Stip Reizen: de beste cruises en rondreizen

Stip Reizen: de beste cruises en rondreizen

Het veelzijdige aanbod van Stip Reizen, een gerenommeerd reismerk op de Nederlandse markt, is sinds 2016 onderdeel van Corendon. Door de overname en samenwerking met Corendon kan Stip Reizen nog verder doorgroeien. Stip Reizen blijft ondanks de overname apart merk, met een eigen focus en doelgroep.

In 2015 vervoerde Stip Reizen ca. 100.000 gasten naar meer dan 35 verschillende landen. Het merk staat bekend om het gunstig geprijsde aanbod, de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de persoonlijke en goede service. Niet voor niets heeft Stip Reizen al meerdere nationale en internationale onderscheidingen in de wacht gesleept.

Allround reismerk

Stip is een allround reismerk met vier hoofdproducten: cruises, rondreizen, strandvakanties en autoreizen in Europa. De focus ligt vooral op zee- en riviercruises en op kwalitatief hoogstaande rondreizen.

Cruises

Stip Reizen biedt cruise producten aan waarbij alles van A tot Z geregeld is voor de klant. Zo zijn er cruises in het Middellands Zeegebied, de Caribbean, Afrika, maar ook vanuit Dubai en de Canarische Eilanden. Dankzij de Corendon charter op de laatste twee bestemmingen is Stip zelfs marktleider.
Dichter bij huis vaart het MS Allegro, sinds eind 2014 het eigen riviercruiseschip van Stip, te herkennen aan de bekende groene Stip-kleur. Het schip biedt plaats aan 140 gasten en vaart over de Nederlandse, Belgische en Duitse rivieren.

Rondreizen

Een rondreis is de beste manier om in korte tijd een land of streek te ontdekken. Stip biedt goed verzorgde rondreizen aan naar de prachtigste bestemmingen over de hele wereld. Denk hierbij aan Thailand, Sri Lanka, Indonesië, Zuid-Afrika en Turkije. Er kan gekozen worden uit zowel groepsrondreizen als individuele rondreizen.

Strandvakanties

Voor strandvakanties werkt Stip nauw samen met Corendon. Het aanbod voor een vakantie Spanje, Turkije en Griekenland bijvoorbeeld, is dan ook vergelijkbaar met het Corendon aanbod. Ook hier vullen Corendon en Stip Reizen elkaar goed aan: waar de vaak wat oudere klanten graag in het voor- en naseizoen op zonvakantie gaan, is de doelgroep van Corendon vooral op het hoogseizoen gericht.