Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Lara
Fame Residence Lara & Spa
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:20
  • mei , 26°C
  • Geheel gerenoveerd!
  • Direct aan het privéstrand
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Miniclub voor de kids
  • Meer lezen
8.5
Aanrader108 beoordelingen

Fame Residence Lara & Spa

Fame Residence Lara & Spa is alweer zo’n 5-sterren tophotel van de bekende Fame-keten, boordevol plezier en vermaak. Wij garanderen je een uitstekende prijs–kwaliteitverhouding. Fame Residence Lara & Spa heeft alles in huis om je een schitterende vakantie te bezorgen. Beleef een vakantie om nooit te vergeten en boek snel dit 5-sterrenhotel.

Ligging: Fame Residence Lara & Spa nabij Antalya

Hotel Fame Residence Lara & Spa is direct aan een privé-strand gelegen en op een afstand van ca. 16 km van het centrum van Antalya. Het hotel biedt tegen een voordelig tarief een shuttleservice naar Antalya centrum.

Faciliteiten: Fame Residence Lara & Spa

Fame Residence Lara & Spa beschikt over 559 kamers en is voorzien van een 24-uursreceptie, lounge en lobby met zitjes, binnen- en buitenrestaurant, diverse bars, mooi aangelegd buitenzwembad met apart kinderbadje, glijbanen en een binnenzwembad (verwarmd in de winterperiode). Aan het zwembad en op het strand zijn ligbedden en parasols gratis te verkrijgen. Het hotel biedt een gratis badhanddoekenservice. Fame Residence Lara & Spa beschikt over een discotheek, winkels (o.a. ledershop, minimarkt) en bioscoop (sommige tegen betaling). Je kunt dineren in 1 van de 5 à-la-carterestaurants (reservering verplicht in de winterperiode zijn er 3 restaurants geopend). In de lobby kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er een miniclub (4-12 jaar), een minidisco en een speeltuintje.

Hotelkamer:

Fame Residence Lara & Spa beschikt over mooie standaardkamers (1-3 personen) voorzien van badkamer met douche/bad, toilet en föhn, kluisje (gratis), telefoon, satelliettelevisie, minibar (gevuld met frisdrank), wifi (gratis), koffie-/theezetfaciliteiten en airconditioning (centraal geregeld op vastgestelde tijden). Sommige kamers beschikken over een balkon met zitje of een Frans balkon. Verblijf je met 2 volwassenen + 1 kind + 1 baby of met 3 volwassenen + 1 baby in een standaardkamer dan slaapt de baby bij de ouders in bed. Er is geen ruimte voor een babybedje.

Voor gezinnen zijn er ruime standaardkamers (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind) met extra bedden. Tevens zijn er familiekamers (4 personen), deze bestaan uit 2 ruimtes.

In de zomerperiode 2019 kun je een familiekamer duplex met zwembadzicht. Deze familiekamer is in duplexstijl en beschikt over 2 badkamers.

Voordeelkamers (2 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Je kunt gratis gebruikmaken van de tennisbaan (alleen overdag), fitnessruimte, tafeltennis, aerobics, boccia, darts en beachvolleybal. Tegen betaling kun je biljarten en bowlen. Aan het strand worden tegen betaling diverse watersporten aangeboden door particulieren. In het Spa & Wellness Center kun je gratis gebruikmaken van het Turks bad, het binnenzwembad en de sauna, alle massage- en schoonheidsbehandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt een leuk dag- en avondprogramma.

Verzorging Zomer 2019: Fame Residence Lara & Spa

In het Fame Residence Lara & Spa verblijf je op basis van Fame Style All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00), diner (19.00-21.30), alle in buffetvorm. Snacks (11.00-17.00), ijsjes (14.00-16.00), koffie/thee en koekjes (11.00-08.00) en nachtsoep (23.00-06.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische drankjes van 10.00 tot 03.00 uur (na 24.00 uur in Café Fame) en alcoholvrije drankjes 24 uur per dag. Tegen betaling: import drankjes, dineren in de à-la-carterestaurants (met reservering), drankjes in de disco, roomservice, drinken in flessen, alcoholische drankjes na 03.00 uur en verse vruchtensappen.

Verzorging Winter 2019-2020: Fame Residence Lara & Spa

In het Fame Residence Lara & Spa verblijf je op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.30-14.00), diner (18.30-21.00) en middernachtsnack (23.00-06.00) alle in buffetvorm. In de middag snacks. Tijdens je verblijf kun je 1 maal dineren in 1 van de 3 à-la-carterestaurants (vooraf reserveren). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn inbegrepen tussen 10.00 en 00.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, verse vruchtensappen, drinken in flessen, drankjes in de discotheek, roomservice, ijs en alle consumpties na 00.00 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Koffie- en/of theefaciliteiten
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Fame Residence Lara & Spa

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.5 Aanrader

Gebaseerd op:
108 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.5
  • Ligging 8.8
  • Service 8.7
  • Prijs/kwaliteit 8.5
  • Eten 8.0
  • Kamers 8.2
  • Kindvriendelijk 8.8
  • Wifi kwaliteit 6.5
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Oosterwolde, Nederland
9.0
Over Lara:

Goede ligging voor een zonvakantie, vlakbij het vliegveld.

Over Fame Residence Lara & Spa:

Fijn hotel met mooie kamers. Groot zwembad, voldoende ligbedjes. Klantvriendelijk!

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 7
Velp, Nederland
8.9
Over Lara:

Mooie plek met genoeg te doen. Erg genoten! Groot minpunt: geen citytrip boeken via reisleider Corendon, je gaat dan ook naar een goudhandel en dat is niet erg, maar de goudhandel waarvoor is gekozen is heel erg opdringerig en wij en meerdere mensen voelden ons belaagd en wilden alleen maar naar de uitgang, welke lastig te vinden is.

Over Fame Residence Lara & Spa:

Heerlijk genoten met het gezin. Fijn hotel met erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Aanrader!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 8
Heemskerk, Nederland
7.3
Over Lara:

Ik ben vaker in Turkije geweest en het eten was heel eentonig. Ik miste enorm vers fruit wat al schoon gemaakt klaar ligt, geen dag gezien. Ook op het strand vond ik het karig, geen steiger, geen ijsje waar ze mee langs kwamen. Geen buitenlands gedistilleerde drankjes bij de bar, moest je naar voren lopen. Tennisbaan moest je betalen, zo staat het niet op de website. We wilden een taxi naar de stad Antalya en dat is perfect geregeld door de receptie.

Over Fame Residence Lara & Spa:

Prachtig hotel,super mooie hal, lief en gezellige hardwerkend personeel. Leuke lobby en activiteiten. Het eten is prima maar vaak hetzelfde. Strand is prima, mis wat luxe zoals een steiger,of mooie hemelbedden, drinken op het strand of een ijsje.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 5
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 5
Berltsum, Nederland
9.1
Over Lara:

Leuke omgeving met veel winkeltjes en mooie resorts, fijn strand

Over Fame Residence Lara & Spa:

Resort is prima onderhouden, onze familiekamer was prima. Schoonmaaksters doen er alles aan om alles goed schoon te houden. Alle overige medewerkers doen hun uiterste best om het iedereen naar het zin te maken. Een aanrader.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit -
Aalsmeer, Nederland
8.0
Over Lara:

Leuke bestemming , vlakbij de bazaars en dichtbij het vliegveld.

Over Fame Residence Lara & Spa:

Fame residence lara is een goed hotel, mooie zwembaden en kamers. Het eten was goed en overdag ook veel aanbod qua buiten eten. Wat wij erg gemist hebben was de animatie in het hotel. Overdag waren en geen waterspelletjes of waterpolo of iets anders . De avondanimatie buiten kwam pas vanaf 01-05-2019 op gang.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 7
'S-Gravenhage, Nederland
9.6
Over Lara:

Het hotel is echt geweldig. Mooie kamers schoon en ruim. Het strand is ook erg goed. Goede strandbedjes en genoeg bedjes je kan in de zon of in de schaduw. Lara is een leuk plaatsjes.

Over Fame Residence Lara & Spa:

Het hotel is een geweldig hotel mooi, schoon en gezellig elke avond is er iets te doen. schone zwembaden perfect voor gezinnen. Het eten is ook van goede kwaliteit en afwisselend. De taxi van het hotel is ook echt een aanrader.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Hendrik-Ido-Ambacht, Nederland
10.0
Over Lara:

Ik vond het strand in Lara heel mooi.We zijn elke dag gaan winkelen.Lekker bij het zwembad gelegen.

Over Fame Residence Lara & Spa:

Hotel Fame was super gezellig.We hebben een heerlijke hamam gehad.Leuk gevaren en kameel gereden.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Goirle, Nederland
7.6
Over Lara:

Bestemming super alleen tijdens het eten te weinig zitplaatsen, zal zomers anders zijnde kun je buiten eten

Over Fame Residence Lara & Spa:

Top niets op aan temerken zeer zuiver en vriendelijk personeel

  • Algemene indruk 5
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 7
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Breskens, Nederland
8.9
Over Lara:

Dichtbij het hotel heb je een leuke bazaar om te shoppen

Over Fame Residence Lara & Spa:

Mooi en schoon hotel. Wij hadden in de eerste instantie een kamer met een Frans balkon, gevraagd om een kamer met balkon. Maar omdat het hotel vol zat tijdens de paasdagen moesten we wachten tot na het weekend. Daarna kregen we de keuze uit twee. Dus top service! Het enige nadeel vonden wij dat het erg druk was tijdens het eten. Soms moest je in een rij aansluiten voor de life cooking van 15 min.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 4
Oosterhout, Nederland
5.7
Over Lara:

Het is een typische Turkse badplaats. De openbare ruimte was wel een beetje vervallen (gebroken tegels enzo). Strand was prima (goede schaduwmogelijkheden en fijne bedjes). Wel een beetje grof zand, de baby die we bij ons hadden kreeg pijnlijke knietjes.

Over Fame Residence Lara & Spa:

Een mooi resort, maar veel te druk tijdens de meivakantie. Vooral het buffet was een drama. Zoeken naar een tafeltje, daarna soms wel 45 minuten weg (in de rij voor een bordje wok) terwijl de ander met de baby aan tafel zat te wachten. Echt ongezellig. Ook voor andere zaken vaak in de rij, voor de wafels bijvoorbeeld. De laatste avond extra betaald voor a la carte Chinees. Het diner begon met sushi (Japans) die sowieso rauw en volgens mij zelfs bedorven was. Ook hadden ze op 18 volwassenen gerekend, er was ons nooit gevraagd of er kinderen bij waren (6 en een baby). Dus die kregen nu ook soep met rode peper voor hun neus. En de baby ook nog een bord curry hahahaha. Positief punt: uiteindelijk wel de kinderprijs betaald voor de kids en de baby gratis. Wel ook positieve punten: de kinderanimatie was superlief en Umut van guest relations is erg goed. Heeft geregeld dat we één avond met de hele groep bij elkaar konden zitten.

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 6
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit 4
  • Eten 2
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 6

Excursies tijdens uw verblijf in Fame Residence Lara & Spa

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €12,-
kinderen €6,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Fame Residence Lara & Spa

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Fame Residence Lara & Spa

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van je hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Ter plaatse krijg je een korte uitleg waarna je plaatsneemt op de quad. Na een leuke tocht van circa 45 minuten is er een korte pauze waarna de weg vervolgd wordt. Drie kwartier later stoppen we voor een verkoelende duik. De quad safari duurt in totaal circa 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel en zwemspullen
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Fame Residence Lara & Spa

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Manavgat Boottocht & Markt

Je bezoekt de Manavgat weekmarkt waar naast groente, fuit, verschillende specerijen en theesoorten, ook kleding wordt verkocht. Daarna rijden we door naar een juwelierszaak waar je op je gemak kunt rondkijken. Misschien is er wel een mooi sieraad van je gading bij? Vervolgens staat er een boottocht op het programma. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om een verkoelende duik te nemen. Voor de lunch en verfrissende drankjes wordt gezorgd.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: Fototoestel en/of videocamera, zonnebrandcrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Fame Residence Lara & Spa

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks!

Wist je dat het badhuis een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van de Turkse bevolking? Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Elke wijk heeft dan ook openbare badhuizen, de zogenaamde 'hamam', voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van reinheid. Geniet ook van deze Turkse ervaring en onderga een heerlijke scrub en schuim-/oliemassage en sluit af met een duik in het zwem- of stoombad. Natuurlijk kun je extra behandelingen (exclusief) reserveren. Na afloop voel je je als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Fame Residence Lara & Spa

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Fame Residence Lara & Spa

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Lara

Fame Residence Lara & Spa

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info