Spanje/ Costa de la Luz/ Islantilla
Bingo Costa de la Luz 5*
All Inclusive - Hotel
  • 02:45
  • 01:15
  • jul , 28°C
Bingo Costa de la Luz 5*
Bingo Costa de la Luz 5*
Bingo Costa de la Luz 5*
Bingo Costa de la Luz 5*
Bingo Costa de la Luz 5*
  • U verblijft op basis van All Inclusive
  • 5-sterren accommodatie
  • Verblijf in hotelkamer of appartement
  • Geniet van rust, natuur en gezelligheid
  • Meer lezen

Bingo Costa de la Luz 5*

Wilt u voordelig op vakantie aan de Costa de la Luz? Hier zult u genieten van de adembenemende natuur, de vele bezienswaardigheden, de lange zandstranden en de authentieke dorpen. U vliegt aan op de luchthaven Faro in Portugal en bereikt de Costa de la Luz in ongeveer een uur rijden. Boek snel de 5-sterren Bingo Costa de la Luz voor een zeer scherpe prijs. Laat u verrassen door de Costa de la Luz.

De Bingo formule:

Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan naar de Costa de la Luz. Waarom? Accommodaties willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het appartement als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen.

Corendon koopt deze extra voordelige kamers op waardoor u kunt profiteren van de allerlaagste prijs.

U boekt tegen een super lage prijs een Bingo Costa de la Luz en u verneemt ter plaatse waar u zult verblijven. Het kan dus zijn dat u in hetzelfde appartement of hotelkamer verblijft als uw buurman, maar u honderden euro’s voordeliger uit bent. U heeft namelijk voor de Bingo formule gekozen!

Algemeen: Bingo Costa de la Luz

Costa de la Luz wordt ook wel het ‘goed bewaarde geheim van Spanje’ genoemd. De letterlijke vertaling van Costa de la Luz is ‘kust van het licht’. De prachtige natuur, de eindeloze zandstranden en de authentieke dorpjes maken de Costa de la Luz zo aantrekkelijk. U verneemt bij aankomst waar u verblijft echter is dit te allen tijde een 5-sterren accommodatie.

Ligging: Bingo Costa de la Luz

De 4* Bingo appartementen en/of hotelkamers liggen verspreid over de verschillende badplaatsen aan de Costa de la Luz. Bij aankomst op de luchthaven verneemt u de naam van uw accommodatie en wordt uw transfer verzorgd. De Bingo appartementen en/of hotelkamers zijn appartementen en/of hotels waar Corendon mee samenwerkt en staan op onze website. In sommige gevallen kunt u in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website staat.

I.v.m. het vooraf niet bekend zijn van de accommodatie, is deze Bingo reis niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Bovendien, vanwege het vooraf niet bekend zijn van de accommodatie, is het niet mogelijk een preferentie door te geven.

Verzorging: Bingo Costa de la Luz

De verzorging is op basis van All Inclusive: ontbijt, lunch en diner in buffetvorm. In de middag zijn er snacks (tijden worden bepaald door het hotel). Verder zijn de door het hotel geselecteerde lokale (non-)alcoholische drankjes (meestal) inbegrepen tussen 11.00 uur en 24.00 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Vluchtinformatie Costa de la Luz

Er wordt 2 x per week vanaf Amsterdam en Maastricht gevlogen naar de luchthaven van Faro in Portugal. Vervolgens heeft u vanaf Faro een transfer naar de Costa de la Luz in Spanje. De vluchten worden uitgevoerd door Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar Faro bedraagt ca. 2 uur en 45 minuten.

Transfertijd vanaf de luchthaven van Faro naar:

Islantilla: ca. 1 uur en 15 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info