Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Lara
Fame Residence Lara & Spa
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:20
  • nov , 22°C
  • Geheel gerenoveerd!
  • Direct aan het privéstrand
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Miniclub voor de kids
  • Meer lezen
8.5
Aanrader127 beoordelingen

Fame Residence Lara & Spa

Fame Residence Lara & Spa is alweer zo’n 5-sterren tophotel van de bekende Fame-keten, boordevol plezier en vermaak. Wij garanderen je een uitstekende prijs–kwaliteitverhouding. Fame Residence Lara & Spa heeft alles in huis om je een schitterende vakantie te bezorgen. Beleef een vakantie om nooit te vergeten en boek snel dit 5-sterrenhotel.

Ligging: Fame Residence Lara & Spa nabij Antalya

Hotel Fame Residence Lara & Spa is direct aan een privé-strand gelegen en op een afstand van ca. 16 km van het centrum van Antalya. Het hotel biedt tegen een voordelig tarief een shuttleservice naar Antalya centrum.

Faciliteiten: Fame Residence Lara & Spa

Fame Residence Lara & Spa beschikt over 442 kamers en is voorzien van een 24-uursreceptie, lounge en lobby met zitjes, binnen- en buitenrestaurant, diverse bars, mooi aangelegd buitenzwembad met apart kinderbadje, glijbanen en een binnenzwembad (verwarmd in de winterperiode). Aan het zwembad en op het strand zijn ligbedden en parasols gratis te verkrijgen. Het hotel biedt een gratis badhanddoekenservice. Fame Residence Lara & Spa beschikt over een discotheek, winkels (o.a. ledershop, minimarkt) en bioscoop (sommige tegen betaling). Je kunt dineren in 1 van de 5 à-la-carterestaurants (Italiaans, vis, Turks, Chinees en Mexicaans, tegen betaling en reservering verplicht). In de lobby kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er een miniclub (4-12 jaar), een minidisco en een speeltuintje.

Hotelkamer:

Fame Residence Lara & Spa beschikt over mooie standaardkamers (1-3 personen) voorzien van badkamer met toilet, douche/bad en föhn, kluisje (gratis), telefoon, satelliettelevisie, minibar (gevuld met frisdrank), gratis wifi, koffie-/theezetfaciliteiten, airconditioning (centraal geregeld op vastgestelde tijden). Sommige kamers beschikken over een balkon met zitje of een Frans balkon. Verblijf je met 2 volwassenen + 1 kind + 1 baby of met 3 volwassenen + 1 baby in een standaardkamer dan slaapt de baby bij de ouders in bed. Er is geen ruimte voor een babybedje.

Voor gezinnen zijn er quadkamers (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind), een standaardkamer large met extra bedden. Tevens zijn er familiekamers (4 personen), deze bestaan uit 2 ruimtes.

In de zomerperiode 2019 kun je een familiekamer duplex met zwembadzicht. Deze familiekamer is in duplexstijl en beschikt over 2 badkamers.

Voordeelkamers (2 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Je kunt gratis gebruikmaken van de tennisbaan (alleen overdag), fitnessruimte, tafeltennis, aerobics, boccia, darts en beachvolleybal. Tegen betaling kun je biljarten en bowlen. Aan het strand worden tegen betaling diverse watersporten aangeboden door particulieren. Het animatieteam verzorgt een leuk dag- en avondprogramma. In het Spa & Wellness Center kun je gratis gebruikmaken van het Turks bad en de sauna, alle massage- en schoonheidsbehandelingen zijn tegen betaling.

Verzorging Zomer 2018 en Zomer 2019: Fame Residence Lara & Spa

In het Fame Residence Lara & Spa verblijf je op basis van Fame Style All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00), diner (19.00-21.30), alle in buffetvorm. Snacks (11.00-17.00), ijsjes (14.00-16.00, worden in de zomerperiode 2019 niet aangeboden), koffie/thee en koekjes 24 uur per dag (worden in de zomerperiode 2019 niet aangeboden) en nachtsoep (23.00-06.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale (non-)alcoholische drankjes van 10.00 tot 03.00 uur (na 24.00 uur in Café Fame). Tegen betaling: import drankjes, dineren in de à-la-carterestaurants (met reservering), drankjes in de disco, roomservice, drinken in flessen, drankjes na 03.00 uur en verse vruchtensappen.

Verzorging Winter 2018-2019: Fame Residence Lara & Spa

In het Fame Residence Lara & Spa verblijf je op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.30-14.00), diner (18.30-21.00) en middernachtsnack (23.00-06.00) alle in buffetvorm. Diverse snacks (11.00-18.00) en snacks (11.00-18.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn inbegrepen tussen 10.00 en 00.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, verse vruchtensappen, drinken in flessen, dineren in de 3 à-la-carterestaurants (met reservering), drankjes in de discotheek, roomservice, ijs en alle consumpties na 00.00 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Koffie- en/of theefaciliteiten
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Fame Residence Lara & Spa

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.5 Aanrader

Gebaseerd op:
127 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.5
  • Ligging 8.8
  • Service 8.7
  • Prijs/kwaliteit 8.6
  • Eten 8.1
  • Kamers 8.3
  • Kindvriendelijk 8.8
  • Wifi kwaliteit 6.7
`
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Almelo, Nederland
9.0
Over Lara:

Mooi hotel dichtbij vliegveld. Vertrek transfer duurde veel te lang, de volgende keer nemen we een taxi, kost € 10,00 en binnen 15 minuten ben je bij Fame. Terug hebben we een taxi genomen, taxi service in het hotel is uitstekend.

Over Fame Residence Lara & Spa:

Mooi park, veel groen, eten uitstekend. Meeste personeel heel goed. Guestrelation dit jaar wat minder, onze vaste c.p. was weg, jammer. Receptie uitstekend. We waren de eerste week met vrienden, in de schoolvakantie kwam onze zoon met kleinkinderen en een week later onze dochter met kleindochter. Heerlijke twee weken gehad.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 8
Bennebroek, Nederland
9.1
Over Lara:

Goed onderhouden strand, netjes Hamam via corendon is een aanrader

Over Fame Residence Lara & Spa:

Mooi hotel, ongedwongen sfeer Mooi zwembad, mooi strand Eten gevarieerd

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 6
Hagestein, Nederland
7.6
Over Lara:

het hotel moet wel langzaamaan "vernieuwingen" ondergaan. Sommige kamers beginnen oud bollig te worden

Over Fame Residence Lara & Spa:

zie boven zie boven zie boven zie boven zie boven

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 7
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 6
Doornspijk, Nederland
8.9
Over Lara:

Resort super, winkels in omgeving prima wel opdringerig in de bazaar

Over Fame Residence Lara & Spa:

Fame prima accomodatie, vooral het personeel wbt restaurant en aan de strand bar erg hulpvaardig en klantgericht !

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 7
Oudewater, Nederland
8.7
Over Lara:

Goed hotel er is van alles te doen bowling en biljarten en een fijn verwarmd binnenbad .Groot strand.

Over Fame Residence Lara & Spa:

We hebben van ons verblijf genoten in Fame Residence Lara & Spa .Een mooi hotel met veel mogelijkheden.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Elst, Nederland
5.7
Over Lara:

Voldoende winkels in de omgeving, drukke straat. Nette hotels, omgeving wat ongezellige straat

Over Fame Residence Lara & Spa:

Net hotel, vriendelijk personeel. Grote verscheidenheid aan eten, helaas veel lauw.

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 6
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 4
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2
Brunssum, Nederland
9.3
Over Lara:

Mooi hotel. Locatie Lara kan net zo goed op ieder andere plek in de wereld liggen. Het is zonnig en warm!

Over Fame Residence Lara & Spa:

Mensen zijn ingesteld om het je naar je zin te maken en dat is gelukt. Er is niets op aan te merken.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Tilburg, Nederland
9.0
Over Lara:

Lekker dicht bij de luchthaven!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Over Fame Residence Lara & Spa:

Prima hotel met 16+ restaurant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Best, Nederland
8.7
Over Lara:

fijne bestemming niet ver van vliegveld, mooi strand.

Over Fame Residence Lara & Spa:

Mooi kindvriendelijke hotel van alles te beleven voor jong en oud. Vriendelijk personeel.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 4
Aarle-Rixtel, Nederland
10.0
Over Lara:

Leuk. De zaterdag bazaar vonden wij erg leuk zo ook het oude centrum van antalya

Over Fame Residence Lara & Spa:

Prima hotel. Alles wat je maar kunt wensen is er. Netjes, zuiver, heerlijk eten, vriendelijk personeel, mooie zwembaden.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10

Excursies tijdens uw verblijf in Fame Residence Lara & Spa

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €12,-
kinderen €6,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Fame Residence Lara & Spa

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Fame Residence Lara & Spa

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van je hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Ter plaatse krijg je een korte uitleg waarna je plaatsneemt op de quad. Na een leuke tocht van circa 45 minuten is er een korte pauze waarna de weg vervolgd wordt. Drie kwartier later stoppen we voor een verkoelende duik. De quad safari duurt in totaal circa 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel en zwemspullen
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Fame Residence Lara & Spa

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Manavgat Boottocht & Markt

Je bezoekt de Manavgat weekmarkt waar naast groente, fuit, verschillende specerijen en theesoorten, ook kleding wordt verkocht. Daarna rijden we door naar een juwelierszaak waar je op je gemak kunt rondkijken. Misschien is er wel een mooi sieraad van je gading bij? Vervolgens staat er een boottocht op het programma. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om een verkoelende duik te nemen. Voor de lunch en verfrissende drankjes wordt gezorgd.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: Fototoestel en/of videocamera, zonnebrandcrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Fame Residence Lara & Spa

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks!

Wist je dat het badhuis een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van de Turkse bevolking? Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Elke wijk heeft dan ook openbare badhuizen, de zogenaamde 'hamam', voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van reinheid. Geniet ook van deze Turkse ervaring en onderga een heerlijke scrub en schuim-/oliemassage en sluit af met een duik in het zwem- of stoombad. Natuurlijk kun je extra behandelingen (exclusief) reserveren. Na afloop voel je je als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Fame Residence Lara & Spa

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Fame Residence Lara & Spa

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Lara

Fame Residence Lara & Spa

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info