Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Lara
Fame Residence Lara & Spa
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:20
  • jul , 34°C
  • Geheel gerenoveerd!
  • Direct aan het privéstrand
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Miniclub voor de kids
  • Meer lezen
8.5
Aanrader101 beoordelingen

Fame Residence Lara & Spa

Fame Residence Lara & Spa is alweer zo’n 5-sterren tophotel van de bekende Fame-keten, boordevol plezier en vermaak. Wij garanderen je een uitstekende prijs–kwaliteitverhouding. Fame Residence Lara & Spa heeft alles in huis om je een schitterende vakantie te bezorgen. Beleef een vakantie om nooit te vergeten en boek snel dit 5-sterrenhotel.

Ligging: Fame Residence Lara & Spa nabij Antalya

Hotel Fame Residence Lara & Spa is direct aan een privé-strand gelegen en op een afstand van ca. 16 km van het centrum van Antalya. Het hotel biedt tegen een voordelig tarief een shuttleservice naar Antalya centrum.

Faciliteiten: Fame Residence Lara & Spa

Fame Residence Lara & Spa beschikt over 559 kamers en is voorzien van een 24-uursreceptie, lounge en lobby met zitjes, binnen- en buitenrestaurant, diverse bars, mooi aangelegd buitenzwembad met apart kinderbadje, glijbanen en een binnenzwembad (verwarmd in de winterperiode). Aan het zwembad en op het strand zijn ligbedden en parasols gratis te verkrijgen. Het hotel biedt een gratis badhanddoekenservice. Fame Residence Lara & Spa beschikt over een discotheek, winkels (o.a. ledershop, minimarkt) en bioscoop (sommige tegen betaling). Je kunt dineren in 1 van de 5 à-la-carterestaurants (reservering verplicht in de winterperiode zijn er 3 restaurants geopend). In de lobby kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er een miniclub (4-12 jaar), een minidisco en een speeltuintje.

Hotelkamer:

Fame Residence Lara & Spa beschikt over mooie standaardkamers (1-3 personen) voorzien van badkamer met douche/bad, toilet en föhn, kluisje (gratis), telefoon, satelliettelevisie, minibar (gevuld met frisdrank), wifi (gratis), koffie-/theezetfaciliteiten en airconditioning (centraal geregeld op vastgestelde tijden). Sommige kamers beschikken over een balkon met zitje of een Frans balkon. Verblijf je met 2 volwassenen + 1 kind + 1 baby of met 3 volwassenen + 1 baby in een standaardkamer dan slaapt de baby bij de ouders in bed. Er is geen ruimte voor een babybedje.

Voor gezinnen zijn er ruime standaardkamers (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind) met extra bedden. Tevens zijn er familiekamers (4 personen), deze bestaan uit 2 ruimtes.

In de zomerperiode 2019 kun je een familiekamer duplex met zwembadzicht boeken. Deze familiekamer is in duplexstijl en beschikt over 2 badkamers.

Voordeelkamers (2 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Je kunt gratis gebruikmaken van de tennisbaan (alleen overdag), fitnessruimte, tafeltennis, aerobics, boccia, darts en beachvolleybal. Tegen betaling kun je biljarten en bowlen. Aan het strand worden tegen betaling diverse watersporten aangeboden door particulieren. In het Spa & Wellness Center kun je gratis gebruikmaken van het Turks bad, het binnenzwembad en de sauna, alle massage- en schoonheidsbehandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt een leuk dag- en avondprogramma.

Verzorging Zomer 2019: Fame Residence Lara & Spa

In het Fame Residence Lara & Spa verblijf je op basis van Fame Style All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00), diner (19.00-21.30), alle in buffetvorm. Snacks (11.00-17.00), ijsjes (14.00-16.00), koffie/thee en koekjes (11.00-08.00) en nachtsoep (23.00-06.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische drankjes van 10.00 tot 03.00 uur (na 24.00 uur in Café Fame) en alcoholvrije drankjes 24 uur per dag. Tegen betaling: import drankjes, dineren in de à-la-carterestaurants (met reservering), drankjes in de disco, roomservice, drinken in flessen, alcoholische drankjes na 03.00 uur en verse vruchtensappen.

Verzorging Winter 2019-2020: Fame Residence Lara & Spa

In het Fame Residence Lara & Spa verblijf je op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.30-14.00), diner (18.30-21.00) en middernachtsnack (23.00-06.00) alle in buffetvorm. In de middag snacks. Tijdens je verblijf kun je 1 maal dineren in 1 van de 3 à-la-carterestaurants (vooraf reserveren). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn inbegrepen tussen 10.00 en 00.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, verse vruchtensappen, drinken in flessen, drankjes in de discotheek, roomservice, ijs en alle consumpties na 00.00 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Koffie- en/of theefaciliteiten
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Fame Residence Lara & Spa

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.5 Aanrader

Gebaseerd op:
101 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.5
  • Ligging 8.9
  • Service 8.8
  • Prijs/kwaliteit 8.4
  • Eten 8.0
  • Kamers 8.3
  • Kindvriendelijk 8.7
  • Wifi kwaliteit 6.5
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Eindhoven, Nederland
10.0
Over Lara:

Mooi strand en voldoende ligbedden zowel bij zwembad als het strand. Buiten de resorts is er weinig vertier. Lara heeft geen echt centrum. Veel bazaar achtingen winkeltjes.

Over Fame Residence Lara & Spa:

Prima hotel. Met eigen strand en veel faciliteiten.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Elst, Nederland
10.0
Over Lara:

Omgeving erg toeristisch ingesteld veelal soort gelijke winkels ingesteld op de toerist. Daarentegen maakt het hotel veel goed door de activiteiten en mogelijkheden die zij bieden.

Over Fame Residence Lara & Spa:

Hotel geeft goede service, hoge kwaliteit, eten zeer divers en goede kwaliteit en elke dag in overvloed! Kamers zijn schoon netjes en luxe met airco. Ook wordt elke dag de koelkast op kamer naar wens aangevuld. Mooie schone ( weet nu nog niet hoeveel ) zwembaden! Bij zwembaden en strand ruim aanbod van ligstoelen in schaduw of zon Ook handdoeken voor strand of zwembad goed geregeld

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Aalsmeer, Nederland
10.0
Over Lara:

Perfect ligging en niet te ver van de luchthaven en mooi strand en genoeg excursie mogelijkheden of om snel naar de stad Antalya te komen.

Over Fame Residence Lara & Spa:

Nog steeds een goed schoon en verzorgd hotel goede service, lekker en gevarieerd eten vriendelijk personeel (vooral : Sevgi, Sibel, Osman, Abdullah, Baris, Ahmet en Tahsin) . Het voelt voor ons na 4 keer als of we Thuis komen, werden ook hartelijk onthaald toen ze ons weer zagen.at wij wel jammer vonden, is dat er alleen Engels sprekende reisleiding was en deze ook nog erg naar zweet stonk. wat ook heel jammer was is dat er van het leuke en gezellige animatie team niks meer over is op Eran en de nederlands sprekende vrouw van de keer animatie na die deden er nog alles aan om het voor de gasten leuk te maken, wat ook jammer was is dat er elke week de zelfde shows waren. Voor de rest hebben wij een heerlijke 2 weken gehad.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Heemskerk, Nederland
10.0
Over Lara:

De bestemming is super maar 20 minuten van de luchthaven. Zijn al heel vaak in Alanya geweest dan zit je 2 uur in de bus . Het vliegtuig was zeker niet nieuw maar wij hebben een zeer goede vlucht gehad.

Over Fame Residence Lara & Spa:

De accommodatie was super eten geweldig en zeker voldoende. Beetje jammer van de gasten uit de Oostblok landen die niet op hun beurt kunnen wachten en denken dat elk avondmaal het laatste was zoveel schepte ze op. Personeel super vriendelijk en na een fooi nog vriendelijker. Dus alles bij elkaar opgeteld hebben wij een mooie vakantie gehad. Klein minpuntje we moesten op Schiphol vreselijk lang wachten op onze bagage.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Haarlem, Nederland
9.3
Over Lara:

We hadden meer verwacht van Lara. Er was weinig te doen de winkels waren veelal hetzelfde en vergeleken met andere plaatsen erg duur. De bus naar het oude centrum van antalya was niet zoals de beschrijving 15 minuten maar 45 minuten ( neem vanaf lara de expres bus want de normale bus doet er nog veel langer over ) Maar zeker de moeite waard om naar antalya Marina te gaan.

Over Fame Residence Lara & Spa:

Het hotel was super. Mooie kamers, schoon, zwembad was super bedjes genoeg, animatie en avond shows waren heel erg leuk, personeel was vriendelijk en het eten was top je komt bij dit hotel zeker niks tekort. Probeer ook de spa behandelingen die zijn zeker het geld waard !

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 6
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Almere, Nederland
9.3
Over Lara:

Een goed hotel en ook de spa was super de mark in Lara is niet zo veel aan

Over Fame Residence Lara & Spa:

Hotel fame resident is een goed familie hotel de spa is ook zeker aan te raden

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4
Wassenaar, Nederland
9.0
Over Lara:

Wij hebben alles als geweldig ervaren,fijne omgeving!

Over Fame Residence Lara & Spa:

Hotel Fame was geweldig,prima eten,mooie kamers en aardig personeel.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Eindhoven, Nederland
4.7
Over Lara:

Goed , voor je rust want buiten het resort allemaal dezelfde soort winkektjes

Over Fame Residence Lara & Spa:

Na miracle vorig jaar was dit een tegenvallers. Echt koud eten in buffet. Variatie goed. Communie tussen verschillende disciplines is zeer slecht dat hezegt de manager ook beaamd, er waren vele klachten. Ala carte wezen eten italiaan 10 pp bijbetalen en was ook sommig en koud. Kamer is sober , balkon 1x1 weg zijde terwijl we geen voordeel kamer hadden geboekt leek deze et wel.op en was er geen andere kamer voor handen. Hierover in chat met correndon contact gehad, preferentie is geen garantie Mini bar bij aa komst aangebroken flesjes erin en ook minimaal. Thee en koffie is er genoeg. Kamers worden redelijk opgemaakt maar goedc dat doe je thuis ook niet altijd. Douche is zeer ruim ook voor mensen slecht ter been en voldoende minus. Veel tussen en oudere gasten Nederlands, weinig andere nationaliteiten. Voir herhaling vatbaar, nee word gewoon weer Miracle Het weet is super geweest dame met ons gezelschap dus dat mamaakt veel goed

  • Algemene indruk 4
  • Ligging 8
  • Service 4
  • Prijs/kwaliteit 4
  • Eten 2
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Schoonebeek, Nederland
9.7
Over Lara:

Super vakantie voor de 15 de keer in lara dat zegt genoeg

Over Fame Residence Lara & Spa:

Zeer geschikt voor jong en oud en voor ieder wat wils.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Opglabbeek, Belgie
8.8
Over Lara:

De afstand en de strand was heel goed,,,,, de omgeving was niet geweldig,,, verschillende lege groote winkels met opdringerige winkeliers

Over Fame Residence Lara & Spa:

De hotel was in algemeen goed,,,,luxueus ,vriendelijke mensen en goed ingedeeld,,,, verschillende terrassen voor te eten of te drinken, s'avons de attracties waren fantastisch,,,,, toch een min punt het eten in de restaurant was eentonig geen drie soorten vis in tien dagen gezien,,,, zelfde voor fruit,,, toch een keer aardbeien,,,

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service -
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10

Excursies tijdens uw verblijf in Fame Residence Lara & Spa

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €12,-
kinderen €6,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Fame Residence Lara & Spa

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Fame Residence Lara & Spa

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van je hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Ter plaatse krijg je een korte uitleg waarna je plaatsneemt op de quad. Na een leuke tocht van circa 45 minuten is er een korte pauze waarna de weg vervolgd wordt. Drie kwartier later stoppen we voor een verkoelende duik. De quad safari duurt in totaal circa 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel en zwemspullen
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Fame Residence Lara & Spa

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Manavgat Boottocht & Markt

Je bezoekt de Manavgat weekmarkt waar naast groente, fuit, verschillende specerijen en theesoorten, ook kleding wordt verkocht. Daarna rijden we door naar een juwelierszaak waar je op je gemak kunt rondkijken. Misschien is er wel een mooi sieraad van je gading bij? Vervolgens staat er een boottocht op het programma. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om een verkoelende duik te nemen. Voor de lunch en verfrissende drankjes wordt gezorgd.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: Fototoestel en/of videocamera, zonnebrandcrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Fame Residence Lara & Spa

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks!

Wist je dat het badhuis een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van de Turkse bevolking? Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Elke wijk heeft dan ook openbare badhuizen, de zogenaamde 'hamam', voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van reinheid. Geniet ook van deze Turkse ervaring en onderga een heerlijke scrub en schuim-/oliemassage en sluit af met een duik in het zwem- of stoombad. Natuurlijk kun je extra behandelingen (exclusief) reserveren. Na afloop voel je je als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Fame Residence Lara & Spa

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Fame Residence Lara & Spa

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Lara

Fame Residence Lara & Spa

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info