Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Lara
Grand Park Lara
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:20
  • apr , 21°C
  • Aquapark met 4 glijbanen
  • Entertainment voor jong en oud
  • Incl. bitterballen, kroketten & Hollandse koffie!
  • Zeer ruime kamers voor families
  • Meer lezen
8.5
Aanrader394 beoordelingen

Grand Park Lara

Grand Park Lara is een plezierig hotel om uw vakantie door te brengen. Het management weet precies wat u als vakantieganger belangrijk vindt. Zo worden er bijvoorbeeld vanaf 15 juni 2017 bitterballen en kroketten geserveerd. Niet voor niets is dit hotel onderdeel van Corendon Hotels & Resorts.

Het groots opgezette resort heeft een goede ligging, een prima aanbod van faciliteiten zoals luxe, moderne kamers, 3 zwembaden, een enthousiast animatieteam en een uitstekende keuken. Dankzij Grand Park Lara kunt u voor een scherpe prijs in luxe verblijven in de fantastische badplaats Lara.

Kies je vertrekperiode

Klik hieronder op de periode waarin je wilt vertrekken voor de bijbehorende accommodatie informatie.

Ligging: Grand Park Lara in Lara

Grand Park Lara hotel ligt in de gelijknamige hotelwijk Lara, op ca. 16 kilometer ten oosten van het centrum van Antalya en op ca. 14 kilometer van het vliegveld. Het privé zandstrand is gelegen op ca. 200 meter afstand.

Faciliteiten: Grand Park Lara

Grand Park Lara hotel heeft 896 kamers en bestaat uit 8 blokken die met elkaar verbonden zijn. Elk blok heeft meerdere liften. U vindt in Grand Park Lara een receptie, lobby met bar. Buffetrestaurant met terras, het Peppermint à-la-carterestaurant (Chinees en Italiaans, tegen betaling en reservering verplicht) en diverse bars. Voor de jongste gasten is een miniclub (4-12 jr), kinderbuffet, speeltuin en een minidisco.

In de fraai aangelegde tuin liggen 2 zwembaden en een apart kinderbad. Op het zonneterras zijn de ligbedden, matrassen en parasols alsmede de handdoekenservice gratis beschikbaar in de hoteltuin.

Verder beschikt Grand Park Lara over een internethoek, kapsalon, doktersservice, een wasserette, diverse winkeltjes en (op aanvraag) een babysitservice (alle tegen betaling). Wifi is gratis beschikbaar in de lobby en de publieke ruimtes.

Uw hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) in Grand Park Lara zijn modern en luxe ingericht en beschikken over airconditioning (individueel regelbaar), een telefoon, satelliet televisie, minibar (tegen betaling, water gratis, dagelijks gevuld), huurkluisje, wifi (tegen betaling), een badkamer met douche, toilet en föhn. De standaardkamers hebben geen balkon. Het is niet mogelijk om met 3 personen + 1 baby in een standaardkamer te verblijven.

Grand Park Lara beschikt ook over familiekamers. De familiekamer (A) bestaat uit 2 ruimtes (2 slaapkamers) en is geschikt voor 2-4 personen. Alle familiekamers type A hebben een balkon.

De familiekamer (B) bestaat uit 3 ruimtes (2 slaapkamers en 1 woonkamer met slaapbank) en is geschikt voor 3-6 personen. Alle familiekamers type B hebben een balkon.

De kamers hebben tuin-, zwembad- of landzicht.

Sport & Ontspanning:

Op sportief gebied biedt Grand Park Lara u diverse mogelijkheden. U kunt gratis fitnessen, darten en tafeltennissen. Biljart, de games room, watersporten en duikschool (op aanvraag) zijn tegen betaling.

In het Spa & Wellness Center kunt u gratis gebruikmaken van de hamam en de sauna. Diverse massages en behandelingen zijn tegen betaling.

Het animatieteam verzorgt dagelijks een scala aan activiteiten: van aqua gym en aerobics tot darts en tafeltennis, inclusief wedstrijden en live shows.

Verzorging Winter 2017-2018: Grand Park Lara

U verblijft in Grand Park Lara op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks, koffie, thee en koekjes (14.00-18.00), ijsjes (14.00-16.00) en middernachtsoep (23.00-24.00). Een half uur per dag worden er bitterballen en kroketten geserveerd. Alle door het hotel geselecteerde lokale en alcoholische en lokale alcoholvrije drankjes van 10.00-24.00 uur. Tegen betaling: import dranken, verse vruchtensappen, drankjes in flessen, dineren in het à-la-carterestaurant (reservering verplicht) en alle consumpties na 24.00 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Ligging: Grand Park Lara in Lara

Grand Park Lara hotel ligt in de gelijknamige hotelwijk Lara, op ca. 16 kilometer ten oosten van het centrum van Antalya en op ca. 14 kilometer van het vliegveld. Het privé zandstrand is gelegen op ca. 200 meter afstand.

Faciliteiten: Grand Park Lara

Grand Park Lara hotel heeft 896 kamers en bestaat uit 8 blokken die met elkaar verbonden zijn. Elk blok heeft meerdere liften. Je vindt in Grand Park Lara een 24-uursreceptie, lobby met bar.

Buffetrestaurant met terras, het Peppermint à-la-carterestaurant (Chinees en Italiaans, tegen betaling en reservering verplicht) en diverse bars.

Voor de jongste gasten is er (in de zomerperiode 2018) dagelijks een miniclub met Nederlandstalige animatie (4-12 jaar), een kinderbuffet, speeltuin en een minidisco.

In de fraai aangelegde tuin liggen 2 zwembaden, een apart kinderbad en een Aquapark met 4 glijbanen (op vaste tijden geopend). Op het zonneterras zijn de ligbedden, matrassen en parasols alsmede de handdoekenservice (met borg) gratis beschikbaar in de hoteltuin.

Verder beschikt Grand Park Lara over een kapsalon, een doktersservice, een wasservice, diverse winkeltjes en (op aanvraag) een babysitservice (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) in Grand Park Lara zijn modern en luxe ingericht en beschikken over airconditioning (individueel regelbaar), een telefoon, satelliet televisie, minibar (tegen betaling, water gratis, dagelijks gevuld), kluisje (tegen betaling), gratis wifi, een badkamer met douche, toilet en föhn. De standaardkamers hebben geen balkon. Het is niet mogelijk om met 3 personen + 1 baby in een standaardkamer te verblijven.

Grand Park Lara beschikt ook over familiekamers. De familiekamer (A) bestaat uit 2 ruimtes (2 slaapkamers) en is geschikt voor 2-4 personen. Alle familiekamers type A hebben een balkon.

De familiekamer (B) bestaat uit 3 ruimtes (2 slaapkamers en 1 woonkamer met slaapbank) en is geschikt voor 3-6 personen. Alle familiekamers type B hebben een balkon.

De kamers hebben tuin-, zwembad- of landzicht.

Sport & Ontspanning:

Op sportief gebied biedt Grand Park Lara diverse mogelijkheden. Je kunt gratis fitnessen, darten en tafeltennissen. Biljart, de games room, en watersporten bij het strand zijn tegen betaling.

In het Spa & Wellness Center kun je gratis gebruikmaken van de hamam en de sauna. Diverse massages en behandelingen zijn tegen betaling.

Het animatieteam verzorgt dagelijks een scala aan activiteiten: van aqua gym en aerobics tot darts en tafeltennis, inclusief wedstrijden en live shows.

Verzorging Zomer 2018: Grand Park Lara

Je verblijft in Grand Park Lara op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-12.00), lunch (12.30-14.00) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks, zoals bitterballen en kroketten, gedurende de dag, patisserie (11.00-16.00) en ijsjes (13.00-17.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale en alcoholische en lokale non-alcoholische drankjes van 10.00-24.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, verse vruchtensappen, drankjes in flessen, dineren in de à-la-carterestaurants en alle consumpties na 24.00 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Babysitservice
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Grand Park Lara

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.5 Aanrader

Gebaseerd op:
394 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.3
  • Ligging 8.4
  • Service 8.6
  • Prijs/kwaliteit 8.7
  • Eten 8.2
  • Kamers 8.4
  • Kindvriendelijk 8.6
  • Wifi kwaliteit 6.3
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Zwartewaal, Nederland
8.0
Over Lara:

kort bij luchthaven ,veel winkels in de buurt,antalya met stads bus hemels breed kort bij ,maar door de vele stops ,helaas uur rijden.Markt leuk.

Over Grand Park Lara:

Grand park Lara is een mooi hotel,super schoon en quest relationsspreken nederlands..Dit is erg prettig. Zij zijn erg hulpvardig.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
De Westereen, Nederland
8.3
Over Lara:

goede omgeving fijne bestemming mooie omgeving en leuke winkels in de buurt.

Over Grand Park Lara:

aangenaam verblijf in dit hotel zeer vriendelijk personeel en uitgebreide etenskeuze. MAAR EEN DING IS ONS ZO TEGEN GEVALLEN ALS JE EN REIS VAN 10 DAGEN BOEKT JE OP DE 10 DAG JE THEE OF KOFFIE MOET BETALEN SCHANDALIG GEEN LUNCH PAKKET HELEMAAL NIKS . JE BOEKT VOOR 10 DAGEN MAAR MAG MAAR VOOR 9 DAGEN ETEN NU WIL IK WEL GELOVEN DAT DE PRIJS LAGER IS WANT DE 10 DAG VAN ONS KAN 2 KEER WORDEN GEBRUIKT??? . ZOU HET NIET BETER ZIJN WANNEER MENSEN VROEG MOETEN VLIEGEN EEN LUNCH PAKKET MET PAKJE DRINKEN ER BIJ KRIJGEN DAT ZOU EEN GOEDE SERVICE ZIJN. WANT OP DEZE MANIER WORD JE DOOR MEERDERE MENSEN NIET AAN BEVOLEN BIJ JE VRIENDEN JAMMER WANT ACCOMODATIE IS PRIMA EN DAN OP DEZE MANIER BEZUINIGEN GEEN EEN RARE NASMAAK EN VEEL ONVREDE

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 1
Kamerik, Nederland
9.5
Over Lara:

Grand Lara echt. Wij waren vroeg in het seizoen nog een beetje te koud voor het strand maar een mooi breed zand strand. Leuke omgeving met veel winkels.

Over Grand Park Lara:

Ook aan te bevelen met kinderen zeer schoon en top eten

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Kinrooi, Nederland
9.3
Over Lara:

grand park lara maar dat we midden in de nacht moeten vertrekken is geen aanrader geen ontbijt geen koffie dus dat moet corendon beter regelen

Over Grand Park Lara:

grand park lara is een prima hotel servies is uitmuntend de dag voor dat we moesten vertrekken midden in de nacht hebben zij voor mij een waterkoker voorzien voor ons koffie moest ik wel zelf kopen maar dat nam ik er graag bij want midden in de nacht vertrekken is geen pretje met vriendelijk groet lucie

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 10
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Den Haag, Nederland
9.7
Over Lara:

het lara strand is erg mooi de ligging van het hotel prima een aanrader voor mijn vrienden

Over Grand Park Lara:

het hotel is erg mooi en verzorgt leuk personeel en heel vriendelijk

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Afferden-Limburg, Nederland
9.7
Over Lara:

We hebben een super vakantie gehad alleen het jammere is dat de verkopers met winkels in die straat of straat verkopers zo opdringerig zijn dat als je niks koopt ze je uitschelden wat er voor zorgden dat we liever niet meer de straat op gingen en in het hotel bleven

Over Grand Park Lara:

Hotel grand park Lara is een super hotel kamers zijn ruim en luxe ingericht personeel rent en vliegt voor je het aanbod kwa eten en drinken is ook reuze groot dus kort om niks te klagen het personeel is zeer betrokken bij je dat is heel mooi om te zien

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Den Haag, Nederland
7.5
Over Lara:

Voor de 7e keer in Turkije. Ligging tussen d massale andere hotels wel wat minder. Afstand tot b.v. Antalya wel wat groot. Geen eigen strand. Als er zoals wij hoorden in het vervolgseizoen 2000 gasten zijn zal het wel heel erg vol zijn.

Over Grand Park Lara:

Prima hotel, maaltijden en kamers. Personeel achter de balie spreekt slecht engels. Gastencontact prima. Bedienend personeel in het restaurant is stuurs en lijkt soms niet echte geinteresseerd, op een paar uitzonderingen na. Dat is dan meestal wat ouder personeel. Over het algemeen is groeten er niet bij. Dat zijn wij anders gewend.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 6
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Groenlo, Nederland
10.0
Over Lara:

heel mooi park voor jong en oud. het eten is goed en voldoende variatie.

Over Grand Park Lara:

heel mooi park voor jong en oud. ook het strand goed bereikbaar en voldoende licht bedden

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Peer, Belgie
9.7
Over Lara:

Helemaal geweldige vakantie gehad. Super aardig personeel !!! Kinderen hebben zich enorm goed geamuseerd zoals ook wij. Hebben allemaal excursies gedaan. En ook genoten van het eten en vriendelijkheid van het hotel .

Over Grand Park Lara:

Het was heel mooi. Ook heel proper ! En super vriendelijk !!!+ nog nooit zo vriendelijke mensen gezien . En reizen regelmatig... wij gaan zeker terug !!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Leiden, Nederland
8.7
Over Lara:

De bestemming van het hotel was heel mooi. We zaten in een straat met veel bazaars en winkel gelegenheden. Ook was het maar op 20 minuten van het vliegveld vandaan. En dichtbij het strand . Wel was het jammer dat er in het laagseizoen na 20:00 niks meer te doen was in de buurt op loop afstand. (Heen vlucht veel huilende/ schoppende kinderen en terug vlucht ouder vliegtuig en veel turbulentie. Wel op tijd gevlogen en eerder aan gekomen dan gepland heen en terug vlucht)

Over Grand Park Lara:

De kamer was erg mooi. We hadden twee slaapkamers,een badkamer, een woonkamer en balkon. Voor met twee personen was dit goed te doen. Doordat het weer slecht was, was het erg fijn deze woonkamer te hebben. Verder werd er elke dag goed schoongemaakt. Het eten in het restaurant was goed, maar wel vaak het zelfde. Ook stond er op ons informatie blad meerdere eten gelegenheden/ soorten die ze na het vragen hiervan niet in het laagseizoen aanboden. Verder was het personeel erg vriendelijk en hielpen je goed als er iets was. (er was ook personeel wat Nederlands sprak)

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 6
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9

Excursies tijdens uw verblijf in Grand Park Lara

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €12,-
kinderen €6,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van uw hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Hier krijgt u een kleine info. Daarna mag u uw pakjes aantrekken en plaatsnemen op de quads. Na een tocht van 45 minuten heeft u een kleine pauze en na weer 45 minuten een kleine pauze om af te koelen in het water. Tocht duurt totaal 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera en zwemspullen om af te koelen.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Manavgat Boottocht & Markt

Je bezoekt de Manavgat weekmarkt waar naast groente, fuit, verschillende specerijen en theesoorten, ook kleding wordt verkocht. Daarna rijden we door naar een juwelierszaak waar je op je gemak kunt rondkijken. Misschien is er wel een mooi sieraad van je gading bij? Vervolgens staat er een boottocht op het programma. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om een verkoelende duik te nemen. Voor de lunch en verfrissende drankjes wordt gezorgd.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: Fototoestel en/of videocamera, zonnebrandcrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks!

Wist je dat het badhuis een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van de Turkse bevolking? Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Elke wijk heeft dan ook openbare badhuizen, de zogenaamde 'hamam', voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van reinheid. Geniet ook van deze Turkse ervaring en onderga een heerlijke scrub en schuim-/oliemassage en sluit af met een duik in het zwem- of stoombad. Natuurlijk kun je extra behandelingen (exclusief) reserveren. Na afloop voel je je als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Lara

Grand Park Lara

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info