Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Lara
Grand Park Lara
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:20
  • dec , 17°C
  • Aquapark met 4 glijbanen
  • Entertainment voor jong en oud
  • Incl. bitterballen, kroketten & Hollandse koffie!
  • Zeer ruime kamers voor families
  • Meer lezen
8.6
Aanrader505 beoordelingen
  • 341
  • 152
  • 10
  • 2
  • 0
Bekijk alle beoordelingen

Grand Park Lara

Grand Park Lara is een plezierig hotel om je vakantie door te brengen. Het management weet precies wat jij als vakantieganger belangrijk vindt. Zo worden er bijvoorbeeld bitterballen en kroketten geserveerd. Niet voor niets is dit hotel onderdeel van Corendon Hotels & Resorts.

Het groots opgezette resort heeft een goede ligging, een prima aanbod van faciliteiten zoals luxe, moderne kamers, 2 zwembaden, een enthousiast animatieteam en een uitstekende keuken. Dankzij Grand Park Lara kun je voor een scherpe prijs in luxe verblijven in de fantastische badplaats Lara.

Kies je vertrekperiode

Klik hieronder op de periode waarin je wilt vertrekken voor de bijbehorende accommodatie informatie.

Ligging: Grand Park Lara in Lara

Grand Park Lara hotel ligt in de gelijknamige hotelwijk Lara, op ca. 16 kilometer ten oosten van het centrum van Antalya en op ca. 14 kilometer van het vliegveld. Het privé zandstrand is gelegen op ca. 200 meter afstand.

Faciliteiten: Grand Park Lara

Grand Park Lara hotel heeft 896 kamers en bestaat uit 8 blokken die met elkaar verbonden zijn. Elk blok heeft meerdere liften. Je vindt in Grand Park Lara een 24-uursreceptie, een bagageruimte en een lobby met bar. Buffetrestaurant met terras, het Peppermint à-la-carterestaurant (Chinees en Italiaans, tegen betaling en reservering verplicht) en diverse bars.
In de fraai aangelegde tuin ligt een zwembad en een apart kinderbad. Op het zonneterras zijn de ligbedden, matrassen en parasols gratis beschikbaar in de hoteltuin. Het hotel biedt een badhanddoekenservice (met borg).
Verder beschikt Grand Park Lara over een kapsalon, doktersservice, een wasservice, diverse winkeltjes en (op aanvraag) een babysitservice (alle tegen betaling). Wifi is gratis beschikbaar in de lobby en de publieke ruimtes. Voor de jongste gasten is een miniclub (4-12 jaar) met Nederlands sprekende animatie (in de winterperiode 2018-2019), kinderbuffet, speeltuin en een minidisco.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) in Grand Park Lara zijn modern en luxe ingericht en beschikken over airconditioning, telefoon, satelliettelevisie, minibar (tegen betaling), kluisje (tegen betaling), wifi (gratis), een badkamer met douche, toilet en föhn. De standaardkamers hebben geen balkon. Het is niet mogelijk om met 3 personen + 1 baby in een standaardkamer te verblijven.

Grand Park Lara beschikt ook over familiekamers. De familiekamer (type 1) bestaat uit 2 ruimtes (2 slaapkamers) en is geschikt voor 2-4 personen. Alle familiekamers type 1 hebben een balkon.

De familiekamer (type 2) bestaat uit 3 ruimtes (2 slaapkamers en 1 woonkamer met slaapbank) en is geschikt voor 3-6 personen. Alle familiekamers type 2 hebben een balkon.

De kamers hebben tuin-, zwembad- of landzicht.

Sport & Ontspanning:

Op sportief gebied biedt Grand Park Lara je diverse mogelijkheden. Je kunt gratis fitnessen, darten en tafeltennissen. Biljart, de gameroom, watersporten en duikschool (op aanvraag) zijn tegen betaling. In het Spa & Wellness Center kun je gratis gebruikmaken van de hamam en de sauna. Diverse massages en behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt dagelijks een scala aan activiteiten: van aqua gym en aerobics tot darts en tafeltennis, inclusief wedstrijden en live shows.

Verzorging Winter 2018-2019: Grand Park Lara

Je verblijft in Grand Park Lara op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks, koffie, thee en koekjes (14.00-18.00), ijsjes (14.00-16.00) en middernachtsoep (23.00-00.00). Een half uur per dag worden er bitterballen en kroketten geserveerd. Alle door het hotel geselecteerde lokale en alcoholische en lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 00.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, de Hollyhock Pub Bar, verse vruchtensappen, drankjes in flessen, dineren in het à-la-carterestaurant (reservering verplicht) en alle consumpties na 24.00 uur.

Ligging: Grand Park Lara in Lara

Grand Park Lara hotel ligt in de gelijknamige hotelwijk Lara, op ca. 16 kilometer ten oosten van het centrum van Antalya en op ca. 14 kilometer van het vliegveld. Het privé zandstrand is gelegen op ca. 200 meter afstand.

Faciliteiten: Grand Park Lara

Grand Park Lara hotel heeft 896 kamers en bestaat uit 8 blokken die met elkaar verbonden zijn. Elk blok heeft meerdere liften. Je vindt in Grand Park Lara een 24-uursreceptie, lobby met bar.

Buffetrestaurant met terras, het Peppermint à-la-carterestaurant (Chinees en Italiaans, tegen betaling en reservering verplicht) en diverse bars.

Voor de jongste gasten is er (in de zomerperiode 2018) dagelijks een miniclub met Nederlandstalige animatie (4-12 jaar), een kinderbuffet, speeltuin en een minidisco.

In de fraai aangelegde tuin liggen 2 zwembaden, een apart kinderbad en een Aquapark met 4 glijbanen (op vaste tijden geopend). Op het zonneterras zijn de ligbedden, matrassen en parasols alsmede de handdoekenservice (met borg) gratis beschikbaar in de hoteltuin.

Verder beschikt Grand Park Lara over een kapsalon, een doktersservice, een wasservice, diverse winkeltjes en (op aanvraag) een babysitservice (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) in Grand Park Lara zijn modern en luxe ingericht en beschikken over airconditioning (individueel regelbaar), een telefoon, satelliet televisie, minibar (tegen betaling, water gratis, dagelijks gevuld), kluisje (tegen betaling), gratis wifi, een badkamer met douche, toilet en föhn. De standaardkamers hebben geen balkon. Het is niet mogelijk om met 3 personen + 1 baby in een standaardkamer te verblijven.

Grand Park Lara beschikt ook over familiekamers. De familiekamer (A) bestaat uit 2 ruimtes (2 slaapkamers) en is geschikt voor 2-4 personen. Alle familiekamers type A hebben een balkon.

De familiekamer (B) bestaat uit 3 ruimtes (2 slaapkamers en 1 woonkamer met slaapbank) en is geschikt voor 3-6 personen. Alle familiekamers type B hebben een balkon.

De kamers hebben tuin-, zwembad- of landzicht.

Sport & Ontspanning:

Op sportief gebied biedt Grand Park Lara diverse mogelijkheden. Je kunt gratis fitnessen, darten en tafeltennissen. Biljart, de games room, en watersporten bij het strand zijn tegen betaling.

In het Spa & Wellness Center kun je gratis gebruikmaken van de hamam en de sauna. Diverse massages en behandelingen zijn tegen betaling.

Het animatieteam verzorgt dagelijks een scala aan activiteiten: van aqua gym en aerobics tot darts en tafeltennis, inclusief wedstrijden en live shows.

Verzorging Zomer 2018: Grand Park Lara

Je verblijft in Grand Park Lara op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-12.00), lunch (12.30-14.00) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks, zoals bitterballen en kroketten, gedurende de dag, patisserie (11.00-16.00) en ijsjes (13.00-17.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale en alcoholische en lokale non-alcoholische drankjes van 10.00-24.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, verse vruchtensappen, drankjes in flessen, dineren in de à-la-carterestaurants en alle consumpties na 24.00 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Babysitservice
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Grand Park Lara

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.6 Aanrader

Gebaseerd op:
505 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.5
  • Ligging 8.5
  • Service 8.9
  • Prijs/kwaliteit 8.7
  • Eten 8.1
  • Kamers 8.4
  • Kindvriendelijk 8.8
  • Wifi kwaliteit 6.4
`
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Leeuwarden, Nederland
8.3
Over Lara:

Het resort is echt super mooi, schoon en alles is netjes geregeld. Het eten is heerlijk, genoeg keuze en in 12 dagen nog steeds elke dag wat nieuws kunnen kiezen om te eten. De bediening is snel en correct er blijft hen niets onopgemerkt en ze werken er echt hard. Strand is letterlijk op loopafstand, straat oversteken en na 4 minuten lopen lig je met je voetjes in het zand. Op het resort genoeg entertainment en voldoende bedjes bij het zwembad, dus geen vervelende handdoeken leggen rituelen 's ochtends vroeg. Genoeg shoppingmalls in de directe omgeving en als je je niet laat afschrikken door de directe benadering heb je leuke deals en geweldige gesprekken met de verkopers aldaar, welke overigens prima nederlands kunnen spreken hoor, al doen ze voor de toeristen vaak van niet. Al met al een geweldige tijd gehad en ik zou hier zeker weer een keer heen gaan. De vakantie was in één woord fantastisch.

Over Grand Park Lara:

Het resort is echt super mooi, schoon en alles is netjes geregeld. Het eten is heerlijk, genoeg keuze en in 12 dagen nog steeds elke dag wat nieuws kunnen kiezen om te eten. De bediening is snel en correct er blijft hen niets onopgemerkt en ze werken er echt hard. Strand is letterlijk op loopafstand, straat oversteken en na 4 minuten lopen lig je met je voetjes in het zand. Op het resort genoeg entertainment en voldoende bedjes bij het zwembad, dus geen vervelende handdoeken leggen rituelen 's ochtends vroeg.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Maasland, Nederland
7.7
Over Lara:

Leuk hotel ,eten veel van t zelfde (buiten restaurant beter dan binnen) ,kamers schoon, handdoeken service met pasje dus elke dag schone badlakens, fijne sauna,vriendelijk peesoneel lekker dicht bij t vliegveld ,eigenlijk alles prima, wel op tijd opstaan ivm handdoekje leggen

Over Grand Park Lara:

Ik was hier met mn zoon van 10 ,hij kon naar hartelust spelen doordat veel Nederlanders in het hotel verbleven, leuke winkels en bazaars in de buurt .

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 8
Breukelen, Nederland
9.1
Over Lara:

Direct naast een bazar en het busje naar het strand is ook top.

Over Grand Park Lara:

Het is een groot hotel met veel ligbedden, maar nog meer bezoekers. Dit kan soms frustrerend zijn. Op regen dagen zijn de buiten restaurants dicht. Dan is het grote restaurant erg druk. Verder heerlijk verblijf.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10
Aduard, Nederland
8.9
Over Lara:

Prima hotel, goede strand accommodatie. Transfer van vliegveld naar hotel dik 20 minuten, erg prettig! Antalya vlakbij!

Over Grand Park Lara:

Wij hadden een familiekamer, mooi ruim en prima voorelkaar! Mooie zwembaden met 4 glijbanen. Vriendelijk personeel.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 6
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Kampen, Nederland
7.2
Over Lara:

Jammer dat er geen dolmus rijd.Strand viel een beetje tegen.Om wat te willen zien daar moet je echt een taxi nemen en ben je al weer best veel geld kwijt dat is wel jammer.

Over Grand Park Lara:

GPL is een heel mooi en net hotel het personeel mag wel wat vriendelijker dat ontbreekt er nog wel eens aan des al niet te min hebben wij een super vakantie gehad.

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 7
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 7
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Monnickendam, Nederland
6.9
Over Lara:

De kamers waren prima en schoon. De service was prima ook voor speciale dieten. Het buffet was zeer matig , vaak koud en erg rommelig. Na 24 :00 uur zelf betalen voor je drankje. Geen avondaktiviteiten voor pubers, iedereen verveelde zich. zwembaden prima en schoon. Hele dag kon je eten. Strand: eerst de weg oversteken, uitstraling matig, wel schoon strand, Beach house, erg klein. Je kan er tot rust komen, maar het neigt naar saai voor pubers.

Over Grand Park Lara:

Het hotel was prima en schoon . Lekkere bedden. Wel erg veel kamers( 3000) voor de oppervlakte. Denk dat t hoog zomer te druk zou zijn. Personeel was erg vriendelijk. Veel Nederlandstalige muziek( hou ik niet van) en 1 x zelfs bitterballen bij t zwembad aan je bedje????

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 2
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 2
Nijeveen, Nederland
7.9
Over Lara:

Veel winkels vlakbij. Mooi strand vlakbij, eventueel met shuttle busje. Antalya vlakbij met de bus 15 lira voor 4 personen.

Over Grand Park Lara:

Mooie kamers, goede airco, mooi zwembad. Personeel niet zo vriendelijk en eten vonden we niet geweldig. Geen biefstukjes, aardbeien, slagroom, meloen of ananas... Wat je wel zou verwachten...

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 5
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 7
Silvolde, Nederland
7.8
Over Lara:

Wel wat winkels in de omgeving, maar geen leuke terrasjes, daarvoor moet je echt naar het centrum en de haven. Antaly haven is mooi de steile kronkelweg er naar toe is leuk maar minder goed te doen met een rolstoel. De lift naar de haven is een echte uitkomst. Wij vinden Alanya toch mooier en gezelliger. Strand is mooi en op loopafstand, ook al rijd er een pendelbusje. Oude bazaar in Antaly is wel mooi.

Over Grand Park Lara:

Het park was voor ons te groot. Het eten was elke dag hetzelfde, wel veel keus maar toch steeds hetzelfde. De turkse avond een flop, alleen maar muziek. Geen kraampjes met Turkse snuisterijen, geen extra lekker eten. Kamers zeer ruim (fam kamer B), schoonmaak was goed. Personeel is vriendelijk.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 5
Maarssen, Nederland
10.0
Over Lara:

Lara is een leuk stadje, haven van antalya ook leuk om een x te zien. Goed hotel, mooie familie kamers. Eten was goed maar wel erg druk in de restaurants maar ze doen de best om het zo goed mogelijk te leiden.

Over Grand Park Lara:

Goed hotel, mooie familie kamers. Eten was goed maar wel erg druk in de restaurants maar ze doen de best om het zo goed mogelijk te leiden.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Amsterdam, Nederland
10.0
Over Lara:

ERG FIJNE OMGEVING WAART VEEL DE DOEN IS EN VEEL WINKELS

Over Grand Park Lara:

GRAND PARK LARA IS EN BLIJFT EEN SUPER ACCOMODATIE HET WAS ER DIT KEER ERG DRUK EN MAAR GEEN LAST VAN

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10

Excursies tijdens uw verblijf in Grand Park Lara

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €12,-
kinderen €6,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Grand Park Lara

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Grand Park Lara

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van je hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Ter plaatse krijg je een korte uitleg waarna je plaatsneemt op de quad. Na een leuke tocht van circa 45 minuten is er een korte pauze waarna de weg vervolgd wordt. Drie kwartier later stoppen we voor een verkoelende duik. De quad safari duurt in totaal circa 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel en zwemspullen
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Grand Park Lara

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Manavgat Boottocht & Markt

Je bezoekt de Manavgat weekmarkt waar naast groente, fuit, verschillende specerijen en theesoorten, ook kleding wordt verkocht. Daarna rijden we door naar een juwelierszaak waar je op je gemak kunt rondkijken. Misschien is er wel een mooi sieraad van je gading bij? Vervolgens staat er een boottocht op het programma. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om een verkoelende duik te nemen. Voor de lunch en verfrissende drankjes wordt gezorgd.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: Fototoestel en/of videocamera, zonnebrandcrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Grand Park Lara

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks!

Wist je dat het badhuis een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van de Turkse bevolking? Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Elke wijk heeft dan ook openbare badhuizen, de zogenaamde 'hamam', voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van reinheid. Geniet ook van deze Turkse ervaring en onderga een heerlijke scrub en schuim-/oliemassage en sluit af met een duik in het zwem- of stoombad. Natuurlijk kun je extra behandelingen (exclusief) reserveren. Na afloop voel je je als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Grand Park Lara

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Grand Park Lara

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Lara

Grand Park Lara

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info