarin je niet lekker kan slapen door de warmte. Maar ondanks deze ongemakken een erg fijne vakantie gehad met de complete familie 6 volwassenen met 5 kinderen.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 10
Moerbeke - Waas, Belgie
9.3
Over Sorgun:

mooie ligging ,veel strandwandeling tot in side en naar de markt in manavgat

Over Sueno Beach:

Leuk hotel , groot mooi strand prima bewaking als het hotel volzet is door veel russen en consoorten (voetbalwedstrijd lokale clubjes) is het niet zo gezellig en moet je soms lang aanschuiven aan het buffet en bars daar hun clubgenootjes gewoon voorkruipen bij elkaar en jij zelf kan wachten

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Terneuzen, Nederland
9.0
Over Sorgun:

Nergens geweest wegens slecht weer veel iun de lobby grweest

Over Sueno Beach:

hotel was prachtig en de omgeving en goed personeel en vriendelijk

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Bussum, Nederland
8.0
Over Sorgun:

Mooie bestemming, prachtig zo net naast side waar je over het strand naar toe kunt lopen

Over Sueno Beach:

Prachtig hotel, mooie ligging net buiten Side. Mooie verzorgde tuin, meerdere zwembaden, Ook een voor wat meer rust. goed eten, leuke ‘eetstraat’ Voor de lunch. Garden villa was verspilling van het geld, door groot congres stond het vol auto’s in onze ‘tuin’. Er werd niet meegewerkt aan een wissel van kamer, hotel was vol werd gezegd, terwijl pool villa naast ons hele week leeg was. Door congres was hotel overspoeld met Turkse zakenmannen, Geeft rare sfeer als je daar in je bikini tussen de mannen in pak rondloopt.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk 6
  • Wifi kwaliteit 10
Horn, Nederland
9.0
Over Sorgun:

Uitstekend resort. we waren in mei hier ook al geweest dus waren bekend. Nog even goed als in mei. Alleen zullen ze wat meer russen moeten weigeren, want hun verstoorde veel onrust en ze waren met grote getalen aanwezig, letterlijk en figuurlijk. Ze veroorzaakten flinke overlast wat een min punt was.

Over Sueno Beach:

Heerlijke accommodatie, zeker de lake houses zijn een aanrader. Als je rust wil blijf je daar aan t water liggen. Je komt er volkomen tot rust. Zeker als er minder Russen zijn.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7

Excursies tijdens uw verblijf in Sueno Beach

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €19,-
kinderen €10,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van je hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Ter plaatse krijg je een korte uitleg waarna je plaatsneemt op de quad. Na een leuke tocht van circa 45 minuten is er een korte pauze waarna de weg vervolgd wordt. Drie kwartier later stoppen we voor een verkoelende duik. De quad safari duurt in totaal circa 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel en zwemspullen
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €32,-
kinderen €16,-

Manavgat Boottocht & Markt

Tijdens deze excursie bezoeken we de Manavgat weekmarkt, waar de lokale bevolking vooral groente en fruit koopt. Ook kunt u hier verschillende specerijen en theesoorten kopen. Maar natuurlijk ook T-Shirts, spijkerbroeken, badpakjes, etc. Verder bezoeken we een door de staat gesubsidieerde juwelier waar u de kans krijgt om te slenteren en eventueel inkopen te doen. Hierna maken we een boottocht tot aan de zee, waar de rivier uitmondt. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om een duikje te nemen. U geniet van een lunch en verfrissende drankjes.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zonnecrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks! Het badhuis speelt een belangrijke rol in het alledaagse leven van de Turken. Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Voor elke bevolkingsgroep, elke wijk, waren er openbare badhuizen (de zogenaamde 'Hamam') voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van de reinheid. Een bezoek aan een hamam is dan ook een echte Turkse ervaring waar u kunt genieten van en heerlijke scrub en schuim-/oliemassage. U kunt een duikje nemen in het zwembad of een stoombad nemen. Natuurlijk is er de mogelijkheid om extra behandelingen (exclusief) te nemen. Na afloop voelt u zich als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Boottocht

Wilt u zich ontspannen en genieten van de prachtige kustlijn en daarmee uw vakantieomgeving zien vanaf de waterzijde, dan is deze boottocht ideaal voor u! Varend over de blauw-groene golven met een uitzicht op de indrukwekkende bergen, zult u wensen dat deze dag niet zal eindigen. De boot meert aan bij een prachtige baai, waar u lekker kunt gaan zwemmen, van de boot afduiken of kunt genieten van de vele vissoorten die dichtbij de boot zullen komen! De lunch wordt aan boord geserveerd en bestaat meestal uit vis of kip.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: All Inclusive
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zwemspullen en zonnecreme
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €52,-
kinderen €26,-

Perge & Aspendos

Een van de meest interessante culturele excursies die u zeker niet moet missen, met als bijzondere bezienswaardigheid het best bewaarde Romeinse Amfitheater van de westerse wereld, 'Aspendos'. Na een bezoek aan het theater zetten we de tocht voort langs de kust naar de indrukwekkende antieke Romeinse handelstad Pamphilia oftewel Perge. U zult versteld staan van de hoeveelheid overblijfselen in Perge. Zeker de moeite waard als u van cultuur en geschiedenis houdt.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Side - Sorgun

Sueno Beach

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info