Turkije/ Turkse Riviera/ Side/ Sorgun
Sueno Beach
Ultra All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 01:00
  • nov , 22°C
  • Aquapark met 7 glijbanen
  • Keuze uit diverse à-la-carterestaurants
  • Direct aan het zandstrand en vlak bij Side
  • Meer lezen
8.5
Aanrader31 beoordelingen

Sueno Beach

Sueno Beach Side, een waar vakantieparadijs! Sueno Beach beschikt over diverse à-la-carterestaurants, 6 zwembaden, een schitterend Aquapark, een Lunapark met een mini achtbaan en een zeer uitgebreid Ultra All Inclusive concept. En dit alles is slechts een tipje van de sluier…

Ligging: Sueno Beach nabij Side

Sueno Beach Side is direct aan het zandstrand gelegen en slechts op ca. 1 km afstand van het historische en gezellige Side. Manavgat is gelegen op een afstand van ca. 5 km. Openbaar vervoer tref je voor de deur.

Faciliteiten: Sueno Beach

Sueno Beach Side beschikt over 760 hotelkamers verdeeld over het hoofdgebouw en diverse bijgebouwen in villastijl, omgeven door een prachtige tuin. Sueno Beach Side biedt je een lounge met 24-uursreceptie en lobby bar en liften (in het hoofdgebouw). Het hotel beschikt over een binnen- en buitenrestaurant, diverse à-la-carterestaurants (vooraf reserveren) en vele bars waar je drankjes kunt halen. Sueno Beach is een paradijs voor waterliefhebbers met maar liefst 6 zwembaden, een Aquapark met 7 glijbanen en een binnenbad. Op het zonneterras en op het strand staan voldoende ligbedden en parasols klaar. Het hotel beschikt over een prachtige pier met ligbedden en parasols (geopend van mei t/m oktober). Bij de badhanddoekenservice kun je 1 handdoek per dag halen op vertoon van de kaart. Voor de jonge gasten van Sueno Beach Side is er een miniclub (4-12 jaar) en teenageclub (13-16 jaar). In de bioscoop worden zowel kinder- als volwassenenfilms getoond, het Lunapark (tegen betaling) is in het bezit van onder andere een draaimolen, mini achtbaan, mini treintje, reuzenrad en een go-kartbaan. Verder biedt Sueno Beach tegen betaling diverse winkeltjes, een wasservice en indien nodig een doktersservice. In de lobby en Café Turk kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Hotelkamer:

De moderne standaardkamers (1-3 personen) van Sueno Beach bevinden zich in het hoofdgebouw en zijn comfortabel ingericht en voorzien van centrale airconditioning, een telefoon, satelliettelevisie, kluisje (gratis), minibar (gevuld met fris, bier en water), wifi (gratis) en een balkon met een zitje. De badkamer beschikt over bad/douche, toilet en föhn.

De ruime suites (3-4 personen) beschikken over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers, maar bestaan uit een woonkamer met sofabed en een aparte slaapkamer. Verder is er een jacuzzi en een balkon of terras met zitje en zijzeezicht.

Tegen een toeslag kun je een villa boeken met tuinzicht (Villa Garden, 1-3 personen), of een villa met zwembadzicht (Villa Pool, 1-3 personen) boeken. De villa’s zijn gelegen in de bijgebouwen.

De ruime standaardkamer (2 volw. + 2 kind.) is een ruimere standaardkamer met extra bedden.

De familiekamers (4 personen) zijn gelegen in het hoofdgebouw en bestaan uit 2 kamers met tussendeur of kies voor een ruime villa met direct toegang tot het zwembad (Villa Lake & Pool, min. 4 pers. en max. 4 volw. + 2 kind.).

Sport & Ontspanning:

Er is in Sueno Beach meer dan genoeg te beleven: 4 tennisbanen (verlichting tegen betaling), aerobics, boogschieten, tafeltennis, fitness, beachvolleybal, basketbal en nog veel meer. Tegen betaling: bowlen, biljart, gameroom en watersporten aan het strand. Ook is er een Spa & Wellness Center met Turks bad, een binnenzwembad en sauna. Alle behandelingen en massages tegen betaling. Het animatieteam verzorgt van mei t/m oktober iedere dag een gevarieerd dag- en avondprogramma.

Verzorging Zomer 2019: Sueno Beach

Je verblijft op basis van Ultra All Inclusive volgens de formule van deze accommodatie: ontbijt met vers geperste sinaasappelsap (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (12.30-14.30), koffie/thee en koekjes (11.00-19.00), ijs (12.30-16.00) en middernachtsnack (23.30-00.30). Tijdens je verblijf kun je 1 maal dineren in het BBQ en Turks à-la-carterestaurant (BBQ geopend van 15-06 t/m 15-09, vooraf reserveren). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en lokale alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes 24 uur per dag, volgens de openingstijden van de diverse bars. Tegen betaling: 3 à-la-carterestaurants (met reservering), import drankjes, roomservice en verse vruchtensappen.

Bekijk alle Sueno Hotels

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
Voor de kinderen
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Sueno Beach

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.5 Aanrader

Gebaseerd op:
31 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.6
  • Ligging 8.9
  • Service 8.5
  • Prijs/kwaliteit 8.6
  • Eten 8.3
  • Kamers 7.9
  • Kindvriendelijk 8.8
  • Wifi kwaliteit 8.6
`
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Ijhorst, Nederland
8.7
Over Sorgun:

Bestemming OK. dichtbij een paar steden zoals Manavgat en Oud Side

Over Sueno Beach:

Een groot en prima hotel, kamers gedateerd maar schoon en keurig. De ligging van onze kamer aan de achterzijde was wat minder. Storend geluid van een generator van een aanliggend complex wat 24 uur per dag draaide.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Reuver, Nederland
10.0
Over Sorgun:

Prive strand direct bij het hotel, superleuke pier waar je ook op kan liggen en een bar. Stad is makkelijk te bereiken met een busje dat elke 7 minuten voor het hotel stopt, kost ongeveer €0.50 voor 2 personen. Manavgat is meer een centrum voor locals, wel heel leuk en Side is meer toeristisch. Allebei ongeveer 10 tot 15 minuten van het hotel af. Wij hebben voor 1 dag een jeep gehuurd voor €30,- en zijn naar de Green Canyon gereden in de bergen, daar ligt een SUPERmooi helderblauw meer waar je ook lekker kan eten bij het Panorama restaurant met een Turkse eigenaar die vloeiend Nederlands spreekt. Land of Legends zijn we ook geweest (waterpretpark en achtbanen), was geweldig.

Over Sueno Beach:

Sueno is echt een geweldig hotel, heb NIKS gemerkt dat de Russen werden voorgetrokken bij de bar etc. Ook het personeel was supervriendelijk. Van de Russen heb je overigens ook geen last, die zijn erg op zichzelf en rustig. Heb meer overlast gehad van de paar Nederlanders die er zaten. Elke dag worden er leuke spelletjes georganiseerd voor volwassenen door een hele leuke groep van de entertainment, wat echt heel gezellig is om aan mee te doen. Daarnaast kun je gratis meedoen met lessen zoals o.a. yoga. Wij zaten bij de Lake Houses, wat echt een aanrader is: een supermooi zwembad en een ruime kamer. Minibar werd elke dag aangevuld. De waterglijbanen waren echt geweldig, nog leuker dan we dachten. Wij waren een jong stel zonder kinderen, maar ook wij zagen dat het voor kinderen daar een groot paradijs is, volgende keer nemen we ons neefje mee. Het eten was ook heel uitgebreid, zowel ontbijt als lunch als diner. Kortom: alleen maar goeds over dit hotel en wij gaan zeker nog een keer terug

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Spijkenisse, Nederland
8.0
Over Sorgun:

omgeving was perfect, je ligt een beetje afgelegen maar je kan binnen 30 minuten bij side zijn lopend en met een dolmus ongeveer 5/10 minuten voor 1€ taxi is ook goed te doen maar probeer met een grote groep te zijn

Over Sueno Beach:

groot resort, hoop te doen, veel voor de kinderen ook maar alles is in het turks/ russisch of duits.. je hebt geen last van de russen als je er niet aan iriteerd, elke avond een andere show je kan ook excursies doen! zijn er 14 dagen geweest en hebben het heel erg maar ons zin gehad!

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4
Oosterhout, Nederland
8.3
Over Sorgun:

Voor de deur van het hotel komt om de 10 minuten een dolmus busje waar je voor 1 euro pp mee kan.Centrale ligging dichtbij Side centrum ,op maandag is er een grote markt in manavgat en Kumkoy is ook een shopping centrum ook erg leuk om te gaan kijken.Hou je van shoppen dan is Side echt de plaats waar je heen moet gaan.

Over Sueno Beach:

Het was een heel goed hotel wel waren er in het hotel veel Russen,maar geen last van gehad.De garden villa's waren leuk van opzet zwembad voor de deur maar zijn erg aan vernieuwing toe dus biek die niet want je betaald er namelijk 300 euro voor en is het niet waard. De tuin van heel het complex heel veel groen en aangeplant...mooi als je naar het strand loopt. Kortom heel de dag door eten en drinken elke avond een show bij het hotel alle drankjes echt inclusief. Op de kamers na een heel goed hotel.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 2
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Amsterdam, Nederland
9.0
Over Sorgun:

het strand vond ik erg mooi. In de omgeving is veel te bezichtigen. Wij zijn ook een dagje naar de markt van manavgat geweest.

Over Sueno Beach:

Hotel Sueno Beach is een prachtig hotel. We hebben genoten van alle activiteiten voor klein en groot. Een kindvriendelijke hotel. Eten en drinken was ideaal. We raden het iedereen aan!

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 9
Heerlen, Nederland
9.1
Over Sorgun:

Side is een mooie plek met een klein authentieke centrum waar je goed kunt shoppen. -

Over Sueno Beach:

Sueno Beach is echt geweldig voor gezinnen! We hebben ontzettend genoten en zagen ons vakantiegeld op alle gebieden terug. - direct aan het strand, geen gezeur met bedden en parasols want die waren er genoeg. Ook kon men vanuit het strand de pier op. hier kun je in de avond vissen. - animatie kinderen: veel variatie zoals stormbaantjes die opgezet werden, kinderclub, speeltuinen, kermis(slechts 1 euro per rit) en kidsdisco. -animatie volwassenen: overdag zwembad spellen en spellen zoals darten, backgammon etc. In de avond professionele shows. Voldoende zitplaatsen voor de shows te kunnen zien. Na de show was er altijd een party tot 24:00 uur. Hierin werd zeer veel geïnvesteerd. - zwembaden: 1 ruim kinderbad met meerdere glijbaantjes, overzichtelijk en centraal gelegen. Dit bad gaf ons een veilig gevoel voor ons als ouders van een 4jarige. Verder nog 3 diepere baden en 1 bad met 6 glijbanen naast elkaar, echte uitdaging! - verzorging/schoonmaak: uitstekend!

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10
Beek, Nederland
7.7
Over Sorgun:

Mooi resort met mooi strand. Side ook zeker de moeite waard om te bezichtigen

Over Sueno Beach:

Super hotel, enorm kindvriendelijk. Wel erg druk in hoogseizoen. Niet veel last van gehad, alleen in het restaurant hebben ze hier niet de capaciteit voor. Lange rijen voor het buffet, moeilijk om tafeltje te vinden. Dit maakte het onbijt en avondeten geen gezellige aangelegenheid

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 4
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Sappemeer, Nederland
10.0
Over Sorgun:

Strand en ligging hotel perfect.

Over Sueno Beach:

Prachtig hotel

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10
Waalwijk, Nederland
8.3
Over Sorgun:

Nu 7 jaar achter elkaar geweest goed hotel maar bediening word slechter zeer traag nog nooit geweest maar nu wel ook veel russen dat is ook minder

Over Sueno Beach:

7 jaar achter elkaar geweest bediening aan de bar is nu voortaan zeer slecht traag te weinig personeel was andere jaren wel beter en arrogante russen is ook minder vogend jaar wil ik nog een keer gaan als de service aan de bar en russen niet veranderd denk ik het jaar daarna toch aan iets anders zou we jammer zijn want het hotel is perfect

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 6
  • Wifi kwaliteit 10
Wijchen, Nederland
7.3
Over Sorgun:

Cappedocie is indrukwekkend. Dit moetje zeker gezien hebben

Over Sueno Beach:

De hotels zijn basic. Geen luxe. Badkamer erg klein . Vervolgens een week sueno hotel in side: zit alles op en aan maar veeel te groot en lawaaierig met name in de eetzaal.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 7
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8

Excursies tijdens uw verblijf in Sueno Beach

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €19,-
kinderen €10,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Sueno Beach

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Sueno Beach

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van je hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Ter plaatse krijg je een korte uitleg waarna je plaatsneemt op de quad. Na een leuke tocht van circa 45 minuten is er een korte pauze waarna de weg vervolgd wordt. Drie kwartier later stoppen we voor een verkoelende duik. De quad safari duurt in totaal circa 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel en zwemspullen
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Sueno Beach

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €32,-
kinderen €16,-

Manavgat Boottocht & Markt

Tijdens deze excursie bezoeken we de Manavgat weekmarkt, waar de lokale bevolking vooral groente en fruit koopt. Ook kunt u hier verschillende specerijen en theesoorten kopen. Maar natuurlijk ook T-Shirts, spijkerbroeken, badpakjes, etc. Verder bezoeken we een door de staat gesubsidieerde juwelier waar u de kans krijgt om te slenteren en eventueel inkopen te doen. Hierna maken we een boottocht tot aan de zee, waar de rivier uitmondt. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om een duikje te nemen. U geniet van een lunch en verfrissende drankjes.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zonnecrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Sueno Beach

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks! Het badhuis speelt een belangrijke rol in het alledaagse leven van de Turken. Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Voor elke bevolkingsgroep, elke wijk, waren er openbare badhuizen (de zogenaamde 'Hamam') voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van de reinheid. Een bezoek aan een hamam is dan ook een echte Turkse ervaring waar u kunt genieten van en heerlijke scrub en schuim-/oliemassage. U kunt een duikje nemen in het zwembad of een stoombad nemen. Natuurlijk is er de mogelijkheid om extra behandelingen (exclusief) te nemen. Na afloop voelt u zich als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Sueno Beach

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Boottocht

Wilt u zich ontspannen en genieten van de prachtige kustlijn en daarmee uw vakantieomgeving zien vanaf de waterzijde, dan is deze boottocht ideaal voor u! Varend over de blauw-groene golven met een uitzicht op de indrukwekkende bergen, zult u wensen dat deze dag niet zal eindigen. De boot meert aan bij een prachtige baai, waar u lekker kunt gaan zwemmen, van de boot afduiken of kunt genieten van de vele vissoorten die dichtbij de boot zullen komen! De lunch wordt aan boord geserveerd en bestaat meestal uit vis of kip.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: All Inclusive
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zwemspullen en zonnecreme
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Sueno Beach

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €52,-
kinderen €26,-

Perge & Aspendos

Een van de meest interessante culturele excursies die u zeker niet moet missen, met als bijzondere bezienswaardigheid het best bewaarde Romeinse Amfitheater van de westerse wereld, 'Aspendos'. Na een bezoek aan het theater zetten we de tocht voort langs de kust naar de indrukwekkende antieke Romeinse handelstad Pamphilia oftewel Perge. U zult versteld staan van de hoeveelheid overblijfselen in Perge. Zeker de moeite waard als u van cultuur en geschiedenis houdt.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Sueno Beach

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Sueno Beach

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Side - Sorgun

Sueno Beach

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info